Ακρόαση άρθρου......

anoiktosholeio logoΣτα πλαίσια προσφοράς και σύνδεσης με την κοινότητα οι συνεργάτες του Ανοιχτού Σχολείου, σε συνεργασία με οργανισμούς που ασχολούνται με το παιδί, πραγματοποιούν, χωρίς κάποια οικονομική επιβάρυνση, ομιλίες για γονείς και εκπαιδευτικούς.

Αν είστε εκπρόσωποι εκπαιδευτικού οργανισμού, συλλόγου γονέων, φροντιστηρίων κτλ. και επιθυμείτε να προσφέρετε στους γονείς ή τους εκπαιδευτικούς κάποια ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο σας, από έμπειρους και επιστημονικά καταρτισμένους ομιλητές

παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106640433 ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι συνεργάτες μας μπορούν να πραγματοποιήσουν ομιλίες στις παρακάτω περιοχές: Παιανία, Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Γέρακας, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Πεύκη, Κηφισιά, Μαρούσι, Μελίσσια, Ηράκλειο, Κορωπί, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Πόρτο Ράφτη, Βάρη, Βούλα, Πειραιά, Φάληρο, Γλυφάδα, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε :
στο 2106640433

Με εκτίμηση,
Οι συνεργάτες του Χώρου Προσωπικής Ανάπτυξης - Ανοιχτό Σχολείο.

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Σοφία Κοσμίδου

e psy logo twitter2Τμήμα Σύνταξης της Πύλης Ψυχολογίας Psychology.gr
Επιμέλεια άρθρων, μετάφραση & απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr