find job005Το Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας, Επαγγελματικής & Προσωπικής Ανάπτυξης (ΙΨΕΠΑ), ζητά εργοθεραπευτής/τρια, κάτοχο πτυχίου στην Εργοθεραπεία (αναγνωρισμένο από το Κυπριακό Συμβούλιο Αναγνώρισης Τίτλου Σπουδών και με δικαίωμα εγγραφής του στους Καταλόγους της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας για διορισμό στη θέση

του Ειδικού Εκπαιδευτικού στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού στην Ειδικότητα της Εργοθεραπείας ή σε αντίστοιχο σώμα στη χώρα προέλευσης) με τουλάχιστον διετή αναγνωρισμένη πείρα μετά από την περάτωση των σπουδών του (αποδεδειγμένη με κοινωνικές ασφαλίσεις, βεβαίωση εργοδότη και σε περίπτωση αυτοεργοδότησης τουλάχιστον τρεις συστατικές επιστολές από αποδέκτες των υπηρεσιών του που να περιγράφουν περιληπτικά τις υπηρεσίες που έλαβαν).

Επίσης πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Επαγγελματιών Εργοθεραπευτών με βάση τον περί Εγγραφής Επαγγελματιών Εργοθεραπευτών Νόμο του 2006 ή σε αντίστοιχο σώμα στη χώρα προέλευσης. Η εργασία είναι στη Λευκωσία - Κύπρο, σε Κέντρο για παιδιά με αυτισμό.

Ωράριο: 7:30 πμ-3μμ, πενθήμερο

Mισθός: συζητήσιμος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 70009057.