find job003Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών καλεί τα ενδιαφερόμενα φυσικά πρόσωπα να υποβάλουν προτάσεις για τη σύναψη της κατωτέρω σύμβασης μισθώσεως έργου με το ΕΚΚΕ στο πλαίσιο της εκτελέσεως του έργου «Οι ανισότητες στον τομέα της υγείας στον μεταναστευτικό πληθυσμό (ΕΟΧ GR 07/3807) στο Πρόγραμμα Ακαδημαϊκή Έρευνα στους τομείς προτεραιότητας (MIGHEAL-HEALTH INEQUALITIES AMONG MIGRANT POPULATION-EEA GRANT)» του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Απαραίτητα προσόντα:
- Διδακτορικό δίπλωμα ή μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στην Κοινωνική Ψυχολογία ή Κοινωνική Πολιτική.
- Επιστημονικές δημοσιεύσεις στις κοινωνικές επιστήμες και στις μεθόδους κοινωνικής ανάλυσης.
- Τουλάχιστον 3ετής επαγγελματική εμπειρία στο σχεδιασμό και τη διεξαγωγή ποιοτικής έρευνας στις κοινωνικές επιστήμες, στη συλλογή, ανάλυση και παρουσίαση ποιοτικών δεδομένων, καθώς και αποδεδειγμένη ικανότητα ανάλυσης στατιστικών δεδομένων και συντονισμού ερευνητικής ομάδας για τη διεξαγωγή δειγματοληπτικής έρευνας.
- Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ και εφαρμογών λογισμικού.
- Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (Proficiency ή ισότιμος τίτλος).

Αντικείμενο:
Διαχείριση, παρακολούθηση και συντονισμός της δειγματοληπτικής έρευνας που διεξάγεται στο πλαίσιο του έργου, βάσει της μεθοδολογίας υλοποίησης έρευνας που ακολουθείται στην Ευρωπαϊκή Κοινωνική Έρευνα ( ESS ). Επεξεργασία των δεδομένων
που προέρχονται από τη δειγματοληπτική έρευνα. Οργάνωση των σχετικών συναντήσεων εργασίας μεταξύ του φορέα διεξαγωγής της έρευνας πεδίου, του ΕΚΚΕ και του συνεργαζόμενου φορέα National Technical Norwegian University (NTNU).


Παραδοτέα:
Συγγραφή τεχνικών/στατιστικών εκθέσεων
Συμμετοχή στη συγγραφή της προκαταρτικής έκθεσης του προγράμματος
Συμμετοχή στη συγγραφή της τελικής έκθεσης του προγράμματος
Εκτιμώμενη διάρκεια: 3 μήνες
Εκτιμώμενος χρόνος ενάρξεως του έργου: 15/6/2016
Εκτιμώμενη αμοιβή: 10.750 € (συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων).

Καταληκτική Ημερομηνία: 09/06/2016

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα. Λυδία Αβράμη 2107491672, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και με τον κ. Άγγελος Τραμουντάνης, τηλ 2107491668, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Δείτε περισσότερα εδώ:
http://www.ekke.gr/announcements/322_gr.pdf