Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά δύο (2) άτομα για την κάλυψη αναγκών των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίας Παρασκευής, που εδρεύει στην Αγία Παρασκευή, με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ» συνολικής διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/7/2016 .

Απαιτούμενα προσόντα είναι πτυχία συναφή με το αντικείμενο της εκτέλεσης του
έργου. Θα συνεκτιμηθεί επίσης σχετική προϋπηρεσία ιδιαίτερα σε νήπια προσχολικής ηλικίας και η παρακολούθηση σχετικών σεμιναρίων.
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1.Φωτοαντίγραφο των δύο (2) όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
2.Πιστοποιητικό σπουδών


ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1.Βιογραφικό Σημείωμα
2.Σχετικά Σεμινάρια


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα
απαιτούμενα δικαιολογητικά στο πρωτόκολλο των Παιδικών Σταθμών Δήμου ΑγίαςΠαρασκευής, στην οδό Αισώπου 6, Αγία Παρασκευή Τ.Κ. 15343.
Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται από 11/01/2016έως και 13/01/2016 και ώρες 8:00 έως 16:00.
Πληροφορίες κα Σκούρη, τηλ. 2106391703

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας E-Psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).