Ψυχολογικό Κέντρο Υποστήριξης, υπό σύσταση , ζητεί για την Αττική , 4 νέους πτυχιούχους ψυχολογίας με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ή με δυνατότητα αποκτήσεως άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με το βιογραφικό τους να αποστέλλουν και έγγραφο που να πιστοποιεί το βαθμό του πτυχίου τους (αντίγραφο πτυχίου ή περάτωσης σπουδών), καθότι ο βαθμός αποτελεί κριτήριο επιλογής.

Αποστολή βιογραφικών και συνοδευτικών εγγράφων : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).