Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 (18.00-20.00) στο MC-LECTURE HALL
H Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College διοργανώνει ομιλία με θέμα την ψυχοθεραπευτική προσέγγιση Gestalt. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 (18.00-20.00) στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα (Lecture Hall), με ομιλήτρια την κα. Γιάννα Γιαμαρέλου, ψυχοθεραπεύτρια, επόπτρια και εκπαιδεύτρια της Ψυχοθεραπείας Gestalt, ιδρυτικό μέλος Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt.

Στην ομιλία της, η κυρία Γιαμαρέλου θα παρουσιάσει τη φαινομενολογική, υπαρξιακή ψυχοθεραπευτική προσέγγιση Gestalt, που θεμελιώθηκε από τον Fritz και τη Laura Perls στη δεκαετία του '40. Μέσα από αυτή την επισκόπηση, το κοινό θα έρθει σε επαφή με την ιστορία της, τη φιλοσοφία της, τις βασικές της έννοιες, αρχές και εφαρμογές και την αναπτυξιακή πορεία της μέσα στο χρόνο.


Η εκδήλωση απευθύνεται σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και απόφοιτους της Σχολής Ψυχολογίας του Mediterranean College καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται για την ψυχοθεραπευτική προσέγγιση Gestalt, είναι ανοιχτή προς το κοινό (Δωρεάν) και στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.


Η παρακολούθηση της Ομιλίας προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής.


Το Mediterranean College, μέσω της συνεργασίας του με το University of Derby παρέχει σύγχρονα, αναγνωρισμένα Masters (επαγγελματικά ισοδύναμα με αυτά των Ελληνικών ΑΕΙ) στην Επιστήμη της Ψυχολογίας:

  • Συνθετική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία (MSc Integrative Counselling and Psychotherapy)
  • Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (MSc in Adult Cognitive Behavioural Psychotherapy)

Τα παραπάνω προγράμματα συνδυάζουν την απαραίτητη μετεκπαίδευση του πτυχιούχου σε μια από τις πιο διαδεδομένες ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις και την απόκτηση ενός αναγνωρισμένου μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών. Επιπλέον, πληρούν τις προϋποθέσεις αναγνώρισης από Ελληνικούς και Βρετανικούς επαγγελματικούς φορείς, περιλαμβάνουν κλινική πρακτική άσκηση με εποπτεία και διεξάγονται με διδασκαλία βιωματικού χαρακτήρα.


Mediterranean College
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.