find job01Η/Ο κατάλληλος υποψήφιος θα εργάζεται σε ακαδημαϊκό-εκπαιδευτικό ρόλο στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του ιδρύματος.

Απαραίτητα Προσόντα
(Ο κατάλληλος υποψήφιος πρέπει να καλύπτει απαραιτήτως τα παρακάτω κριτήρια).

1. Ερευνητική δραστηριότητα στην Ψυχολογία σε Διδακτορικό επίπεδο με δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.
2. Μεταπτυχιακό σε τομέα της Ψυχολογίας που περιλάμβανε Μεθοδολογία της Έρευνας & Στατιστική είτε ως βασικό μάθημα ή ως εξειδίκευση από διεθνώς αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο.
3. Άριστη γνώση SPSS.
4. Εκπαιδευτική εμπειρία σε Πανεπιστήμια ή Κολλέγια και σε αντίστοιχα προγράμματα εκπαίδευσης.
5. Άριστη γνώση αγγλικών και χρήση Η/Υ (ιδιαίτερα MS. Powerpoint).

Επιθυμητά Προσόντα
(Θα προτιμηθεί ο υποψήφιος που καλύπτει και τα παρακάτω κριτήρια).

1. Μεταπτυχιακό με αντικείμενο τη Μεθοδολογία της Έρευνας ή την Πειραματική Ψυχολογία από διεθνώς αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο.
2. Chartered Membership στο BPS ή σε αντίστοιχο φορέα του εξωτερικού (π.χ. APA).
3. Πενταετή εκπαιδευτική εμπειρία σε Πανεπιστήμια ή Κολέγια και σε αντίστοιχα προγράμματα εκπαίδευσης.

Βιογραφικά παρακαλούμε να σταλούν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με Κωδ.: 002.016 μέχρι 30 Ιουνίου 2016.

Το ICPS αποτελεί ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας, τόσο στις ακαδημαϊκές όσο και στις διοικητικές θέσεις. Κύριο μέλημα του ιδρύματος, μέσα από την προσωπική αναγνώριση και ομαδικότητα, αποτελεί η παρακίνηση των ανθρώπων του, ώστε να "ξεδιπλώνουν" τα ταλέντα τους, αλλά και η ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων που θα τους βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν υπερβάσεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.