PDA

View Full Version : ΜΕΘΟΔΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ Κ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ (ΕΓΚΥΚΛΟΠΕΔΙΚΑ)Pages : [1] 2

BrokeN_DoLL
17-12-2010, 17:35
01. Βρασμός
Αν και όχι τόσο διαδεδομένος όσο άλλες μέθοδοι εκτέλεσης, ο βρασμός έως θανάτου αποτελούσε κοινή πρακτική στην Ευρώπη και την Ασία τα τελευταία δύο με τρεις χιλιάδες χρόνια. Στην Αγγλία της εποχής του Ερρίκου του 8ου αποτελούσε νόμιμη μέθοδο εκτέλεσης, καθώς και στις Κάτω Χώρες το Μεσαίωνα. Στη σύγχρονη εποχή, ο Idi Amin της Ουγκάντα, καθώς και ο Islom Karimov του Ουζμπεκιστάν τον είχαν χρησιμοποιήσει για να θανατώσουν πολιτικούς τους αντιπάλους.

Ο κρατούμενος, είτε ρίχνεται γυμνός μέσα σε υγρό που ήδη βράζει, είτε δένεται και τοποθετείται μέσα σε ένα μεγάλο μεταλλικό δοχείο γεμάτο με το υγρό. Στη συνέχεια ο εκτελεστής ανάβει φωτιά κάτω από το δοχείο μέχρι το υγρό να αρχίσει να βράζει και, συνεπώς, να πεθάνει ο καταδικασμένος. Το υγρό μπορεί να είναι, νερό, λάδι, οξύ, πίσσα ή ακόμα και υγρό μολύβι.


02. Μπρούτζινος ταύρος
Ο μπρούτζινος ταύρος ήταν μια συσκευή βασανισμού/εκτέλεσης, που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην Αρχαία Ελλάδα. Επρόκειτο για ένα άγαλμα, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μπρούτζο, κούφιο εσωτερικά και με μια πόρτα στο πλάι. Ο καταδικασμένος κλεινόταν μέσα στον ταύρο, κάτω από τον οποίο άναβαν φωτιά. Το μέταλλο πύρωνε και ο έγκλειστος, κυριολεκτικά, ψηνόταν ζωντανός.

Εκτός από τους αρχαίους Έλληνες, τη μέθοδο αυτή χρησιμοποίησαν και οι Ρωμαίοι, κυρίως για να βασανίζουν και να εκτελούν χριστιανούς. Ο Άγιος Ευστάθιος μαρτύρησε με αυτόν τον τρόπο, μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του, επί αυτοκράτορος Αδριανού και η Αγία Πελαγία επί αυτοκράτορος Διοκλητιανού.


03. Τροχός
Ο τροχός αποτελούσε μια μέθοδο βασανιστικής εκτέλεσης, αρχικά στην Αρχαία Ελλάδα, που είναι και ο τόπος έμπνευσής του, και κατόπιν στη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Σουηδία και τη Ρωσία.

Έμοιαζε με έναν μεγάλο τροχό κάρου, πάνω στον οποίο δενόταν, με ανοιχτά χέρια και πόδια ο κρατούμενος. Στη συνέχεια ο τροχός περιστρεφόταν αργά, ενώ o εκτελεστής με ένα σφυρί ή με έναν σιδερένιο λοστό έσπαζε τα κόκαλα του καταδικασμένου. Αν κάποιο από τα χτυπήματα, στο στήθος ή στο κεφάλι, δεν ήταν αρκετά δυνατό ώστε να τον σκοτώσει και να θέσει έτσι τέλος στο μαρτύριό του, ο άνθρωπος υπέφερε φρικτά για πολλές ώρες.

Μετά το θάνατο του καταδικασμένου, ο τροχός με τα υπολείμματά του στερεωνόταν σ’ έναν ψηλό στύλο, ώστε τα όρνια να φάνε ό,τι είχε απομείνει.


04. Ταφή (ζώντος, γνωστή και ως «το πηγάδι»)Στην αρχαία Ρώμη, τις Εστιάδες που παραβίαζαν τους όρκους τους, τις «έθαβαν ζωντανές», κλείνοντάς τες σε μια σπηλιά με ελάχιστη τροφή και νερό. Σε περίπτωση που ήταν αθώες, η θεά Εστία θα φρόντιζε να τις απελευθερώσει!

Άλλος τρόπος ταφής ζωντανού ανθρώπου ήταν να ανοιχτεί απλά μια τρύπα στο έδαφος, να τον πετάξουν μέσα και να τη σκεπάσουν, στη συνέχεια, με χώμα. Αυτή η μέθοδος, γνωστή ως «το πηγάδι», χρησιμοποιήθηκε στη μεσαιωνική Ιταλία ως τρόπος εκτέλεσης των δολοφόνων και στη Ρωσία, κατά τον 17ο και 18ο αιώνα, όπου τιμωρούσαν έτσι τις γυναίκες που είχαν σκοτώσει τους συζύγους τους.

Στη σύγχρονη εποχή χρησιμοποιήθηκε ευρέως, κατά το τέλος του 1937 μέχρι τις αρχές του 1938, από τους Γιαπωνέζους κατά τη Σφαγή του Νανκίν, όπου έθαβαν ζωντανούς τους κινέζους πολίτες καθώς και τους αιχμαλώτους πολέμου.


05. Σταύρωση
Η σταύρωση είναι ένας αρχαίος τρόπος εκτέλεσης, κατά τον οποίο ο καταδικασμένος δένεται ή καρφώνεται σε έναν μεγάλο ξύλινο σταυρό ή πάσσαλο, και αφήνεται εκεί μέχρι να πεθάνει.

Αυτή η μέθοδος εκτέλεσης ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένη στην Αρχαία Ρώμη και στους γειτονικούς μεσογειακούς πολιτισμούς και ήταν σε ισχύ μέχρι το 313 μ.Χ., οπότε ο Χριστιανισμός νομιμοποιήθηκε στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και έγινε γρήγορα η επίσημη θρησκεία του κράτους.


06. Σύνθλιψη
Ο κρατούμενος πέθαινε κάτω από το βάρος βράχων που σωρεύονταν στο κορμί του ή του συνέθλιβαν το κεφάλι κάτω από το πόδι ενός ελέφαντα. Στην πρώτη περίπτωση ο θάνατος μπορούσε να είναι αργός και βασανιστικός, εάν οι βαριές πέτρες δεν ρίχνονταν επάνω του μονομιάς. Η εκτέλεση με σύνθλιψη είχε εφαρμογή σε πολλές χώρες και οι τεχνικές διέφεραν από τόπο σε τόπο.


07. Ξεκοίλιασμα
Όταν εφαρμόζεται σε ζωντανό άνθρωπο τα αποτελέσματα είναι, αναπόφευκτα, μοιραία. Χρησιμοποιήθηκε ευρέως στο παρελθόν ως τρόπος επιβολής της θανατικής ποινής σε πολλές δυτικές και ανατολικές χώρες. Τα τελευταία όργανα που αφαιρούνται είναι η καρδιά και οι πνεύμονες, έτσι ο καταδικασμένος διατηρείται στη ζωή για να υποφέρει από το αβάσταχτο μαρτύριο για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα.


08. Διαμελισμός
Ο διαμελισμός συνίσταται στο κόψιμο, σκίσιμο, τράβηγμα και, γενικά, αποκόλληση των μελών ενός ζωντανού ανθρώπου ή ζώου από το σώμα του. Στους ανθρώπους συμβαίνει είτε μετά από κάποιο ατύχημα, είτε ως αποτέλεσμα εκτέλεσης με αυτή τη βάρβαρη μέθοδο.

Ήταν πολύ διαδεδομένος τρόπος θανάτωσης κατά τον Μεσαίωνα, όπου ο κρατούμενος δενόταν σε τέσσερα άλογα, δύο για τα πόδια και δύο για τα χέρια. Στη συνέχεια τα άλογα έτρεχαν προς διαφορετική κατεύθυνση το καθένα με αποτέλεσμα τον διαμελισμό του άτυχου ανθρώπου. Υπήρχαν και αρκετοί εναλλακτικοί τρόποι.

Στη σύγχρονη εποχή ο διαμελισμός έχει πάψει να χρησιμοποιείται ως μέθοδος εκτέλεσης. Όμως δεν είναι σπάνιο φαινόμενο σε περιπτώσεις δολοφονίας, ακόμα και κανιβαλισμού. Οι αμερικανοί κατά συρροή δολοφόνοι Albert Fish και Jeffrey Dahmer συνήθιζαν να διαμελίζουν (και να τρώνε) τα θύματά τους. Και στη σύγχρονη Ελλάδα είχαμε περιπτώσεις διαμελισμού, αν και όχι σε ζωντανό άνθρωπο. Οι διαμελισμοί του Δημήτρη Αθανασόπουλου και της Ζωής Φραντζή έγιναν για να μην αποκαλυφθούν οι φόνοι.


09. Γδάρσιμο
Το γδάρσιμο ανθρώπου χρησιμοποιήθηκε ως μέθοδος βασανισμού ή/και εκτέλεσης, ανάλογα με το ποσοστό του δέρματος που αφαιρείται. Γίνεται όσο ο καταδικασμένος είναι ζωντανός, αν και υπάρχουν καταγραφές γδαρσίματος μετά θάνατον, κυρίως για βεβήλωση του σώματος του εχθρού ή για θρησκευτικούς λόγους. Μερικές φορές το δέρμα χρησιμοποιείται για τελετουργικούς σκοπούς ή και «διακοσμητικούς», όπως στην περίπτωση του κατά συρροή δολοφόνου Eddie Gain!

Το γδάρσιμο είναι μια πολύ αρχαία πρακτική. Υπάρχουν καταγραφές για τους Ασσύριους, που έγδερναν τους αιχμαλώτους πολέμου, για τους Αζτέκους του Μεξικού που έκαναν το ίδιο κατά τα τελετουργικά ανθρωποθυσιών, για τη μεσαιωνική Ευρώπη που χρησιμοποιούσε το γδάρσιμο σε περιπτώσεις προδοσίας. Στην Κίνα, γνωστό με το όνομα «θάνατος από χίλια κοψίματα», ήταν σε χρήση μέχρι το 1905.


10. Ανασκολοπισμός
Ο ανασκολοπισμός ήταν μια μέθοδος βασανισμού και, τελικά, εκτέλεσης κατά την οποία ένας αιχμηρός πάσσαλος εισάγεται στο σώμα του κρατουμένου μέσω των πλευρών, του πρωκτού, του κόλπου ή του στόματος. Η συγκεκριμένη μέθοδος εκτέλεσης οδηγεί σε έναν ιδιαίτερα επώδυνο θάνατο. Ο πάσσαλος συχνά ήταν στερεωμένος στο έδαφος, αφήνοντας τον κατάδικο να πεθάνει κρεμασμένος.

Σε μερικές περιπτώσεις ανασκολοπισμού, ο πάσσαλος εισάγεται με τέτοιο τρόπο στο σώμα του καταδικασμένου, ώστε να αποτρέψει τον άμεσο θάνατο αφενός, και να λειτουργήσει ως «πώμα» που θα εμποδίσει την απώλεια αίματος αφετέρου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρατείνει την επιθανάτια αγωνία του μελλοθάνατου έως και τρεις ημέρες. Μετά την κατάλληλη προετοιμασία του θύματος, η οποία συμπεριλαμβάνει δημόσιο βασανισμό και βιασμό, το θύμα γδύνεται και του κάνουν μια τομή στη βουβωνική χώρα, μεταξύ πρωκτού και γεννητικών οργάνων. Ένας γερός και αμβλύς πάσσαλος εισάγεται στην τομή. Το στρογγυλεμένο του άκρο πιέζει τα ζωτικά όργανα προκαλώντας αβάσταχτο πόνο, χωρίς όμως να τα τρυπά και να επιφέρει το θάνατο, όπως γίνεται κατά την εισαγωγή αιχμηρού πασσάλου. Η έλευση του θανάτου, με αυτόν τον τρόπο, μπορούσε να καθυστερήσει αρκετές ημέρες.

Η χρήση του ανασκολοπισμού ως μεθόδου επιβολής της θανατικής ποινής ήταν κοινή σε περιοχές όπως η Αρχαία Εγγύς Ανατολή, η Αρχαία Ινδία κ.λ.π. Ο Ηρόδοτος εξιστορεί πώς ο βασιλιάς Δαρείος ανασκολόπισε 3.000 Βαβυλώνιους όταν κατέκτησε τη Βαβυλώνα. Επίσης ο ανασκολοπισμός χρησιμοποιήθηκε ευρέως κατά το Μεσαίωνα σε Ασία και Ευρώπη. Ευρωπαίοι ηγεμόνες όπως ο Βλαντ Τέπες ο Τρίτος, που έμεινε στην ιστορία ως Δράκουλας, καθώς και ο Ιβάν ο Τρομερός τον εφάρμοζαν τακτικά για τους αιχμαλώτους. Το ίδιο έκαναν και οι μογγολικές ορδές.

Από τον 14ο μέχρι τον 18ο αιώνα, ο ανασκολοπισμός ήταν ο συνηθισμένος τρόπος εκτέλεσης για προδοσία στην Κοινοπολιτεία Πολωνίας-Λιθουανίας. Την ίδια εποχή τον χρησιμοποιούσαν και στη Σουηδία. Οι Ζουλού της Νότιας Αφρικής χρησιμοποιούσαν τον ανασκολοπισμό για να εκτελέσουν στρατιώτες που αποτύγχαναν στην εκτέλεση του καθήκοντός τους ή εξεδήλωναν δειλία. Τέλος, από ανασκολοπισμό πέθαναν πολλοί ιθαγενείς κατά τον αποικισμό της Χιλής από τους Ισπανούς.

BrokeN_DoLL
17-12-2010, 17:37
11. Δηλητηρίαση
Σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, έγινε εντατική χρήση της δηλητηρίασης ως μεθόδου δολοφονίας, αυτοκτονίας και εκτέλεσης. Η χρήση του δηλητηρίου ως μεθόδου εκτέλεσης, συνίστατο στον εξαναγκασμό του καταδίκου να καταπιεί το δηλητήριο, όπως έγινε με τον Σωκράτη στην Αρχαία Αθήνα. Στο Μεσαίωνα ήταν ένας προσφιλέστατος τρόπος για την εξόντωση εχθρών και αντιπάλων, αλλά και για αυτοκτονία σε περίπτωση κινδύνου. Είναι γνωστό ότι οι ευγενείς συνήθιζαν να φορούν δαχτυλίδια, μέσα στα οποία μετέφεραν ποσότητα δηλητηρίου ικανή να επιφέρει το θάνατο. Στη σύγχρονη εποχή η δηλητηρίαση βρίσκει εφαρμογή στο θάλαμο αερίων και στη θανατηφόρα ένεση.


12.Πριόνισμα
Μέθοδος εκτέλεσης αρκετά διαδεδομένη στην Αρχαία Ρώμη. Λέγεται πως ο αυτοκράτορας Καλιγούλας ήταν ένθερμος υποστηρικτής της και πως ο προφήτης Ησαΐας εκτελέστηκε με αυτόν τον τρόπο.

Ο καταδικασμένος κρεμιέται ανάποδα και στη συνέχεια πριονίζεται στη μέση, αρχής γενομένης από τον καβάλο. Στη θέση που βρίσκεται και παρά τη σοβαρή αιμορραγία, μεγάλη ποσότητα αίματος συγκεντρώνεται στον εγκέφαλο. Ο μελλοθάνατος παραμένει ζωντανός και με πλήρη συνείδηση μέχρι το πριόνι να πλήξει τις αρτηρίες της κοιλιάς και, μερικές φορές, περισσότερο. Στις ασιατικές χώρες, ο καταδικασμένος στηνόταν όρθιος και το πριόνισμα άρχιζε από το κεφάλι.


13. Λιθοβολισμός
Ο λιθοβολισμός ήταν μια μέθοδος επιβολής της θανατικής ποινής, κατά την οποία ένα οργανωμένο πλήθος πετάει πέτρες στον καταδικασμένο, μέχρι αυτός να πεθάνει. Χρησιμοποιήθηκε –και ακόμη χρησιμοποιείται σε διάφορες χώρες- τόσο ως έκφραση τιμωρίας από την κοινωνία, όσο και ως νόμιμη μέθοδος εκτέλεσης. Λιθοβολισμούς συναντάμε στην ιστορία πολλών χωρών, μεταξύ των οποίων και της Ελλάδας, καθώς και σε χριστιανικά, ιουδαϊκά και ισλαμικά κείμενα.


14. Λάκκος με φίδια
Οι λάκκοι με τα φίδια ήταν μια ιστορική ευρωπαϊκή μέθοδος επιβολής της θανατικής ποινής. Οι κατάδικοι ρίχνονταν σε ένα βαθύ πηγάδι γεμάτο με δηλητηριώδη φίδια, όπως οχιές. Πέθαιναν από το φαρμάκι των φιδιών που, ερεθισμένα από την παρουσία τους, τους επιτίθονταν.

Μια παρόμοια πρακτική εμφανίστηκε στην αρχαία Κίνα, όπου ο καταδικασμένος ριχνόταν σε ένα λάκκο με νερό, γεμάτο από δηλητηριώδη φίδια.

Εκτός από τα φίδια, πολλές φορές στην ιστορία χρησιμοποιήθηκαν ζώα για να εκτελεστούν άνθρωποι. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον βιβλικό «λάκκο των λεόντων», το κατασπάραγμα από σκυλιά, τα θηρία στις ρωμαϊκές αρένες, το ποδοπάτημα από ελέφαντες στη Μογγολία και άλλα.


15. Εκπαραθύρωση
Η εκπαραθύρωση ως μέθοδος εκτέλεσης χρησιμοποιήθηκε περισσότερο σαν εκδήλωση επαναστατών και αγριεμένου πλήθους, παρά σαν επίσημη μέθοδος εκτέλεσης. Κατά τη διάρκεια του Βρώμικου Πολέμου της Αργεντινής, πολλά θύματα πετάχτηκαν ακόμη και από αεροπλάνα, πάνω από τον ποταμό Rio de la Plata ή τον Ατλαντικό Ωκεανό, κατά τη διάρκεια των περίφημων «πτήσεων θανάτου» (vuelos de la muerte). Πτήσεις θανάτου είχαμε και κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Αλγερίας 1954-1962).

Στις σύγχρονες κοινωνίες, πολλά «ατυχήματα» κρατουμένων σε αστυνομικά τμήματα ή φυλακές, κυρίως σε χώρες με αυταρχικά καθεστώτα, χωρίς αυτό να είναι απόλυτο, δεν είναι άλλο παρά εν ψυχρώ εκτελέσεις μέσω εκπαραθύρωσης.

Οι τρόποι που αναφέρονται πιο πάνω δεν είναι, ασφαλώς οι μόνοι που χρησιμοποιήθηκαν από τον άνθρωπο για να θανατώσει άλλους ανθρώπους. Υπήρξαν ακόμη πολλοί τρόποι επιβολής της θανατικής ποινής, όπως ο πνιγμός, το μαχαίρωμα, ο θάνατος από πείνα ή/και δίψα, η κατακρήμνιση και άλλοι.

Προκειμένου να βασανίσει και να σκοτώσει, ο άνθρωπος –σε κάθε εποχή της ιστορίας του- χρησιμοποίησε τις γνώσεις που είχε για να εφεύρει και να κατασκευάσει όργανα βασανισμού και θανάτωσης, τα περισσότερα από τα οποία ήταν αποτρόπαια και ασύλληπτα στη φρικαλεότητά τους. Οι επιστήμες και η τεχνολογία χρησιμοποιήθηκαν –και εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται- γι αυτό το σκοπό.

Δυστυχώς το «homo homini lupus est», ισχύει πάντα.

BrokeN_DoLL
17-12-2010, 17:38
ΜΕΡΙΚΟΙ ακομα τροποι βασανισμου με ''φυσικο τροπο'' ηταν οι εξης:

- φυσικη βια
- τυφλωση
- καψιμο
- ευνουχισμος
- ηλεκτροπληξια
- ασφηξια
- το ''χαμογελο της Γλασκωβης'' η αλλιως ''το χαμογελο της Μονα Λιζα'' (χρησιμοποιηθηκε στην μεθοδο δολοφονιας της ''Μαυρης Νταλιας''
- διαμελλισμος των ακρων
- συμπιεση
- εξαγωγη δοντιων
- θαλαμος αεριων
- κολλαρο στραγγαλισμου
- εντομα & αρουραιοι

BrokeN_DoLL
17-12-2010, 17:39
12 ΟΡΓΑΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ


1. Το δίκρανο του αιρετικού

Η μια άκρη αυτής της συσκευής στερεωνόταν κάτω από το πιγούνι του θύματος και η άλλη στο στέρνο του. Ένα λουρί έδενε την συσκευή στον λαιμό του άτυχου αιρετικού. Ακινητοποιημένος και σε απίστευτο πόνο το θύμα έπρεπε να πει την Λατινική λέξη “abiuro” (αποκηρύσσω), για να μην καταλήξουν στην κρεμάλα ή στην πυρά.

2. Μολυβένιος ψεκαστήρας

Αυτή η συσκευή που θυμίζει τον ψεκαστήρα του Αγιασμού των Καθολικών, γεμιζόταν με λιωμένο μολύβι ή πίσσα ή καυτό λάδι ή καυτό νερό και χρησιμοποιούταν για να βασανίσει τα θύματα στάζοντας το περιεχόμενό του πάνω σε διάφορα σημεία του σώματός τους. Αν και μερικοί φαν του σοδομισμού μπορεί να ενθουσιαστούν με τις εφαρμογές της, οι περισσότεροι κοινοί θνητοί που βρέθηκαν στην θέση των δεκτών, είχαν αντίθετη άποψη.

3. Δακτυλοσφίκτης

Υπάρχουν πάρα πολλές παραλλαγές αυτής της συσκευής. Μερικές φτιάχτηκαν για να συνθλίβουν αργά δάκτυλα, ενώ άλλες για να κάνουν το ίδιο σε γόνατα και αγκώνες. Αποτελεί μια απλή μέγγενη αλλά πολύ πιο επώδυνη. painful.

4. Αποκολλητής Γλώσσας

Αμέτρητοι αιρετικοί και βλάσφημοι έχασαν την γλώσσα τους με βίαιο τρόπο (δεν γίνεται και αλλιώς) με αυτή την απλή συσκευή. Την επόμενη φορά που θα ρίξετε καντήλια σκεφτείτε το ξανά.

5. Η Κρεμάστρα

Η κρεμάστρα είναι μια συσκευή με μοναδικό σκοπό την εξάρθρωση κάθε ενός συνδέσμου στο σώμα του θύματος. Δεμένο κατά μήκος της συσκευής από τους καρπούς και τους αστραγάλους, το σώμα του θύματος τεντώνεται προς αντίθετες κατευθύνσεις με την στροφή απλών κυλίνδρων στις άκρες της συσκευής. Πολύ καλό για την πλάτη αν χρησιμοποιηθεί πολύ απαλά, καταστροφικά τα αποτελέσματα αν το παρακάνετε.

6. Αποκολλητές Στήθους

Κατανοητός ο σκοπός της συσκευής και μόνο από το όνομα. Φτιαγμένο αποκλειστικά για γυναίκες, χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον σε αιρετικές, μοιχαλίδες, βλάσφημες.

7. Σιδηρά Κόρη (Iron Maiden)

Πρόκειται για ένα σιδερένιο κουβούκλιο που βρέθηκε στην Νυρεμβέργη. Το εσωτερικό της συσκευής καλύπτεται από προσεκτικά τοποθετημένα αιχμηρά αντικείμενα με σκοπό να βασανίσουν τον ατυχή τύπο που θα καταλήξει στο εσωτερικό του. Τα καρφιά καταλήγουν στα μάτια, στο στήθος και την πλάτη του θύματος αλλά αποφεύγουν να τραυματίσουν κάποιο ζωτικής σημασίας όργανο αφήνοντας το θύμα να αιμορραγεί και να υποφέρει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

8. Κροκοδείλια ψαλίδα

Μερικές απ’ τα πιο συνταρακτικές δολοφονίες θα είχαν αποφευχθεί αν γινόταν ακόμα χρήση αυτής της συσκευής. Χρησιμοποιήθηκε κυρίως σε δολοφόνους βασιλέων στην Μεσαιωνική Ευρώπη. Η συσκευή είναι βασικά μια σιδερένια λαβίδα με ημικυλινδρικές λεπίδες οι οποίες σχηματίζουν ένα λεπτό σωλήνα όταν κλείνουν. Στο εσωτερικό τους βρίσκονται καρφιά ή άλλα αιχμηρά αντικείμενα τα οποία αρχικά πυρώνονται προτού πιαστούν στα γενετικά όργανα του θύματος. Όταν τα τελευταία ψηθούν αρκετά, τότε αποκολλώνται από το σώμα του.

9. Η Καρέκλα του Ιούδα

Η Ισπανική ιερά εξέταση χρησιμοποίησε (ανάμεσα σε άλλα βασανιστήρια) και την καρέκλα του Ιούδα ή αλλιώς το Λίκνο του Ιούδα. Τα θύματα δεμένα με σχοινιά τοποθετούνταν έτσι ώστε κάθονταν στην αιχμηρή μύτη της καρέκλας που ήταν σε σχήμα πυραμίδας. Απλό και αποτελεσματικό.

10. Το αχλάδι

Αν τυχόν καταδικαζόσασταν στην Μεσαιωνική Ευρώπη για σοδομισμό, μοιχεία, αιμομιξία, βλασφημία ή σεξουαλική συνεύρεση με τον... Σατανά (!!!), τότε πολύ πιθανότατα να είχατε μια στενή επαφή με την συσκευή αυτή. Αφού εισαγόταν σε μία από τις τρεις, για γυναίκες, ή δύο, για τους άνδρες, οπές του σώματός σας, ένας απλός μηχανισμός επεκτείνει δυο αιχμηρά φύλλα προκαλώντας σοβαρούς ακρωτηριασμούς.

11.Ο Τροχός

Γνωστή με πολλά ονόματα, όπως τροχός σύνθλιψης ή τροχός της Αικατερίνης, η συσκευή συγκαταλέγεται σε μια από της πιο επίπονες του είδους. Περισσότερο συσκευή επίπονης θανάτωσης παρά μέσω βασανισμού, το θύμα δενόταν στο πλάι της του τροχού και ένας δήμιος χρησιμοποιώντας ένα σφυρί ή μια σιδερένια βέργα έσπαγε όλα τα κόκαλα του θύματος. Το τελευταίο έκανε ώρες ή και μέρες πριν αποδημήσει εις Κύριον, ενώ λίγοι τυχεροί, τύγχαναν ελέους δεχόμενοι θανάσιμα κτυπήματα στο στομάχι ή το στήθος.

12. Μπρούτζινος Ταύρος

Μια συσκευή για την οποία μπορούμε να είμαστε "περήφανοι" ως λαός μια και κατέχουμε την πατέντα της. Αποδιδόμενη στον Αθηναίο Πέριλλο που την παρουσίασε σαν μέσο τιμωρίας εγκληματιών, η συγκεκριμένη συσκευή είναι ένας μπρούτζινος ταύρος κενός στο εσωτερικό του, με μια πόρτα στα πλάγια. Το θύμα έμπαινε μέσα στο Ταύρο, κάτω από τον οποίο έμπαινε φωτιά μέχρι να πυρώσει ο χαλκός. Το θύμα ψηνόταν κανονικά στο εσωτερικό του, ενώ ένα πολύπλοκο σύστημα σωλήνων στο κεφάλι του ταύρου μετέτρεπαν της κραυγές του θύματος σε ήχους που θύμιζαν μαινόμενο ταύρο

BrokeN_DoLL
17-12-2010, 17:40
Τα «ιερά» βασανιστήρια

Οι ανακριτικές μέθοδοι για την απόσπαση ομολογίας τελειοποιούνται επί πάπα Γρηγορίου του Θ΄ (1233) και ανάγονται σε επιστήμη.
Συντάσσονται εγχειρίδια με λεπτομερείς οδηγίες βασανιστηρίων!
Τα μαρτύρια είναι σωματικά και ψυχικά. Οι οδηγίες αναφέρουν πώς θα προκληθεί στο θύμα ο χειρότερος πόνος. Συμπεριλαμβάνονται εργαλεία τα οποία δημιουργούν κλιμάκωση του πόνου και οι πρακτικές έχουν λεπτομερείς περιγραφές.

Οι ιεροεξεταστές, αυτό που είχαν κατά νου ήταν και το δημόσιο θέαμα, το οποίο και παρείχαν σε χορταστικές δόσεις.
Οι εκτελέσεις και τα βασανιστήρια λίγο πριν την εκτέλεση ενός καταδίκου, γίνονταν πάντα υπό τα όμματα του πλήθους, το οποίο συνωστιζόταν ουρλιάζοντας κατά του κατηγορουμένου. Ο όχλος παρακολουθούσε γοητευμένος το θέαμα και πολλές φορές είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο να διαπληκτίζονται και να γρονθοκοπούνται για να βρουν μία καλή θέση όσο το δυνατόν πιο κοντά στον μελλοθάνατο. Πολλοί ποδοπατούνταν από τον συνωστισμό και πέθαιναν εκείνη τη στιγμή.

Στην Ισπανία ο βασανισμός διεξαγόταν από τρία πρόσωπα: Τον ανακριτή, τον δήμιο ή βασανιστή (executor) και τον γραμματικό (escribano).
Από τα πρακτικά που γράφτηκαν μέσα στις αίθουσες βασανιστηρίων (και γράφονταν με την παραμικρή λεπτομέρεια μεταφέροντας ως και τα βογκητά και τις κραυγές του θύματος) προκύπτει πως ο μεσαιωνικός κλήρος μάλλον διακατεχόταν από νοσηρή ψυχοπαθολογία, καθώς ο σαδισμός του δεν γνώριζε όρια.
Ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν αιρετικοί, «οι άγιοι του Θεού» διακατεχόμενοι από χριστιανικό ζήλο, εφευρίσκουν αιτίες για να εξοντώσουν αθώα θύματα.

Υπάρχει ένα ανατριχιαστικό κείμενο μεταξύ των χιλιάδων, που αναφέρεται στον βασανισμό μιας γυναίκας. Η κατηγορία δεν είναι ούτε μαγεία, ούτε αίρεση. Η Maria Rodriquez είναι απλώς και μόνον ύποπτη για κλοπή.

Γράφουν τα πρακτικά:

Πράξις βασανισμού…

Μαδρίτη 30 Ιουλίου 1648. Ενώπιον του Εξοχοτάτου εμποροδικαστού Mathias de Cavezo y Belasco, εμού του γραμματέως και του Isidoro Ortiz οργάνου της δικαιοσύνης με το potro (εργαλείο βασανισμού, ένα είδος οδοντωτού τροχού που συνδυαζόταν με φαρδείς ιμάντες οι οποίοι καταλλήλως προσδενόμενοι στο θύμα, λειτουργούσαν ως αιμοστατικοί επίδεσμοι σταματώντας την κυκλοφορία του αίματος.) και τα σκοινιά (cordeles), ενεφανίσθησαν εις την αίθουσα βασανιστηρίων η Maria Rodriquez η οποία κρατείται με την ως άνω κατηγορία. Εκλήθη υπό του Εξοχοτάτου να ορκισθή συμφώνως τω νόμω. Συμμορφωθείσα υπεσχέθη ότι θα είπη την αλήθειαν. Εγνωστοποιήθη εις αυτήν πως εάν αποκρύψει την αλήθειαν θα υποβληθεί εις βασανιστήρια.

Αρχίζει τυπικά η ανάκριση η οποία γρήγορα περνά από τη μία φάση βασανισμού στην άλλη. Κύριο μέλημα των ιεροεξεταστών η διασφάλιση της…δικονομικής νομιμότητας! Για τούτο ο γραμματέας δηλώνει στα γραφόμενά του:

Ο Εξοχότατος την κάλεσε για πρώτη φορά να καταθέσει τι ακριβώς συνέβη και την προειδοποίησε ότι εάν κατά τη διάρκεια των βασανιστηρίων, σπάσει κανένα πόδι ή χέρι, ή της βγει το μάτι, ή αν πεθάνει, το λάθος θα είναι όλο δικό της και όχι του Εξοχοτάτου και την ξανακάλεσε να πει την αλήθεια.

Εκείνη απάντησε πως ισχύουν όσα έχει καταθέσει αρχικά. Έπειτα ο Εξοχότατος πρόσταξε τον χειριστή να τη γδύσει και να την δέσει στο μηχάνημα βασανισμού κρεμασμένη στους γάντζους. Τότε την κάλεσε για δεύτερη φορά, να πει την αλήθεια κι εκείνη επανέλαβε τα ίδια. Ότι δεν ξέρει τίποτα παραπάνω απ’ όσα έχει καταθέσει.

Και ο Εξοχότατος πρόσταξε τον χειριστή να τακτοποιήσει τα σχοινιά για το σφίξιμο των μπράτσων…ο σενιόρ δικαστής, πρόσταξε τον χειριστή να αρχίσει την πρώτη φάση της μανκέρδα (manquerda), το σφίξιμο των μπράτσων με σκοινιά κι εκείνος άρχισε το βασανιστήριο εφαρμόζοντας την πρώτη μανκέρδα στις τρεις και μισή το πρωί περίπου…

Η φτωχή γυναίκα αρχίζει να ουρλιάζει από τον πόνο. Οι βασανιστές συνεχίζουν το έργο τους. Αυτή αρνείται τα πάντα, δηλώνει κάθε φορά αθώα, παρά τους αφόρητους πόνους, αλλά οι ιεροεξεταστές επιμένουν σε μια απόσπαση ομολογίας της ενοχής της (και επαναλαμβάνω πως η γυναίκα είναι απλώς ύποπτη κλοπής, ούτε καν συνελήφθη να κλέβει).
Η αγωνία της κλιμακώνεται όπως και τα βασανιστήρια. Ο χειριστής έχει φτάσει στην τέταρτη μανκέρδα.

Αυτό το βασανιστήριο που άρχισε να εφαρμόζεται κατά τη γέννηση της Ιεράς Εξέτασης και συνεχίστηκε μέχρι τον ΙΗ΄ αιώνα γινόταν με σφίξιμο των μηρών και των μπράτσων του κατηγορουμένου με σκοινιά, που τα αποκαλούσαν cordeles ή garrotes.
Το θύμα ήταν ανυψωμένο και κρεμασμένο σε ένα γάντζο. Το σφίξιμο γινόταν από το έδαφος με μηχανικό μέσον, με κοχλιωτό άξονα του οποίου η περιστροφή έκανε τα σχοινιά να τυλίγονται και να μπαίνουν στη σάρκα του θύματος προκαλώντας αφόρητους πόνους αλλά και συμφόρηση του αίματος. Πολλές φορές τα σχοινιά τα έβρεχαν κι έτσι σφιχτά καθώς ήταν έμπαιναν στη σάρκα σχίζοντάς την, σακατεύοντας τα νεύρα.

Η δύστυχη Maria Rodriquez βασανίστηκε σε σημείο που τα νεύρα της καταστράφηκαν ολοσχερώς και τα κόκκαλά της από την στρέβλωση και την πίεση των σχοινιών, βγήκαν έξω από το δέρμα. Αιμορραγούσε μέχρι θανάτου οπότε και οι βασανιστές πείστηκαν να σταματήσουν για λίγο, διότι η πρακτική ήταν να μην πεθάνει το θύμα και να μην πληγούν βασικά ζωτικά όργανα ώστε να παραταθεί το μαρτύριο επί ώρες ή μέρες ή εβδομάδες – ουσιαστικά δηλαδή όσο αντέξει ο κατηγορούμενος.
Η Maria Rodriquez μπήκε σε μία κατάσταση μη αναστρέψιμη, από την οποία δεν θα έβγαινε ποτέ ούτε θα γιατρευόταν.

Μια από τις πιο «ελαφρές» τιμωρίες λόγου χάριν, ήταν η Verginella (Παναγίτσα).
Ιδού πώς, η Παναγία μέσω των εκλεκτών της και πιστών ιερέων, αναλαμβάνει ρόλο τιμωρού για να γυρίσει πίσω στην πίστη τον «κακό» αιρετικό, να σωφρονίσει τον «κατάπτυστο» σκεπτικιστή και να συνετίσει τον μη συμφωνούντα με το δόγμα.
Έφερναν τον κατηγορούμενο μπροστά σε ένα ομοίωμα της Παρθένου, φυσικού μεγέθους, ντυμένο με ωραία και πλούσια φορέματα. Μέσα από τις δαντέλες και το μετάξι όμως, το ομοίωμα από την κορυφή ως τους αστραγάλους, ήταν γεμάτο με πολυάριθμες αιχμηρές βελόνες.
Ο Ιεροεξεταστής που διενεργούσε την ανάκριση, πρόσταζε τον κατηγορούμενο να αγκαλιάσει σφιχτά το άγαλμα. Τότε όλες οι βελόνες μπήγονταν στο κορμί του.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οι ίδιοι οι ανακριτές «βάφτιζαν» με αθώα και όμορφα ονόματα τέτοιου είδους θηριωδίες!

Το sueno italiano (σουένιο ιταλιάνο – ιταλικό όνειρο) π.χ. ήταν μια παραλλαγή της Βερτζινέλλας. Το θύμα στηνόταν όρθιο σε ένα στενό φέρετρο το οποίο είχε στο εσωτερικό του άπειρα αιχμηρότατα καρφιά. Μετά το στήσιμο του κρατουμένου, το καπάκι κλεινόταν με δύναμη και τα καρφιά διαπερνούσαν τη σάρκα. Η παραμικρή κίνηση πολλαπλασίαζε τους πόνους του θύματος. Η πρακτική αυτή, παρότι ιταλική, έδρασε στη μεσαιωνική Ισπανία. Το θύμα και στις δύο περιπτώσεις ή συνθλιβόταν εάν ήταν υπέρβαρο και όχι μικροκαμωμένο, ή πέθαινε από ακατάσχετη αιμορραγία…
Αξίζει να σημειωθεί πως στο κάτω μέρος του φερέτρου, υπήρχε μια τρύπα έτσι ώστε να συλλέγεται το αίμα και να μη λερώνει το πάτωμα!

Οι δράστες για απόπειρα δολοφονίας του βασιλιά, ή για βασιλοκτονία είχαν ανήκουστη τύχη.
Μετά τη σύλληψή τους, περνούσε μία όσο το δυνατόν μακρά περίοδος βασανιστηρίων. Ο ένοχος έπρεπε να ακρωτηριάζεται πάρα πολύ αργά και οδυνηρά. Απέκοπταν με τανάλιες κομμάτια κρέατος από τους μηρούς, το στήθος, την κοιλιά ή τα μπράτσα του. Κατόπιν έχυναν πάνω στις οπές των πληγών καυτό λιωμένο μολύβι. Διαδοχικά κατακρεουργούσαν τον κατηγορούμενο, αποκόπτοντας πρώτα το χέρι που διέπραξε τον φόνο, από τον καρπό και το πετούσαν μπροστά στα μάτια του θύματος μέσα σε φωτιά που έκαιγε. Ακολουθούσε αποκοπή γλώσσας ή εξόρυξη οφθαλμών. Τέλος, εκτελούσαν την καταδικαστική απόφαση με θανάτωση του ενόχου. Υπογραφόταν η διαταγή με τον τρόπο, το χρόνο και την τοποθεσία που θα λάβαινε χώρα η εκτέλεση και το έγγραφο παραδιδόταν στον δήμιο.

Το περίεργο είναι όμως πως παρ’ όλ’ αυτά, ο δήμιος, αν και «θεάρεστο» έργο επιτελών, ήταν κατάπτυστος. Το σφραγισμένο έγγραφο με την εντολή για εκτέλεση του καταδίκου, δεν το παρέδιδαν ποτέ στα χέρια του ούτε το άφηναν πάνω σε τραπέζι, αλλά το πετούσαν με αποστροφή κατά γης.

Η ποινή του θανάτου ήταν συνήθως ο τετραχισμός. Τίποτε φρικτότερο δεν έχει εφεύρει η ανθρώπινη θηριωδία.
Κατά τον τετραχισμό, έδεναν κάθε ένα από τα τέσσερα άκρα του θύματος (χέρια, πόδια), σε τέσσερα διαφορετικά άλογα. Με το παράγγελμα του δήμιου οι ίπποι μαστιγώνονταν και έτρεχαν ξέφρενα προς τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις. Έτσι ο κατάδικος διαμελιζόταν με τον φρικτότερο τρόπο. Η πρακτική αυτή ήταν πολύ της μόδας στη Γαλλία.

Θηριωδίες διαπράττονταν από κάθε θρησκευτική πλευρά. Οι Προτεστάντες, ακινητοποιούσαν ξαπλώνοντας ανάσκελα τον «κακό αιρετικό», τον έγδυναν και πάνω στη γυμνή του κοιλιά έβαζαν μία χάλκινη φαρδειά λεκάνη. Μεταξύ κοιλιάς και λεκάνης, παγίδευαν μια νυφίτσα. Κατόπιν έπαιρναν πυρωμένα κάρβουνα και τα τοποθετούσαν πάνω στην αναποδογυρισμένη λεκάνη. Το ζώο τρελαμένο, αγρίευε και πασχίζοντας να ξεφύγει για να γλιτώσει από τον πυρωμένο κλοιό, κατασπάραζε τον άνθρωπο από κάτω του, τρυπώνοντας στα σπλάχνα του για να σωθεί.

Οι δε Καθολικοί, άνοιγαν την κοιλιά των Προτεσταντών, φροντίζοντας όμως το θύμα να παραμείνει ζωντανό και να μην πεθάνει. Γέμιζαν την κοιλιά του με κριθάρι, κι έφερναν πεινασμένα άλογα να βοσκήσουν μέσα εκεί…
Σε κάθε περίπτωση, οι τρόποι βασανισμού που χρησιμοποιούν οι Ιεροεξεταστές και εφαρμόζουν στο θύμα, εμφανίζουν όλη την κλινική εικόνα της ψυχοπαθολογίας των ανθρώπων του Θεού. Σαφώς και δεν εξυπηρέτησαν ποτέ ανακριτικούς σκοπούς. Σαφέστατα διακρίνεται εδώ κάθε είδους διαστροφή, κάθε ικανοποίηση θηριωδίας και κάθε σαδιστική τάση.

Η θρησκεία της Αγάπης είχε θριαμβεύσει, με το θεάρεστο αυτό έργο του αφανισμού εκατομμυρίων αθώων…


ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ''ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ '' των θρυλικων κ γνωστων σε ολων μας ΝΑΖΙ

dora-agxos
17-12-2010, 17:46
ενδιαφερον αρθρο!!ο νουμερο 10 βασανισμος...αουτσ!!!πονεσα μονο που το διαβασα!

Θεοφανία
17-12-2010, 17:57
Αχμμ...επειδή τώρα τελευταία έχω κάποια θέματα με τον φίλο μου, μου έδωσες μερικές πολύ καλές ιδέες....:ρ

BrokeN_DoLL
17-12-2010, 18:03
Αχμμ...επειδή τώρα τελευταία έχω κάποια θέματα με τον φίλο μου, μου έδωσες μερικές πολύ καλές ιδέες....:ρ

MA αυτο το σκοπο ειχα ακριβως!να σας δωσω ιδεες!γιατι δεν αρκει μονο να τον σκοτωσεις με ενα πιστολακι, ας υποφερει κ λιγο!!

Lou!
17-12-2010, 18:06
φρικιασα με την iron maiden. ομολογω οτι φρικιασα γενικοτερα!!!!

elis
18-12-2010, 01:14
αυτο που οι πειρατεσ βαζαν τουσ ομηρουσ να περπατανε σε μια σανιδα στην ακρη τησ θαλασσασ κι απο κατω ηταν τα σκυλοψαρα και τουσ τρωγανε δεν το βαλεσ!!!

BrokeN_DoLL
18-12-2010, 11:11
αυτο που οι πειρατεσ βαζαν τουσ ομηρουσ να περπατανε σε μια σανιδα στην ακρη τησ θαλασσασ κι απο κατω ηταν τα σκυλοψαρα και τουσ τρωγανε δεν το βαλεσ!!!

αυτο αγαπητε μου δεν ηταν βασανιστηριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

BrokeN_DoLL
18-12-2010, 11:16
Γ' ΡΑΙΧ , ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

Τα σατανικά μυαλά των Ναζί είχαν οργανώσει με επιμέλεια περίπου 70 ιατρικά πειράματα, για να διερευνήσουν διάφορα θέματα που είχαν σχέση με τη βελτίωση των στρατιωτικών συνθηκών, την εκκαθάριση ολόκληρων πληθυσμών, τη δημιουργία της ΄΄Αρίας΄΄ φυλής, αλλά και την εκπλήρωση ορισμένων σχιζοφρενικών οραμάτων των αρρωστημένων εγκεφάλων τους. Στα ΄΄ερευνητικά΄΄ αυτά προγράμματα εργάστηκαν πάνω από 200 Γερμανοί γιατροί και ερευνητές από μεγάλα πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα της χώρας, τα οποία συγκέντρωναν και ανέλυαν τα αποτελέσματα.
΄΄Στο τέλος κάθε μέρας η λέξη θάνατος ακουγόταν περισσότερο από κάθε άλλη στ’ αυτιά των κρατουμένων. Η λέξη ζωή μέσα σ’ ένα τέτοιο χώρο φάνταζε ουτοπία. Αυτό γιατί είχαν συνηθίσει να βλέπουν άλλους αιχμάλωτους να σκοτώνονται σε αγέλες σαν ζώα, αλλά και ν’ ακούν τις απεγνωσμένες κραυγές αυτών που πήγαιναν προς τους θαλάμους αερίων ή τα κρεματόρια.΄΄
ΤΕΧΝΙΚEΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ - ΕΠΙΒIΩΣΗ ΣΤΟ ΚΡYΟΣτα πειράματα αυτά γινόταν εξομοίωση των συνθηκών που επικρατούσαν στο Ανατολικό μέτωπο, όπου χιλιάδες Γερμανοί στρατιώτες πέθαιναν από το κρύο ή ακρωτηριάζονταν από τα κρυοπαγήματα. Αρχικά οι δύστυχοι κρατούμενοι καταψύχονταν, είτε σε δεξαμενές με παγωμένο νερό και κομμάτια πάγου, είτε βγάζοντάς τους γυμνούς έξω από τα στρατόπεδα, όπου η θερμοκρασία ήταν πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν. Τα θύματα ήταν συνήθως νέοι και υγιείς Εβραίοι ή Ρώσοι. Αφού βυθίζονταν στο παγωμένο νερό, μετρούνταν συνεχώς η θερμοκρασία του σώματός τους. Οι κρατούμενοι με το πέρασμα του χρόνου άρχιζαν να χάνουν τη συνείδησή τους και στο τέλος πέθαιναν με φρικτούς πόνους, όταν η εσωτερική τους θερμοκρασία πλησίαζε τους 25 βαθμούς Κελσίου.
΄΄Σε ένα από τα πειράματα δύο εύσωμοι Ρώσοι παρουσίασαν εκπληκτική αντοχή στο κρύο, σε σημείο που να διατηρούν τη συνείδησή τους στη θερμοκρασία που οι άλλοι πέθαιναν. Τότε ο κρατούμενος γιατρός που συμμετείχε στο πείραμα ζήτησε δειλά από τον υπεύθυνο Γερμανό γιατρό να τους βγάλει από το παγωμένο μπάνιο. Εκείνος διέταξε να παραμείνουν ακόμη περισσότερο, ώσπου σε λίγη ώρα πέθαναν ουρλιάζοντας από τους πόνους!΄
΄
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΥΞΗΣ
Στις τεχνικές αυτές μελετούνταν οι τρόποι απόψυξης των παγωμένων σωμάτων, ώστε να εφαρμοστούν στο ρωσικό μέτωπο, καθώς και στις περιπτώσεις που οι πιλότοι ή τα πληρώματα των πλοίων κατέληγαν στην παγωμένη θάλασσα μετά την κατάρριψη των αεροπλάνων ή τη βύθιση των πλοίων τους. Οι μέθοδοι απόψυξης δεν υστερούσαν σε τρόμο από αυτές της κατάψυξης:
Βύθιση σε ζεστό νερό. Οι κρατούμενοι, αφού πάγωναν σε σημείο απώλειας συνείδησης, βυθίζονταν σε δεξαμενές με ζεστό νερό αυξανόμενης θερμοκρασίας. Οι περισσότεροι πέθαιναν από το σοκ της μεγάλης θερμοκρασιακής αλλαγής.
Απόψυξη με ανθρώπινα κορμιά. Οι κρατούμενες γυμνώνονταν και διατάζονταν να αγκαλιάζουν τα παγωμένα θύματα, ώσπου να τα ζεστάνουν με τη θερμότητα του σώματός τους, γεγονός που αποδεικνύονταν τρομερά επώδυνο.
Χορήγηση καυτών υγρών. Χορηγούνταν βίαια καυτό νερό, σε κατάσταση βρασμού, με σωλήνες στο στομάχι, την ουροδόχο κύστη και το έντερο. Από αυτό το πείραμα λέγεται ότι δεν επιβίωσε κανένας κρατούμενος.

ΕΠΙΒIΩΣΗ ΜΕ ΜΕΓAΛΑ YΨΗ – ΘΑΛΑΜΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚHΣ ΠIΕΣΗΣ Επιχειρήθηκε να βρεθεί το μέγιστο ύψος που θα μπορούσαν να επιβιώσουν και να είναι αξιόμαχοι οι πιλότοι της Γερμανικής πολεμικής αεροπορίας (Λουφτβάφε). Για το σκοπό οι σχεδιαστές των πειραμάτων προμηθεύτηκαν από τη Λουφτβάφε ειδικό θάλαμο χαμηλής πίεσης, στον οποίο κανονικά εκπαιδεύονταν οι πιλότοι τους, στον οποίο μειωνόταν σταδιακά το οξυγόνο, αναπαριστώντας τις συνθήκες που υπάρχουν μέχρι και πάνω από τα 68.000 πόδια (20 χιλιόμετρα) στην ατμόσφαιρα. Πολλές φορές, μάλιστα, οι γιατροί άνοιγαν το κρανίο ή το θώρακα των θυμάτων, όσο ήταν ακόμη ζωντανοί, με σκοπό να παρατηρήσουν αν η έλλειψη οξυγόνου προκαλεί το σχηματισμό φυσαλίδων, γεγονός που αποδεικνύονταν μετά από βύθιση του θύματος σε δεξαμενή νερού. Συχνά οι κρατούμενοι πέθαιναν με κυριολεκτική ΄΄έκρηξη΄΄ των πνευμόνων τους στο θάλαμο αποσυμπίεσης, ενώ όσοι γλίτωναν, εκτελούνταν στο τέλος του πειράματος.
΄΄Ένας κρατούμενος, για να αποφύγει τον αργό και φρικτό θάνατο από ασφυξία στο θάλαμο χαμηλής πίεσης, πήρε φόρα και χτύπησε το κεφάλι του με δύναμη στον τοίχο, ανοίγοντάς το στη μέση, χαρίζοντας έτσι στον εαυτό του ένα τελευταίο πολύτιμο δώρο, ένα αξιοπρεπή θάνατο.΄΄

ΜOΛΥΣΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣΥγιείς κρατούμενοι μολύνονταν από εκχυλίσματα αδένων κουνουπιών και προσβάλλονταν από ελονοσία, ενώ οι Γερμανοί γιατροί με αυτοσχέδιους τρόπους προκαλούσαν σε άλλους φυματίωση, κίτρινο πυρετό, χολέρα, τύφο, ελονοσία, ηπατίτιδα, ευλογιά, διφθερίτιδα ή χολέρα. Σε όλες αυτές τις καταστάσεις δοκιμάζονταν δεκάδες φάρμακα και εμβόλια, τις περισσότερες φορές με θανατηφόρα κατάληξη.

BrokeN_DoLL
18-12-2010, 11:17
ΓΕΝΕΤΙΚA ΠΕΙΡAΜΑΤΑΠραγματοποιούντα με απίστευτη αγριότητα, κυρίως σε διδύμους, από τον Γιόζεφ Μένγκελε, γιατρό των ταγμάτων Eς Ες. Είχαν ως στόχο τη μελέτη των γενετικών γνωρισμάτων, τη δημιουργία της Αρίας φυλής και κυρίως την ικανοποίηση της σαδιστικής αλαζονείας του Μένγκελε . (Τα πειράματα γενετικής αναλύθηκαν σε προηγούμενο άρθρο, Χανιώτικα Νέα, 22-1-2007).
΄΄Ένα παγωμένο πρωϊνό του 1943 ο σατανικός Μένγκελε ξεχώρισε ένα ζευγάρι 18χρονων Ούγγρων αιχμαλώτων που ήταν ‘’εξαιρετικά όμορφοι και γυμνασμένοι’’. Στην αρχή εξετάστηκε και μετρήθηκε αναλυτικά το σώμα τους για μέρες, πάρθηκαν εκατοντάδες φωτογραφίες και υποβλήθηκαν σε δεκάδες ακτινογραφίες. Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν σωλήνες από το στόμα που έφταναν στους πνεύμονες και χορηγήθηκε άγνωστο αέριο που τους προκάλεσε αποπνικτικό βήχα και εξαγωγή υγρού, το οποίο συλλέχθηκε για εξέταση. Ένα πρωί βουτήχτηκαν σε δεξαμενή με καυτό νερό πολλές φορές, ώσπου έπεσαν όλες οι τρίχες του σώματος και στάλθηκαν για μελέτη. Τις επόμενες μέρες πάρθηκαν κομμάτια ιστών από τους νεφρούς, τον προστάτη και τους πνεύμονες, με ανοιχτή χειρουργική επέμβαση, χωρίς καμία αναισθησία. Οι δίδυμοι ούρλιαζαν τόσο δυνατά, ώστε ο Μένγκελε διέταξε να τους κλείσουν το στόμα με πανιά. Μετά από εβδομάδες δεκάδων φρικτών πειραμάτων, οι νέοι οδηγήθηκαν σε τραπέζι ανατομίας, όπου θανατώθηκαν με ένεση χλωροφορμίου στην καρδιά. Όλα τα όργανά τους αφαιρέθηκαν και στάλθηκαν για εξέταση στο Ινστιτούτο Κληρονομικότητας, Βιολογίας και Φυλετικής Υγιεινής στο Βερολίνο.΄΄

ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣΕπιχειρήθηκε η επινόηση μεθόδων μαζικής στείρωσης δεκάδων ή και εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, ώστε να μην μπορούν να τεκνοποιήσουν και να επιμολύνουν, όπως πίστευαν οι Ναζί, την Αρία φυλή. Με διάφορες μεθόδους στειρώθηκαν στη ναζιστική Γερμανία πάνω από 400.000 άτομα, τις περισσότερες φορές με ένεση τοξικών ή καυστικών ουσιών στη μήτρα και τις ωοθήκες, οι οποίες προκαλούσαν τρομερό πόνο και αιμορραγία. Στους άνδρες η στείρωση επιτυγχάνονταν με ακτινοβόληση με μεγάλες δόσεις ακτινών Χ. Σε όλες τις περιπτώσεις τα εσωτερικά και εξωτερικά γεννητικά όργανα αφαιρούνταν βίαια και στέλνονταν στο Βερολίνο για περαιτέρω μελέτη της αποτελεσματικότητας των σαδιστικών αυτών μεθόδων.
΄΄Κάποτε ο Χίμλερ ρώτησε τον καθηγητή Κλάουμπεργκ, υπεύθυνο των σχετικών προγραμμάτων, σε πόσο χρόνο θα μπορούσε να στειρώσει 1.000 γυναίκες. Εκείνος απάντησε ότι ένας γιατρός με δέκα βοηθούς, θα μπορούσε να ολοκληρώσει τη διαδικασία σε μια μόνο μέρα΄΄.

ΚΑΤAΠΟΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟY ΝΕΡΟYΤα πειράματα σχεδιάζονταν για να μελετηθούν οι τρόποι που θα γινόταν το νερό της θάλασσας πόσιμο, ώστε να χρησιμοποιείται από τα πληρώματα των πλοίων. Για το σκοπό αυτό τα θύματα δεν έτρωγαν τίποτα για πολλές μέρες και στη συνέχεια τους χορηγούνταν με σωλήνα στο στομάχι μεγάλες ποσότητες θαλασσινού νερού, το οποίο περιείχε διάφορες χημικές ουσίες που κάλυπταν τη γεύση του αλατιού. Επίσης, μελετούνταν και καταγράφονταν οι βλάβες που προκαλούνται στον οργανισμό από την κατάποσή του.
΄΄Μετά από πολλές μέρες πλήρους στέρησης τροφής και αφυδάτωσης του οργανισμού τους, δυο έφηβοι τσιγγάνοι από την Πολωνία αναγκάστηκαν να γλείφουν σαν σκυλιά το βρώμικο πάτωμα, για να ρουφήξουν τις ελάχιστες σταγόνες νερού που τους έριξαν, για να διασκεδάσουν, οι σατανικοί Γερμανοί γιατροί.΄


ΧΟΡHΓΗΣΗ ΔΗΛΗΤΗΡIΩΝΔιάφορα δηλητήρια έμπαιναν στις σούπες που έτρωγαν οι κρατούμενοι, χωρίς βέβαια να το γνωρίζουν. Στη συνέχεια όσοι από αυτούς δεν πέθαιναν, τους θανάτωναν με ένεση χλωροφορμίου, ώστε να γίνουν νεκροτομές και να μελετηθεί η έκταση των ζημιών στα εσωτερικά τους όργανα. Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται και τα πειράματα δολοφονίας κρατουμένων με όπλα που περιείχαν δηλητηριασμένες σφαίρες.
΄΄Το 1943 ανοίγοντας ένα θάλαμο αερίων, ένας κρατούμενος γιατρός είδε για πρώτη φορά ένα κοριτσάκι να είναι ζωντανό. Ήταν καλυμμένο με δεκάδες πτώματα και πιστεύεται ότι επέζησε επειδή ακουμπούσε το πρόσωπό της στο υγρό πάτωμα (το δηλητηριώδες αέριο Ζικλόν-Β απενεργοποιείται στο νερό). Προσπάθησε αμέσως να το συνεφέρει. Του έκανε μια τονωτική ένεση, το τύλιξε σε μια κουβέρτα και σε λίγη ώρα το παιδί άνοιξε τελείως τα μάτια του και άρχισε να αναπνέει κανονικά. Ο κρατούμενος γιατρός ζήτησε από τον υπεύθυνο του θαλάμου αερίων να αφήσει το κοριτσάκι να ζήσει, αφού έτσι γράφτηκε το πεπρωμένο του. Ο Γερμανός αξιωματικός είπε: ΄΄Εδώ δεν γλιτώνει κανείς΄΄ και εκτέλεσε το παιδί με μια σφαίρα στο κεφάλι…΄΄

ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΩΝ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝΣτα συγκεκριμένα πειράματα οι κρατούμενοι μολύνονταν με βακτηρίδια τετάνου, αεριογόνου γάγγραινας και στρεπτόκοκκου. Σε ανοικτές πληγές που δημιουργούνταν, κόβονταν τα γύρω αγγεία, ώστε να αναπαραχθούν με ακρίβεια τα τραύματα στις μάχες, ενώ στα θύματα γίνονταν χειρουργικές επεμβάσεις κάθε είδους. Στις πληγές αυτές ριχνόταν χώμα, πριονίδι και θρύμματα γυαλιού και στη συνέχεια δοκιμάζονταν διάφορες ουσίες για την επούλωση του τραύματος. Για την μελέτη των τραυμάτων, επίσης, άφηναν γυμνούς τους κρατούμενους στις αυλές και στη συνέχεια αμολούσαν πεινασμένα σκυλιά που έσκιζαν τις σάρκες τους. Όταν, μάλιστα, οι πληγές επουλώνονταν, οι γιατροί τις άνοιγαν και πάλι, για να δοκιμάσουν νέα φάρμακα.

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΣΤΩΝ, ΜΥΩΝ, ΝΕΥΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣΜε χειρουργικές επεμβάσεις, χωρίς αναισθησία, αφαιρούνταν από τους κρατούμενους οστά, μυς ή νεύρα και μεταμοσχεύονταν από τον ένα στον άλλο, με σκοπό να βρεθούν νέοι τρόποι αντιμετώπισης των τραυματισμών των στρατιωτών στις μάχες. Μετά την απελευθέρωση του Άουσβιτς από τα ρωσικά στρατεύματα το 1945, βρέθηκαν δεκάδες κομμένα άκρα που επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν ως ΄΄μοσχεύματα΄΄, αλλά και δεκάδες κρανία που επρόκειτο να σταλούν σε ινστιτούτο ανατομίας του Βερολίνου για φυλετικές μετρήσεις και επιστημονικές εργασίες.
΄΄Σε ένα άλλο αποτρόπαιο πείραμα, ο Μένγκελε έραψε μεταξύ τους δύο νεαρούς τσιγγάνους, ενώνοντας τα αγγεία και τα όργανά τους, με σκοπό να δημιουργήσει τεχνητά σιαμαία. Τα θύματα, ούρλιαζαν μέρα και νύχτα από τους φρικτούς πόνους, ώσπου πέθαναν τελικά από γάγγραινα μετά από τρεις μέρες.΄΄

ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΟΥΣIΕΣ ΧΗΜΙΚΟY ΠΟΛEΜΟΥΤα θύματα έμπαιναν σε θαλάμους με χημικά αέρια, όπως το φωσγένιο, ώστε να μελετηθεί η έκταση των ζημιών στο εσωτερικό και εξωτερικό του σώματός τους, καθώς και οι τρόποι αποτελεσματικότερης αντιμετώπισής τους. Επίσης, στα σώματα των κρατουμένων μελετούνταν οι ζημιές που προκαλούνταν από το φώσφορο, που ήταν κύριο συστατικό των εμπρηστικών βομβών της εποχής.

ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΕΧΝΗΤHΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟIΗΣΗΣΠραγματοποιο νταν με σκοπό την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας των συζύγων των Γερμανών αξιωματικών. Στις γυναίκες που επιλέγονταν, οι γιατροί έβαζαν άγνωστο μείγμα σπέρματος και χημικών ουσιών στη μήτρα. Πολλές φορές, η ιατρική ομάδα που εκτελούσε αυτά τα πειράματα, έλεγε ψέματα στις γυναίκες, ότι δηλαδή τους χορηγούσε σπέρμα από ζώα και ότι πρόκειται να αναπτυχθεί μέσα τους ένα τέρας. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν, πολλές φορές, οι γυναίκες που τους ανακοινώνονταν ότι θα συμμετάσχουν στα πειράματα, να αυτοκτονούν με διάφορους τρόπους.


ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΥΣΙΕΣΠολλές γυναίκες, μετά τη μεταφορά τους στα στρατόπεδα, σταμάτησαν να έχουν έμμηνη ρύση, ακόμη και σε μικρές ηλικίες, ενώ αντιμετώπιζαν έντονα συμπτώματα εμμηνόπαυσης. Τα επόμενα χρόνια έγινε γνωστό ότι οι γιατροί έβαζαν στη σούπα τους άγνωστες πειραματικές ουσίες. Επίσης, πολλοί κρατούμενοι προσβλήθηκαν από ασθένειες που δεν μπορούσαν να διαγνωστούν, ακόμη και πολλά χρόνια μετά το τέλος του πολέμου, γεγονός που αποδίδεται στις ουσίες που έλαβαν με το φαγητό ή με τις δεκάδες ενέσεις που γινόταν πολλά σημεία του σώματός τους.

Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝΟι περισσότεροι ΄΄επιστήμονες΄΄ που συμμετείχαν στα φρικιαστικά πειράματα σε ανθρώπους κατάφεραν μετά το τέλος του πολέμου να διαφύγουν από την Ευρώπη, συνήθως με πλαστές ταυτότητες του Ερυθρού Σταυρού. Στη δίκη της Νυρεμβέργης, που προσήχθησαν όσοι εγκληματίες πολέμου είχαν συλληφθεί, δικάστηκαν 20 γιατροί και 3 συνεργάτες τους. Από αυτούς 7 εκτελέστηκαν, 9 φυλακίστηκαν και 7 αθωώθηκαν. Πολλοί άλλοι, όμως, είτε διέφυγαν στη Νότια Αμερική, είτε δεν άντεξαν τον φόβο της τιμωρίας και αυτοκτόνησαν με κάψουλες υδροκυανίου, τις οποίες κατά τραγική ειρωνεία, δοκίμαζαν πάνω στα αθώα θύματά τους.

BrokeN_DoLL
18-12-2010, 11:18
Ο αριθμός των νεκρών στα επτά κυριότερα στρατόπεδα υπολογίζεται ως εξής:

• Άουσβιτς ΙΙ: περίπου 1.100.000
• Μπέλζεκ: 436.000
• Κέλμνο: 340.000
• Μαϊντάνεκ: 300.000 έως 350.000
• Ζομπίμπορ: 260.000
• Τρεμπλίνκα: τουλάχιστον 700.000, πιθανόν πάνω από 1.000.000
• Μάλι Τρόστενετς: τουλάχιστον 200.000, πιθανόν πάνω από 500.000

Αυτοί οι αριθμοί δίνουν ένα σύνολο 3.200.000 έως 3.800.000 νεκρών. Από αυτούς πάνω από το 90% ήταν Εβραίοι. Σε αυτά τα επτά στρατόπεδα θανατώθηκαν οι μισοί από τους Εβραίους που συνολικά εξοντώθηκαν κατά τη διάρκεια του Ναζιστικού Ολοκαυτώματος. Ουσιαστικά, ολόκληρος ο πληθυσμός των Εβραίων της Πολωνίας εξολοθρεύτηκε σε αυτά τα στρατόπεδα.

Γάτος
18-12-2010, 11:20
Έχω ακούσει αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτή η θεωρία πως τα νούμερα είναι πλασματικά καθώς σύμφωνα με τις απογραφές που είχαν γίνει αν είχαν σκοτωθεί 3.000.000 εβραίοι δεν θα υπήρχαν εβραίοι σήμερα καθώς θα είχαν αφανιστεί όλοι.

BrokeN_DoLL
18-12-2010, 11:21
ΜΑ ειναι κι εκεινοι που διασωθηκαν κ εκεινοι που με πλαστα χαρτια κ ταυτοτητες κρυψαν την εβραικη τους καταγωγη

Γάτος
18-12-2010, 11:26
Δυστυχώς η σύγχρονη ιστορία έχει πλέον τόση προπαγάνδα από όλες τις πλευρές που άκρη δεν βγαίνει. Φυσικά εννοώ προπαγάνδα και από τους μεν και από τους δε με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη. Πάντως αυτό που λες σίγουρα ισχύει.

RainAndWind
18-12-2010, 11:29
χαχαα, η me συνεχίζει στο δρόμο των θεμάτων για τρόμο! ρε συ μι γιατί τα μελετάς όλ' αυτά, τι τους βρίσκεις, είμαι η μόνη που δεν της ασκούν γοητεία? λολ
Έχεις ψάξει γιατί τα ψάχνεις δλδ?

BrokeN_DoLL
18-12-2010, 11:36
εχω ψαξει κ εχω εξαντλησει κ ολα τα μεταφρασμενα σε ελληνικα βιβλια για εγκληματολογια! πιστευω μπορω να ξεχωρισω δολοφονους ακομα κ τις ταινιες βλεπω που βασιζονται στα αληθινα με προφαιλερς!μακαρι να μπορουσα να γινω!!!χιχιχιχιχ!

τωρα αγορασα απ το αμαζον μερικα στα αγγλικα, αλλα παρ ολο που αγγλικα χρησιμοποιω καθε μερα στην δουλεια μ ειναι πολυ δυσκολη η ορολογια γτ αναφερεται κ σε ιατρικους ορους και οργανα η λειτουργιες του σωματος. κ οι εκφρασεις ειναι πολυ δυσκολες γμτ για να το διαβασω χαλαρα

RainAndWind
18-12-2010, 11:40
Έχω ακούσει αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτή η θεωρία πως τα νούμερα είναι πλασματικά καθώς σύμφωνα με τις απογραφές που είχαν γίνει αν είχαν σκοτωθεί 3.000.000 εβραίοι δεν θα υπήρχαν εβραίοι σήμερα καθώς θα είχαν αφανιστεί όλοι.

Η συνήθης προπαγάνδα για υποβάθμιση του κολοσσιαίου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας από γνωστούς και μη εξαιρετέους φορείς. Μελέτησε το φαινόμενο "The Holocaust Denial", για να κατανοήσεις. Επίσης γίνεται πάντα η προσπάθεια να σκιαστεί το γεγονός σε όλες του τις τραγικές διαστάσεις, ότι στην ιστορική εκείνη περίοδο δεν εξοντώθηκαν μόνο εβραίοι αλλά και ομοφυλόφιλοι και ρομά και ομάδες ατόμων με αναπηρίες και πολιτικοί αντιφρονούντες και δάσκαλοι/γιατροί/επιστήμονες/μουσικοί γενικά ένα κάρο άτομα διαφόρων ειδικοτήτων που ήταν εναντίον της ναζί "ιδεολογίας της ανωτερότητας και της επικράτησης της αρείας φυλής" και κομμουνιστές και φοιτητές σε πανεπιστήμια της Γερμανίας που ήταν αντιστασιακοί και επαναστάτες για το δίκαιο και την ισότητα, μελέτησε ας πούμε την White Rose ομάδα και τους Edelweiss Pirates να δεις τι θα πει ηρωισμός απέναντι σε φασίστες.

BrokeN_DoLL
18-12-2010, 11:43
ο πατερας μ παντως λεει οτι καλα τους κανανε. οι εβραιοι σκοτωσανε τοσα παλαιστηνια μωρα.................κανεις δεν εδειξε ΑΥΤΕΣ τις εικονες παραεξω!!!!εχω ενα παραρτημα κ θα το ποσταρω αργοτερα να το δειτε. αυτοι κανουν προπαγανδα μεσω της λυπησης που θελουνε να νιωσουμε

RainAndWind
18-12-2010, 11:50
Δεν ξέρω τι λέει ο πατέρας σου, ούτε και με νοιάζει. Και ο δικός μου πατέρας πιστεύει ότι η χούντα ήταν μια χαρά και έφτιαξε δρόμους και πλατείες στη χώρα και ξεχνάει πως επίσης βασανίζονταν άτομα με φάλαγγα και στέλνονταν στη Γιάρο και στη Μακρόνησο για να μην αποτελούν φωνές αντίστασης και ξεσηκωμού, πως άνθρωποι έφευγαν από τον τόπο τους για να σωθούν σε λύσεις αυτοεξορίας, πως τανκς έμπαιναν σε πανεπιστήμια και πως δεν μπορούσες να κάνεις κιχ, ούτε να αγοράσεις μία εφημερίδα και ένα περιοδικό δίχως ρουφιάνους ακόμη και στα περίπτερα. Δεν είμαι ο πατέρας μου, είμαι εγώ και εγώ πιστεύω στην ελευθερία και όχι στον φασισμό. Πιστεύω στην αμεσοδημοκρατία και στο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να μη βασανίζεται γιατί δεν υποτάσσεται, ούτε γιατί είναι ανάπηρος, ή ομοφυλόφιλος ή έχει σκούρο δέρμα και καταγωγή από φυλή που δε μας γουστάρει. Δε θα δικαιολογήσω γιατί έτσι λέει ο πατέρας μου, ούτε γιατί μου το μαθαίνει ο κάθε φοβικός.

carrot
18-12-2010, 11:51
Η συνήθης προπαγάνδα για υποβάθμιση του κολοσσιαίου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας από γνωστούς και μη εξαιρετέους φορείς. Μελέτησε το φαινόμενο "The Holocaust Denial", για να κατανοήσεις. Επίσης γίνεται πάντα η προσπάθεια να σκιαστεί το γεγονός σε όλες του τις τραγικές διαστάσεις, ότι στην ιστορική εκείνη περίοδο δεν εξοντώθηκαν μόνο εβραίοι αλλά και ομοφυλόφιλοι και ρομά και ομάδες ατόμων με αναπηρίες και πολιτικοί αντιφρονούντες και δάσκαλοι/γιατροί/επιστήμονες/μουσικοί γενικά ένα κάρο άτομα διαφόρων ειδικοτήτων που ήταν εναντίον της ναζί "ιδεολογίας της ανωτερότητας και της επικράτησης της αρείας φυλής" και κομμουνιστές και φοιτητές σε πανεπιστήμια της Γερμανίας που ήταν αντιστασιακοί και επαναστάτες για το δίκαιο και την ισότητα, μελέτησε ας πούμε την White Rose ομάδα και τους Edelweiss Pirates να δεις τι θα πει ηρωισμός απέναντι σε φασίστες.

Πράγματι το έγκλημα που έκαναν οι Ναζί ήταν μεγάλο αλλά γιατί έχουμε μείνει στους Ναζί του 40 και δεν βλέπουμε τους Ναζί του 2010, όπως είναι η Ρωσία και άλλες χώρες. Εβλεπα τις προάλλες φωτογραφία με διαδήλωση στη Ρωσία εντναίων όσων δεν μοιάζουν με Σλάβους. Το μίσος είναι τυφλό, και στην Ελλάδα έχουμε πολλούς "Ναζί" εθνικιστές, όχι αυτούς που βγαίνουν στην ΤιΒι αλλά γενικά και τι δεν έχουμε.

Από την εκπαίδευση ξεκινάνε όλα και στον στρατό στη συνέχεια. Εκεί να δεις εθνικισμός.

RainAndWind
18-12-2010, 11:56
Ωραίος ο ίνσεκτ!!! Έχεις δίκιο, η Ρωσία αποτελεί αυτή τη στιγμή μία κοιτίδα εθνικιστικών ομάδων με δράσεις "πατριωτικές" και φαινόμενα γέννησης φασιστοειδών μεταλλαγμάτων. Και ούτε είναι η μόνη ευρωπαική χώρα, κοίτα τι γίνεται στη Γαλλία στην Ιταλία και παντού.
Έχουμε μπροστά μας μία σταδιακή εκφαστικοποίηση συνειδήσεων κάτω από κρατικά σχέδια και κινδυνεύουμε να περάσουμε σε παρελθοντικά μονοπάτια. Όποιος δε διδάσκεται από το παρελθόν είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει.

Soul_Rebel
18-12-2010, 12:00
Πω πω, πρωϊνιάτικα! Σφίχτηκε το στομάχι μου μόνο με τους τίτλους, δεν κατάφερα καν να διαβάσω παραπάνω από δυο παραγράφους. Αλήθεια me vs myself, την βρίσκεις με κάτι τέτοια ; Μια φράση μόνο μου έρχεται όταν τα διαβάζω όλα αυτά "Αν αυτό είναι ο άνθρωπος..."

Soul_Rebel
18-12-2010, 12:05
Πράγματι το έγκλημα που έκαναν οι Ναζί ήταν μεγάλο αλλά γιατί έχουμε μείνει στους Ναζί του 40 και δεν βλέπουμε τους Ναζί του 2010, όπως είναι η Ρωσία και άλλες χώρες. Εβλεπα τις προάλλες φωτογραφία με διαδήλωση στη Ρωσία εντναίων όσων δεν μοιάζουν με Σλάβους. Το μίσος είναι τυφλό, και στην Ελλάδα έχουμε πολλούς "Ναζί" εθνικιστές, όχι αυτούς που βγαίνουν στην ΤιΒι αλλά γενικά και τι δεν έχουμε.

Από την εκπαίδευση ξεκινάνε όλα και στον στρατό στη συνέχεια. Εκεί να δεις εθνικισμός.

Αυτό που συνηθίζω να λέω είναι, τι είναι χειρότερο από έναν Ναζί ; Ένας νέοΝαζι! Απορώ με το τι σκατά κουβαλάνε στο κεφάλι τους ορισμένοι άνθρωποι, να τρέφονται τόσο από το μίσος και την διχόνοια, πραγματικά θλίβομαι...

RainAndWind
18-12-2010, 12:07
Δεν είναι μόνο αυτό Soul_Rebel μου και ευτυχώς για την ανθρωπότητα!
Είναι δείγματα αρρώστιας και ψυχικής σήψης τέτοιες βάρβαρες ακρότητες και μία μονομερής εξέταση της ανθρώπινης φύσης. Πάντοτε υπάρχουν και θα υπάρχουν και οι άλλες της πλευρές που σηκώνουν στους ώμους τους το βάρος -και την απογείωση- της ελπίδας για όλους. Τιμώ όσους αντιστάθηκαν, αντιστέκονται και θα αντισταθούν στο μέλλον!
Kαλημέρα σου.:)

carrot
18-12-2010, 12:07
ο πατερας μ παντως λεει οτι καλα τους κανανε. οι εβραιοι σκοτωσανε τοσα παλαιστηνια μωρα.................κανεις δεν εδειξε ΑΥΤΕΣ τις εικονες παραεξω!!!!εχω ενα παραρτημα κ θα το ποσταρω αργοτερα να το δειτε. αυτοι κανουν προπαγανδα μεσω της λυπησης που θελουνε να νιωσουμε

Συνήθως αυτό που συμβαίνει είναι πως όποιος έχει δύναμη την χρησιμοποιεί και συνήθως για κακό σκοπό, ασχέτως με την αιτία, αν δηλαδή έχει λογική μια μαζική εξολόθρευση εθνικής ομάδας και σαφώς δεν πιστεύω να βρίσκεις πως έχει λογική κάτι τέτοιο.

Οι Εβραίοι εκείνης της εποχής ήταν, αρκετοί απο αυτούς, εύπορες οικογένιες, μορφωμένοι και επιστήμονες. Δεν ξέρω γιατί τόσο μίσος για τους Εβραίους, αλλά στην σημερινή εποχή το κράτος του Ισραήλ με την στήριξη της Αμερικής είναι μια υπερδυναμη και δεν νομίζω να ήθελε ο οποιοσδήποτε να τα βάλει με αυτούς.

Γάτος
18-12-2010, 12:08
Μου αρέσει πολύ η τροπή που πήρε το θέμα της me. Rain ευχαριστώ για τις πληροφορίες με ενδιαφέρει πολύ να τα διαβάσω καθώς έχω συγγενείς που σκοτώθηκαν από τους ναζί χωρίς να είμαι Εβραίος αλλά Έλληνας.

Πραγματικά η me είχε ένα δίκιο σε αυτό που είπε. Μήπως πρέπει να καταλάβουμε πως η απάντηση στο μίσος δεν πρέπει να είναι το μίσος; Προσωπικά ρίχνω την ευθύνη και το μπαλάκι προς όλες τις κατευθύνσεις καθώς και οι δυο φέρθηκαν με μίσος όταν υπήρχε πρόσφορο έδαφος. Βεβαίως τώρα δεν θέλω να πω για τον Χίτλερ είναι αυτονόητο πως ο άνθρωπος αυτός μακάρι να μην είχε υπάρξει ποτέ.

Με εντυπωσιάζει επίσης το γεγονός πως αν δεν είχε υπάρξει ο Χίτλερ δεν θα υπήρχε Ισραήλ σήμερα κατά κάποιο τρόπο. Δεν ήταν μόνο οι Εβραίοι θύματα της ιστορίας όπως είπε η rain ήταν και ομοφυλ. π.χ. δεν είδα όμως να τους κάνουν αγάλματα.

RainAndWind
18-12-2010, 12:08
ΝαΖί κανείς ίνα Μη Ζει.

Γάτος
18-12-2010, 12:10
δούλα η απορία (όπως είχε πει ο Κατέλης στην πάνια)... :d

carrot
18-12-2010, 12:12
Αυτό που συνηθίζω να λέω είναι, τι είναι χειρότερο από έναν Ναζί ; Ένας νέοΝαζι! Απορώ με το τι σκατά κουβαλάνε στο κεφάλι τους ορισμένοι άνθρωποι, να τρέφονται τόσο από το μίσος και την διχόνοια, πραγματικά θλίβομαι...

Είναι δυσάρεστο το γεγονός ότι αυτου του είδους οι άνθρωποι δεν φαίνεται πως απλά το κάνουν απο συμφέρον αλλά το λατρεύουν κατα κάποιο τρόπο. Λατρεύουν την εξουσία θα έλεγα.

Απορώ πως είναι δυνατόν ένας Χιτλερ, ο οποίος φαίνεται ήταν ψυχοπαθής, να έκανε αυτό που έκανε και να ήθελε να πάει στην σχολή καλών τεχνών πριν γίνει ηγέτης δικτάτορας. Τον είχαν απορρίψει πάντως.

Γάτος
18-12-2010, 12:14
Κάποιες φορές έναν κακό άνθρωπο τον βγάζουμε πως έχει ψυχολογικά για να δικαιολογήσουμε την κακία του. Μια χαρά ήταν ο Χίτλερ κατά την γνώμη μου (ψυχολογικά) απλά το άτομο ξεχείλιζε από μίσος και κακία...

carrot
18-12-2010, 12:18
μερικα βιντεο.

http://www.youtube.com/watch?v=_Q-6H4xOUrs&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=eGhdX1SI3KY&feature=related

Soul_Rebel
18-12-2010, 12:21
Είναι δυσάρεστο το γεγονός ότι αυτου του είδους οι άνθρωποι δεν φαίνεται πως απλά το κάνουν απο συμφέρον αλλά το λατρεύουν κατα κάποιο τρόπο. Λατρεύουν την εξουσία θα έλεγα.

Απορώ πως είναι δυνατόν ένας Χιτλερ, ο οποίος φαίνεται ήταν ψυχοπαθής, να έκανε αυτό που έκανε και να ήθελε να πάει στην σχολή καλών τεχνών πριν γίνει ηγέτης δικτάτορας. Τον είχαν απορρίψει πάντως.

Πράγματι, είχα δει έργα του και δεν πίστευα στα μάτια μου πως ο τύπος ήθελε κάποτε να γίνει ζωγράφος! Τρελή αντίφαση ! Αν τον είχαν δεχτεί, ίσως ο κόσμος μας να ήταν εντελώς διαφορετικός, ίσως και όχι...

Soul_Rebel
18-12-2010, 12:23
Κάποιες φορές έναν κακό άνθρωπο τον βγάζουμε πως έχει ψυχολογικά για να δικαιολογήσουμε την κακία του. Μια χαρά ήταν ο Χίτλερ κατά την γνώμη μου (ψυχολογικά) απλά το άτομο ξεχείλιζε από μίσος και κακία...

Για να ξεχειλίζει κάποιος από μίσος και κακία, μόνο καλά δεν είναι :D

Soul_Rebel
18-12-2010, 12:36
Δεν είναι μόνο αυτό Soul_Rebel μου και ευτυχώς για την ανθρωπότητα!
Είναι δείγματα αρρώστιας και ψυχικής σήψης τέτοιες βάρβαρες ακρότητες και μία μονομερής εξέταση της ανθρώπινης φύσης. Πάντοτε υπάρχουν και θα υπάρχουν και οι άλλες της πλευρές που σηκώνουν στους ώμους τους το βάρος -και την απογείωση- της ελπίδας για όλους. Τιμώ όσους αντιστάθηκαν, αντιστέκονται και θα αντισταθούν στο μέλλον!
Kαλημέρα σου.:)

Φυσικά και ευτυχώς δεν είναι μόνο αυτό, ντροπή για το ανθρώπινο είδος θα ήταν.
Αλλά πάντα έτσι είναι, τις επιλογές εμείς τις έχουμε και ανάλογα πράττουμε, από που θέλουμε να στεκόμαστε και σε πιο δρόμο θέλουμε να βαδίζουμε.
Οπότε όσο ζω ελπίζω κι αν είναι να το συνεχίζω, όσο ελπίζω απελπίζομαι :P

carrot
18-12-2010, 12:46
Για να ξεχειλίζει κάποιος από μίσος και κακία, μόνο καλά δεν είναι :D

την κοινωνια απο το χαος την χωριζει μια λεπτη γραμμη. δεν εχει να κανει με το προσωπικο μισος του καθενος. human nature is complex lady.

Adzik
18-12-2010, 13:34
me vs myself ενα εχω να σου πω..

κοιταξε να δεισ εδω ειναι φορουμ αλληλοβοηθειασ και αγαπησ..

κανεισ δεν θα σε κρινει, κανεισ δεν θα σου αλλαξει ενδιαφεροντα.Ο καθενασ εχει δικαιωμα να παθιαζεται με κατι αλλο.. εξαλου η διαφωρετικοτητα ειναι οτι καλητερο.
Ομωσ..

κρατα τα για τον εαυτο σου..και αν θελει καποιοσ θα ψαξει να βρει κατι απο ολα αυτα μονοσ του.

και επισεισ εχω να πω πωσ υπαρχουν πολλα πραγματα που συμβαινουν στον κοσμο.. καλα και ασχημα.. υπαρχουν ομωσ συγκεκτιμενοι τοποι και χρονοι για καποια πραγματα.. δεν ειναι ολα για να τα λεμε και να τα δεν ξερω.. θαυμαζουμε..

ειναι δικο σου θεμα το τι κανεισ.. αλλα το να εκθετεισ τον θαυαμσμο σου ..θεωροντασ πωσ ειναι ολα αυτα κατι το οποιο θελεις να μοιραστεισ.. το βρισκω ασκοπο και εντελωσ χωρισ νοημα.εσυ ποιο νοημα βρισκεισ?

ολα αυτα δεν σε τρομοκρατουν ωστε να τα μελετασ για παραδιγματισμο.. για να προαγεισ την ανθρωπια και την αγαπη... αλλα επειδη ειναι σκοτεινα.. κακα.. απανθρωπα.. και σοε γοητευοθν με εναν τερατωδη τροπο..

δεν εχει να μασ μαθει τιποτα καλο ολο αυτο, σε παρακαλω μην ξανανοιξεισ εδω τετοιυ ειδουσ θεματα γιατι δεν ειναι ουτε ο τοποσ ουτε ο χρονοσ για κατι τετοια.

με πολυ αγαπη.

Adzik
18-12-2010, 13:40
το οτι δεν εστεκε στα καλα του και ειχε παρανοησει.. ειναι γεγονοσ.. επασχε καταρχασ απο μεγαλομανια .. κατα τα αλλα απο ντοκιμαντερ που εχω δει.. ειχε παρα πολλα ψυχοσωματικα και σωματικα προβληματα υγειασ.. και ο προσωπικοσ του γιατροσ.. εκανε πειραματα πανω του.. με τη αδεια βεβαια του ιδιου.. με διαφορα κοκτειλ φαρμακων για να τον βοηθησει.. ολα αυτα.. ε απο οτι λενε οι επιστημονεσ μονο καλο δεν εκαναν στην λογικη και την ανθρωπια του.. λεγεται πωσ ποναγε παρα πολυ για χρονια και ζουσε συναιχωσ με παυσιπονα.

Adzik
18-12-2010, 13:42
ασε Ρειν μου..το γεγονοσ οτι οι νεοναζι σε παγκοσμιο επιδεδο..και ειδικα στην χωρα μασ εδω.. αυξανετε με γοργουσ ρυθμουσ με τρομαζει και με ανυσυχει παρα μα παρα πολυ...πραγματικα δεν καταλαβαινω τι συμβαινει..πωσ γινεται να συμβαινει μετα απο οσα εχουμε δει στην ιστορια του κοσμου...

Adzik
18-12-2010, 13:47
ξερεισ Γατε μου.. σχετικα με αυτο που λεσ.. πωσ θα ηταν καλητερο να μην υπηρχε ο Χιτλερ.. ειχα διαβασει πωσ η μαμα του..(εν το μεταξυ αν δεν κανω λαθοσ η γιαγια του ηταν εβραια.. η μαμα του λοιπον δεν μπορουσε να κανει παιδια.. και μετα απο καπου 6-7 αποβολεσ .. τον επιασε.. ηταν ενα ασθενικο λεει παιδακι..
μα και αυτη η γυναικα βρε παιδι μου αφου στο λεει κυρα μου το ιδιο σου το σωμα 'ΔΕΝ πρεπει να κανεισ παιδια'',... ωρεσ ωρεσ πραγματικα δεν ακουμε το σωμα μασ..

Adzik
18-12-2010, 13:51
ο πατερα σου εχει πει και πωσ ο χιτλερ και οι ναζι κανανε προπαγανδεσ με ψευτικα φιλμσ..και ποστερσ που ελεγαν πωσ οι εβραιοι ειδικα μα και οι αλλεσ ομαδεσ..οι ψυχικα νοσουντες..οι ομοφιλοφιλοι ..οι αρρωστοι.. δεν ηταν ανθρωποι και πωσ ηταν χαμηλοτερησ κατηγοριασ?πωσ ηταν κατωτερο ειδοσ απο την αρια φυλη...?????/.....και το τρελο δεν ειναι αυτο..το τρελο ειναι πωσ τοσα εκατομμυρια κοσμοσ το δεχτηκε και το πιστεψε... και μπορουσε να σκοτωσει στην ψυχρα αλλουσ ανθρωπουσ αθωουσ..με το επιχειρημα'' μασ το ειπε ο χιτλερ''...

Adzik
18-12-2010, 13:53
σιγουρα παντωσ δεν ηταν καθολου μα καθολου καλοσ..

Soul_Rebel
18-12-2010, 14:00
την κοινωνια απο το χαος την χωριζει μια λεπτη γραμμη. δεν εχει να κανει με το προσωπικο μισος του καθενος. human nature is complex lady.

Σαφώς η φύση του ανθρώπου είναι πολύπλοκη, αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Remedy
18-12-2010, 17:54
me vs myself ενα εχω να σου πω..

κοιταξε να δεισ εδω ειναι φορουμ αλληλοβοηθειασ και αγαπησ..

κανεισ δεν θα σε κρινει, κανεισ δεν θα σου αλλαξει ενδιαφεροντα.Ο καθενασ εχει δικαιωμα να παθιαζεται με κατι αλλο.. εξαλου η διαφωρετικοτητα ειναι οτι καλητερο.
Ομωσ..

κρατα τα για τον εαυτο σου..και αν θελει καποιοσ θα ψαξει να βρει κατι απο ολα αυτα μονοσ του.

και επισεισ εχω να πω πωσ υπαρχουν πολλα πραγματα που συμβαινουν στον κοσμο.. καλα και ασχημα.. υπαρχουν ομωσ συγκεκτιμενοι τοποι και χρονοι για καποια πραγματα.. δεν ειναι ολα για να τα λεμε και να τα δεν ξερω.. θαυμαζουμε..

ειναι δικο σου θεμα το τι κανεισ.. αλλα το να εκθετεισ τον θαυαμσμο σου ..θεωροντασ πωσ ειναι ολα αυτα κατι το οποιο θελεις να μοιραστεισ.. το βρισκω ασκοπο και εντελωσ χωρισ νοημα.εσυ ποιο νοημα βρισκεισ?

ολα αυτα δεν σε τρομοκρατουν ωστε να τα μελετασ για παραδιγματισμο.. για να προαγεισ την ανθρωπια και την αγαπη... αλλα επειδη ειναι σκοτεινα.. κακα.. απανθρωπα.. και σοε γοητευοθν με εναν τερατωδη τροπο..

δεν εχει να μασ μαθει τιποτα καλο ολο αυτο, σε παρακαλω μην ξανανοιξεισ εδω τετοιυ ειδουσ θεματα γιατι δεν ειναι ουτε ο τοποσ ουτε ο χρονοσ για κατι τετοια.

με πολυ αγαπη.
συμφωνω απολυτα με το σχολιο της αντας και απορω που δεν το συμμεριστηκαν περισσοτεροι.
ελπιζω να σταματησει εδω αυτο...
(δεν το διαβασα, μονο τις αρχικες επικεφαλιδες...)

θα συμφωνησω επισης με το μελος (γατος νομιζω αλλα δεν ειμαι σιγουρη) οτι το θεμα πηρε μια ενδιαφερουσα τροπη στην συζητηση, αυτο ομως δεν αλλαζει την αθλια υπαρξη του...

deleted-member30-03
18-12-2010, 18:16
δεν απαντησα νωριτερα στο θεμα αυτο γιατι ενιωθα σαν να με προκαλει αυτη που το αρχισε, ειδικα οταν διαβασα περι μπρουτζινου ταυρου, λολ. μαλλον δεν ειμαι καλα και βλεπω παντου εχθρους...

τεσπα οχι οτι ειχα να πω και τπτ σπουδαιο, την αποψη μου για ολα αυτα την εγραψα και στη πρωτη σελιδα στο serial killers topic. το ανθρωπινο σωμα μοιαζει με καμβας, ετοιμο να το "ζωγραφισεις" οπως θελεις... μεχρι τελικης πτωσεως, να μη μεινει τπτ απο αυτο! εγω προσωπικα θεωρω οτι καθε τροπος καταστροφης του, ειναι τεχνη, αφου δειχνει τη προσωπικοτητα του "καλλιτεχνη", εκφραζει μεγαλο μερος της ψυχης του!

αλλο ενα σημαντικο που δεν αναφερθηκε, ειναι η μεθοδος κανιβαλισμου, να τρως το θυμα σιγα σιγα ενω ειναι ζωντανο (συνηθως γινεται κοβωντας κομματια, μπορεις να τα μαγειρεψεις κι ολας αν δε τρωγεται ωμο ή μπορεις να το μαγειρεψεις κι ολοκληρο οπως καναν οι Ζουλου και λοιποι αγριανθρωποι), μεχρι φυσικα να πεθανει απο αιμοραγια. ακομα θυμαμαι τη σκηνη του Χανιμπαλ που εχει ανοιξει στη κουζινα το κεφαλι του θυματος, κοβει κομματια απ΄το μυαλο του, τα μαγειρευει και τα προσφερει σε πιατο, σαν να μη συμβαινει τπτ.


me vs myself ενα εχω να σου πω..

κοιταξε να δεισ εδω ειναι φορουμ αλληλοβοηθειασ και αγαπησ..

κανεισ δεν θα σε κρινει, κανεισ δεν θα σου αλλαξει ενδιαφεροντα.Ο καθενασ εχει δικαιωμα να παθιαζεται με κατι αλλο.. εξαλου η διαφωρετικοτητα ειναι οτι καλητερο.
Ομωσ..

κρατα τα για τον εαυτο σου..και αν θελει καποιοσ θα ψαξει να βρει κατι απο ολα αυτα μονοσ του.

και επισεισ εχω να πω πωσ υπαρχουν πολλα πραγματα που συμβαινουν στον κοσμο.. καλα και ασχημα.. υπαρχουν ομωσ συγκεκτιμενοι τοποι και χρονοι για καποια πραγματα.. δεν ειναι ολα για να τα λεμε και να τα δεν ξερω.. θαυμαζουμε..

ειναι δικο σου θεμα το τι κανεισ.. αλλα το να εκθετεισ τον θαυαμσμο σου ..θεωροντασ πωσ ειναι ολα αυτα κατι το οποιο θελεις να μοιραστεισ.. το βρισκω ασκοπο και εντελωσ χωρισ νοημα.εσυ ποιο νοημα βρισκεισ?

ολα αυτα δεν σε τρομοκρατουν ωστε να τα μελετασ για παραδιγματισμο.. για να προαγεισ την ανθρωπια και την αγαπη... αλλα επειδη ειναι σκοτεινα.. κακα.. απανθρωπα.. και σοε γοητευοθν με εναν τερατωδη τροπο..

δεν εχει να μασ μαθει τιποτα καλο ολο αυτο, σε παρακαλω μην ξανανοιξεισ εδω τετοιυ ειδουσ θεματα γιατι δεν ειναι ουτε ο τοποσ ουτε ο χρονοσ για κατι τετοια.

με πολυ αγαπη.εκανες 6 απανωτα ποστς και της γαμας το θεμα λεγοντας το αυτονοητο. ναι εδω ειναι φορουμ αλληλοβοηθειας και αγαπης, αλλα ορισμενοι απο μας ειναι διαφορετικοι, μπορει να μην εχουν δεχτει καν αγαπη, οποτε ειναι λογικο να γουσταρουν να εκφραζονται με εναν πιο ξεχωριστο τροπο που παει εναντια στη κανονικοτητα, ετσι οπως την οριζει η κοινωνια και οι πολλοι!

εγω προσωπικα λοιπον ειμαι ενας απ'αυτους, πλεον γουσταρω τη βια οπως και καθε αλλη παρανομη δραστηριοτητα, καθε ειδους καφριλα που φτανει στα ακρα, ξεφευγωντας απ'οτιδηποτε normal!

me vs myself μη μασας, full support, ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, κι αφου δε παραβιαζεται κανενας κανονας να επεμβουν οι admins, ποσταρε οτι θελεις. τουλαχιστον ΕΓΩ τα θεωρω ενδιαφερον και χρησιμα!

rock
18-12-2010, 18:36
Ο τιτλος του θεματος προ'ι'δεαζει τον οποιονδηποτε για το περιεχομενο, οποτε φανταζομαι οσοι δεν ενδιαφερονται ή τους κανει να αισθανονται ασχημα θα μπορουσαν να μη το διαβασουν. Εφοσον δεν προσβαλλεται κανενα μελος δεν καταλαβαινω γιατι να μη δημιουργουνται τετοια θεματα, ελευθερια υπαρχει. Το τι γοητευει τον καθενα ειναι επιλογη του και ειναι δικο του θεμα το αν ψαξει ή οχι να βρει την αιτια που τον ωθει σ'αυτο, απ'τη στιγμη που δε βλαπτει κανεναν.

Τωρα οσον αφορα καποιους οι οποιοι στιγματισαν αρνητικα την ιστορια, Χιτλερ και αλλοι, δε θεωρω πως αποτελουν ενα μεμονωμενο ξεχωριστο κακο τυπο ανθρωπου που δεν εχει υπαρξει ξανα. Νομιζω οτι πολλοι αλλοι σαν κι αυτον υπηρχαν και υπαρχουν με τη διαφορα οτι πλεον εχουν αλλαξει οι μεθοδοι που οδηγουνται οι μαζες, αυτο που δεν εχει αλλαξει ειναι η διψα για εξουσια και ο ρατσισμος σε πολλα μερη και πιστευω αρκετοι ανθρωποι αν ειχαν την ευκαιρια θα χαραζαν αναλογες πορειες με αυτον. Γινονται ακομα τοσες βιαιοτητες στον κοσμο τις περισσοτερες απο τις οποιες μπορει και να μη μαθαινουμε καν.

carrot
18-12-2010, 18:38
διαφωνω. ο Χιτλερ νοιαζοταν για τον λαο του. για πες μου τωρα αν υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος που θα μπορουσε να γινει πολιτικος και να νοιαζεται περισσοτερο για το κοινο καλο αποτι για το προσωπικο του οφελος;

carrot
18-12-2010, 18:40
αν κατσεις να δεις τα βιντεο που ποσταρα, εφοσον ξερεις αγγλικα και διαβασεις αυτα που λεει, θα διαπιστωσεις πως ο Χιτλερ μιλουσε για κομουνισμο και για δικαιωματα των μειονοτητων και την αξια που εχουν οι μειονοτητες ως ανθρωποι. ασχετως τι εκαναν μετα ολοι οι πολιτικοι μαζι κατσε και μελετησε το. θα σου ανοιξει τα ματια.

carrot
18-12-2010, 18:42
το πιστευω βασικα πως βγαλανε τον Χιτλερ κακο για να γλιτωσουν αλλοι.

carrot
18-12-2010, 18:45
και τελικα αντι να αποδεχτει η ανθρωποτητα πως το μονο που εχει καταφερει ειναι να αυτοκαταστραφει καποια σιτιγμη στο μελλον με ολα αυτα που εχει κανει λεμε για δικαιωματα και δημοκρατια, λεμε για μοναξιες . εχουνε αγριεψει ολοι πλεον, νομιζουν πως θα καταφερουν κατι. το μονο που θα καταφερουν ειναι να επιβεβαιωσουν την αυτοκαταστροφικη δυναμη που θελει να επικρατησει επι της δημιουργικης δυναμης.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ας φροντισουμε τουλαχιστον να μπορει η φυση στη συνεχεια να διατηρησει με καποιον τροπο τη ζωη.

Adzik
18-12-2010, 18:49
κενο αυτο που ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..ειναι πωσ ειναι σαν σε ενα φορουμ για κουνελια να μιλαει κανεισ για διαστημοπλοια... δημοκρατια εχουμε αλλα εδω μιλαμε για κατι ανωτερο..μιλαμε για αγαπη..δεν μπορω να καταλαβω ,ανθρωποι που αρεσκονται στον πονο και το κακο τι κανουν σε ενα φορουμ αλληλοβοηθειασ και αγαπησ.. εκτοσ απο το να προσπαθουν να βοηθηθουν..
και μην μου πεισ πωσ δεν πισετυεις πωσ χρειαζεσαι βοηθεια η αγαπη..γιατι αλλιωσ δεν θα ησουν εδω αλλα σε τοσα αλλα φορουμ μου υπαρχουν...

εμεισ εδω ημαστε για να σε στηριξουμε , και να σου δωσουμε αγαπη.. να καταλαβουμε και να βοηθησουμε να επουλωθουν πληγεσ.... εσυ γιατι εισια εδω??? για να μασ μεταφερεισ πωσ γουσταρεισ την ασχημια και τον πονο???...και να μασ δωσεισ λεπτομεριεσ για το ποσο ωραιο ειναι να προκαλεισ πονο σε καποιον αλλον??? σκεψου αυτα για λιγο και θα καταλαβεισ.τι εννοω.

Adzik
18-12-2010, 18:52
σιγουρα δεν καλητερευουμε ουτε την ζωη μασ ουτε τον κοσμο σκεπτομενοι ετσι ομωσ.. καποιοσ καποτε ειπε..''αν δεν μπορει να δημιουργησεισ κατι..τουλαχιστον προσπαθησε μην καταστρεψεισ''...αλλιωσ θα το ελεγα αν δεν μπορεισ να κανεισ κατι καλο.. τουλαχιστον μην κανεισ κατι κακο..

ουτε προχωραει ο κοσμοσ με απαισιοδοξια.. μονο με ονειρα και αγαπη.. και αυτο θα ακνουμε εωσ οτου χαθει η παραμικρη ψυχουλα και επλιδα..thats life..

carrot
18-12-2010, 18:53
δεν ξερω τι εχει παθει ο χρηστης κενο, αλλα ξερω πως το παιχνιδι που παιζεται εδω μεσα ειναι επικυνδυνο. δηλαδη δεν καταλαβα πρεπει ολοι να σκεφτονται τα κουνελια και οχι τα υπολοιπα ζωα?

rock
18-12-2010, 18:56
Εγω βασικα τον Χιτλερ τον εχω στο μυαλο μου σαν κατι συμβολικο περισσοτερο κι οχι σαν μεμονωμενη περιπτωση. Δεν ξερω τι σχεση εχει αυτο που λες οτι νοιαζοταν για το λαο του με αυτα που εγραψα, δεν αμφισβητησα οτι ηθελε να προωθησει το λαο του. Κι αυτος ομως ειχε χαρακτηριστικα στη συμπεριφορα του που ειχαν και εχουν πολλοι αλλοι εθνικιστες και υποκινηθηκε απο πραγματα που υποκινουνται αρκετοι οταν εκφραζουν μισος για μια εθνικοτητα. Προβληματικη προσωπικοτητα μεν, οχι μεμονωμενη δε. Και το να γινει ενα εγκλημα σε ενα ατομο μονο , δεν αναιρει τη βαρυτητα του , ακομα και η μια ψυχη εχει σημασια, γι'αυτο λεω και για τα τοσα αλλα εγκληματα που γινονται γυρω μας. Οι ανθρωποι αντι να πανε προς το καλυτερο , πανε προς το χειροτερο..

Adzik
18-12-2010, 18:57
εννοειτε πωσ οχι.. κανεισ δεν ειπε σε κανεναν πωσ κααι τι να σκεφτεται.. απλωσ ειναι σαν να ειναι εκτοσ θεματοσ γενικα.

carrot
18-12-2010, 19:00
ναι δεν ακολουθω κακονες εδω μεσα.

carrot
18-12-2010, 19:01
ναι δεν ακολουθω κακονες εδω μεσα.

εννοω κανονες. οτι μου κατεβει απο το κεφαλι αυτο θα γραψουν τα χερια. κανενα προβλημα ας συνεχιστει η παρομοια τακτικη ολοι αλλαζουν αν θελουν. δυστυχως η κουτοπονηρεια ειναι αθεραπευτη παρατηρω.

carrot
18-12-2010, 19:02
Εγω βασικα τον Χιτλερ τον εχω στο μυαλο μου σαν κατι συμβολικο περισσοτερο κι οχι σαν μεμονωμενη περιπτωση. Δεν ξερω τι σχεση εχει αυτο που λες οτι νοιαζοταν για το λαο του με αυτα που εγραψα, δεν αμφισβητησα οτι ηθελε να προωθησει το λαο του. Κι αυτος ομως ειχε χαρακτηριστικα στη συμπεριφορα του που ειχαν και εχουν πολλοι αλλοι εθνικιστες και υποκινηθηκε απο πραγματα που υποκινουνται αρκετοι οταν εκφραζουν μισος για μια εθνικοτητα. Προβληματικη προσωπικοτητα μεν, οχι μεμονωμενη δε. Και το να γινει ενα εγκλημα σε ενα ατομο μονο , δεν αναιρει τη βαρυτητα του , ακομα και η μια ψυχη εχει σημασια, γι'αυτο λεω και για τα τοσα αλλα εγκληματα που γινονται γυρω μας. Οι ανθρωποι αντι να πανε προς το καλυτερο , πανε προς το χειροτερο..

αυτο που ειπα φιλε μου , ειναι πως ο Χιτλερ οπως και πολλοι νεκροι κακοι ολοι ειναι τα κακα φαντασματα που μας στοιχειωνουν και μασκαρευουν τις πραξεις του καθε ζωντανου μικρου η μεγαλου Χιτλερ σε αυτο τον πλανητη.

carrot
18-12-2010, 19:07
και σαφως ολα αυτα τα λεω απροσωπα και ανωνυμα γιατι δεν διεκδικω κανενα πρωτειο , καμια πολιτικη φιλοδοξια και ουτε προκειται ακομα κι αν εφανιστει καποιος πονηρος θα του χρισω ολα μου τα λογια να τα γραψει στο βιβλιο του. κανενα προβλημα φιλικα ταπεινα παντοτινα και ανθρωπινα. δεν προσπαθω να αποδειξω τιποτα περαν του ευνοητου.

carrot
18-12-2010, 19:11
ακομα κι αν με βασανιζανε να γινω πιο δυνατος πιο πονηρος και με περισσοτερες γυναικες θα ελεγα οχι και θια του ελεγα πως προτιμω να γραφω σε ενα φορουμ για ψυχασθενεις και ψυχοπαθεις με σκοπο να τους πεισω να μιλανε περισσοτερο μηπως και βγουμε απο την οικονομικη κριση. τουλαχιστον οσοι το αξιζουν. οσοι δεν κλεβουν γριουλες για μερικα ψιχουλα.

carrot
18-12-2010, 19:12
αντι να σκασω να μιλαω και να πεταω σκορπιες τις σκεψεις μου θα προσπαθησω να λυσω το παζλ που λεγεται πραγματικοτητα. πρεπει να κοιταξω κι εγω τον εαυτο μου. αυτο θα γινει μονο οταν ζω αυτο που θα επρεπε να ζω με βαση τους κανονες της προσφορας και της ζητησης.

carrot
18-12-2010, 19:17
δηλάδη να ζω με ανθρωπους και οχι με εντομα στον ελευθρο μου χρονο.

οταν σταματησουμε να μιλαμε ολοι μονο τοτε θα εχουμε αποτυχει σε αυτο που θελουν. γι'αυτο μιληστε. οχι μονο για χαρη του εγω. ο λογος πρεπει να γινει αφορμη για να μαθουμε να συνυπαρχουμε μεταξυ μας προτου μας απορροφησει το καθε εγω και κατακτησει τα υπολοιπα ανυπερασπιστα εγω.

καπως ετσ. σκορπιες σκεψεις. αν ηθελα να πιασω γκομενα απο εδω μεσα σαφως και δεν θα τα ελεγα αυτα :p

αντιθετως θα κοιτουσα τον αλλο εαυτο. αυτον που διψαει για ενα φιλι απο γυναικεια χειλη. ρυακι προχθες σημερα πιο δυνατος αλλα εξω σε αυτο το τερατωδες γκριζο \ανυπερασπιστος οπως και το καθε εγω. δυνατοι ειμαστε μαζι η το κακο εγω.

carrot
18-12-2010, 19:20
και μιας και βγηκα off-topic και ομολογω πως η Adzik εχει δικαιο αυτη τη φορα θα επανελθω στο θεμα.

βασανηστηρια γινοντουσαν παλια στους αδυναμους. τι το ωραιο βρισκετε σε αυτο. εγω θελω να βασανισω αυτους που νομιζουν πως εινα;ι δυνατοι οπως νομιζα και εγω προτου αρχισουν τα κλαματα.

οκ, προσπαθω να δω και την χιουμοριστικη πλευρα.

Γάτος
18-12-2010, 19:48
Ήρεμα ήρεμα παιδιά δεν χρειάζεται να γίνεται χαμός. Α ρε μι θα σε δαγκωσω καθε σου θεμα κανει παταγοοοο!! :P

Λοιπόν κι οι δυο πλευρές νομίζω έχουν δίκιο. Δεν διάβασα τι παίζει ακριβώς αλλά ναι και δημοκρατία έχουμε όπως προαναφέρθηκε και ο καθένας έχει δικαίωμα να ανεβάζει ό,τι θέλει. Έχει όμως και δίκιο και η Adzik γιατί εννοεί πως σε ένα φόρουμ που περιμένεις να σου φτιαχτεί η ψυχολογία δεν θες να βλεπεις για κατι τρομακτικο. Εμείς τα αντέχουμε εν ολίγοις αλλά σίγουρα εδώ μπαίνουν και άτομα πολύ ευαίσθητα που κανείς δεν ξέρει τι θα βάλει το μυαλό τους ενδεχομένως.

Πάντως σαν "δικαστής" λέω πως υπάρχει δίκιο και από τις δυο πλευρές. :d

Remedy
18-12-2010, 21:21
για το ΚΕΝΟ και οσους εχουν θεμα με το μπερδεμα των εννοιων, γενικοτερα....
δημοκρατια ειναι να λεει καποιος την αποψη του, δημοκρατια δεν ειναι να κακοποιει καποιος οποιον θελει.....

μοιρασμα (στα πλαισια ενος φορουμ στηριξης) ειναι να λεει καποιος αυτο που του συμβαινει, ακομα κι αν αυτο που του συμβαινει ειναι το οτι νοιωθει αισθηματα θυμου, επιθετικοτητας κι εχει σκεψεις κακοποιητικες
ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ........ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΙΡΑΣΜΑ....

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ(ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ).
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,
ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ...

Adzik
18-12-2010, 23:04
Η Ρεμ με καλυψε...

deleted-member30-03
18-12-2010, 23:14
@ insect : ρε μεγαλε αυτο το ριμαδι το spam δε μπορεις να το ελαττωσεις λιγακι ? εκανες τοσα ποστς μεστο θεμα, το ενα κατω απ'το αλλο, και σχεδον ολα ακυρα. εψαχνα να βρω καινουργια απαντηση και εβλεπα μονο εσενα συνεχεια. αυτος ο μονολογος δε καταλαβαινεις οτι κουραζει ? δεν εχω τπτ εναντιον σου, ισα ισα μια χαρα συμπαθητικος εισαι, και εχεις κι ορισμενες πολυ ενδιαφερον και σοβαρες αποψεις (οπως πχ στο θεμα με τα αλιενς), αλλα με δυσκολευεις στο να παρακολουθησω το τοπικ εδω. την επομενη δοκιμασε να κανεις επεξεργασια να προσθεσεις σε 1 ποστ ολα οσα θες να πεις.


Λοιπόν κι οι δυο πλευρές νομίζω έχουν δίκιο.
Πάντως σαν "δικαστής" λέω πως υπάρχει δίκιο και από τις δυο πλευρές. :dδεν θελω να σε προσβαλλω, αφου κι εσυ μου εισαι πολυ συμπαθης, αλλα αυτο που λες δε νομιζεις οτι φαινεται καπως υποκριτικο ? σαν να μη θες να παρεις θεση για να τα εχεις και με τις δυο πλευρες καλα. σε εναν πολεμο ομως θα αναγκαζοσουν να επιλεξεις, ή πολεμας ή σε σκοτωνουν...


δημοκρατια ειναι να λεει καποιος την αποψη του, δημοκρατια δεν ειναι να κακοποιει καποιος οποιον θελει.....oh RLY ? ειδες να κακοποιησε κανεις κανεναν ? αντιθετως εσυ κακοποιεις το θεμα κι εμας, αφου μας αναγκαζεις να ΜΗΝ συζηταμε γι'αυτα εδω.


μοιρασμα (στα πλαισια ενος φορουμ στηριξης) ειναι να λεει καποιος αυτο που του συμβαινει, ακομα κι αν αυτο που του συμβαινει ειναι το οτι νοιωθει αισθηματα θυμου, επιθετικοτητας κι εχει σκεψεις κακοποιητικεςαυτα ακριβως εχω, γιαυτο ειμαι εδω.


ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ........ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΙΡΑΣΜΑ....απ'τη στιγμη που δε καταπατα κανενα απολυτως κανονα, ο καθενας μπορει να κανει οτι θεμα θελει. αν αυριο επηρεαστεις απο ενα βιβλιο που προσωπικα εμενα με ενοχλει, κι ερθεις και ποσταρεις κομματια του εδω, εγω θα προσπαθησω να αδιαφορισω (οπως αδιαφορω ηδη για θεματα που δε με αφορουν) γιατι δεν εχω το δικαιωμα να πω τπτ και να τα κρινω, το φορουμ δεν ειναι δικο μου, κι αφου δεν ειναι ουτε δικο σου, αδιαφορισε κι εσυ.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ(ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ).
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,
ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ...κι εγω αρνουμαι να υποστω τη κακοποιηση και λογοκρισια σου, προσπαθωντας να μας κλεισεις τα ματια, θελωντας να ποσταρουμε μονο οτι γουσταρεις ΕΣΥ να διαβασεις.

αυτα τα πραγματα που αναφερονται εδω, συνεβησαν, συμβαινουν και παντα θα συμβαινουν, δε μπορειτε να σταματησετε τη βια και τα αγρια ενστικτα του ανθρωπου, παρτε το χαμπαρι!

σταματηστε να λειτουργειτε φασιστικα σαν να ειστε γκεσταπο του φορουμ, και μαθετε να αδιαφορειτε με οσα σας προσβαλλουν και θιγουν, οπως ακριβως κανω κι εγω κι αδιαφορω με την ανθρωπινη βλακεια και προβατοποιηση.

keep_walking
19-12-2010, 18:46
αυτα τα πραγματα που αναφερονται εδω, συνεβησαν, συμβαινουν και παντα θα συμβαινουν, δε μπορειτε να σταματησετε τη βια και τα αγρια ενστικτα του ανθρωπου, παρτε το χαμπαρι!

Υπαρχουν ανθρωποι εδω που εχουν ψυχολογικα προβληματα , τα οποια φερνουν σε αμηχανια τον περισσοτερο κοσμο που δεν γνωριζει τιποτα για αυτα.
Αυτο δημιουργει αυτο που λεγεται στιγμα. Ολοκληρες οργανωσεις εχουν στηθει και εκατομμυρια εχουν ξοδευτει για την καταπολεμηση του στιγματος ανα καιρους απο διαφορες οργανωσεις , οργανισμους κλπ.
Ειναι κριμα να μπαινεις σε ενα σαϊτ ψυχολογιας και να συναντας θεματα οπως serial killers kaι μεθοδοι βασανισμου. Λες λεω καποιες αποψεις για να βοηθησω τον εαυτο μου να παρω συμπαρασταση και να δουν πχ.
και οι αλλοι οτι μπορει να πασχω απο κατι αλλα ειμαι εξισου ανθρωπινος...δεν ειμαι κατι εξωγηινο.
Τετοια θεματα...οπως και διαφορα θεματα παλια που οποιοδηποτε ανατριχιαστικο εγκλημα γινοταν το καναν και θεμα δεν ειναι οτι καλυτερο.
Θεματα υπαρχουν τοσα πολλα δλδ εκατομμυρια εκατομμυριων θεματα , πρεπει πχ τα ανατριχιαστικοτερα εγκληματα να τα ποσταρουμε εδω?

Προφανως καποιοι νομιζουν οτι γνωριζουν την φυση και την υφη του ανθρωπου.
Τα αγρια ενστικτα και οτι μας διαμορφωνει η κοινωνια να τα καταπνιγουμε κλπ κλπ.

Ομως ανθρωποι που μεγαλωσαν εκτος κοινωνιας , τα λεγομενα αγρια παιδια αν θυμαμε καλα απλως εδειχναν παντελως ελλειψη ενδιαφεροντος για την κοινωνια και τις ανθρωπινες δραστηριοτητες γυρω τους , δεν παιρναν το
κουζινομαχαιρο να σκοτωσουν.
Οι περισσοτεροι δεν παιρνουν το κουζινομαχαιρο να σκοτωσουν και δεν τους αποκαλω προβατα.

Εαν δεχτεις βοηθεια απο καποιον ανθρωπο επειδη πχ ρωτας που ειναι ο ταδε δρομος...αγνωστος μεταξυ αγνωστων , τοτε σχεδον σιγουρα ο αλλος αν ξερει θα κοιταξει να σε εξυπηρετησει χωρις να εχει κανενα προσωπικο οφελος.
Με μια στατιστικη που εχω κανει δεν βρεθηκε ακομα το στραβοξυλο που για να σπασει πλακα να μου δωσει λαθεμενες πληροφοριες αν και θα υπαρχουν. Δεν προκειται να με ξαναδουν και ομως βοηθανε.

Το ιδιο κανω και εγω.

Boltseed
19-12-2010, 20:04
ο πατερας μ παντως λεει οτι καλα τους κανανε. οι εβραιοι σκοτωσανε τοσα παλαιστηνια μωρα.................κανεις δεν εδειξε ΑΥΤΕΣ τις εικονες παραεξω!!!!εχω ενα παραρτημα κ θα το ποσταρω αργοτερα να το δειτε. αυτοι κανουν προπαγανδα μεσω της λυπησης που θελουνε να νιωσουμε

Ενας εβραιος οταν σκοτωνει ενα παλαιστηνιο μωρο ειναι τερας.

Ενας παλαιστηνιος οταν σκοτωνει ενα εβραιο μωρο σαν αντιποινα, σε τι διαφερει απο τον πανω?


Και σε τι φταιει να πληρωσει , καλα το πρωτο, αλλα και το δευτερο μωρο?


Και οι 2 που σκοτωνουν/βασανιζουν τα ιδια καθαρματα ειναι. Η βλακεια στο κατω κατω δεν εχει συνορα το εθνος, θρησκεια, χρωμα κτλ.

Boltseed
19-12-2010, 20:10
Παντως ναι, και εγω αναρωτιεμαι τι δουλεια εχει εδω μεσα ενα θεμα που λεει για βασανιστηρια.

καλα οχι οτι εχω θεμα, ενταξει, οποιος θελει το διαβαζει , και δεν εννοω οτι θα ειναι απαραιτητα κρυφοσαδιστης, αλλα μπορει καθαρα απο ενδιαφερον . Εξαλου μιλαμε για ιστορια και καλο ειναι μερικες φορες να γνωριζουμε ιστορια και να μην ξεχναμε.

Παρολα αυτα...


γιατι?

Boltseed
19-12-2010, 20:13
Παντως με την λογικη του "δημοκρατια εχουμε" , να ποσταρω και εγω κανενα αρωστο σιχαμερο βιντεο απο καμια κρυφη γωνια του νετ ωστε να σας αναποδογυρισει το στομαχι απο τους ηχους μονο.(μπορω να το κανω). Στο κατω κατω συνεβη και ειναι απο τα αγρια αρωστα ενστικτα του ανθρωπου!


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ!!! ΑΝΑΡΧΙΑΑ!! ΜΑΤ ΝΤΟΥΥ!!!

Παρολα αυτα θα επιμεινω στο οτι εχουν δικαιωμα και οι μεν να γραφουν για βασανιστηρια με παλουκωματα απο τον πισινο του 13ου αιωνα, αλλα και οι δε να διαφωνουν με αυτα.


Αυτο που αναρωτιεμαι ειναι... τι εχει να προσφερει στην συγκεκριμενη σελιδα.

Υπαρχουν πολυ πιο ειδικες σελιδες , ιστορικου περιεχομενου κιολας, που αναφερουν για βασανιστηρια και θανατους , και γινονται και σοβαρες συζητησεις κιολας. Εδω , για βασανιστηρια τι να πουμε? Μονο να σχολιασουμε μπορουμε με σχολια τυπου "μπλιαχ" "αουυυυτς!" κτλ

deleted-member30-03
19-12-2010, 20:44
Ειναι κριμα να μπαινεις σε ενα σαϊτ ψυχολογιας και να συναντας θεματα οπως serial killers kaι μεθοδοι βασανισμου. Λες λεω καποιες αποψεις για να βοηθησω τον εαυτο μου να παρω συμπαρασταση και να δουν πχ.
και οι αλλοι οτι μπορει να πασχω απο κατι αλλα ειμαι εξισου ανθρωπινος...δεν ειμαι κατι εξωγηινο.
Τετοια θεματα...οπως και διαφορα θεματα παλια που οποιοδηποτε ανατριχιαστικο εγκλημα γινοταν το καναν και θεμα δεν ειναι οτι καλυτερο.
Θεματα υπαρχουν τοσα πολλα δλδ εκατομμυρια εκατομμυριων θεματα , πρεπει πχ τα ανατριχιαστικοτερα εγκληματα να τα ποσταρουμε εδω?σε ενα site ψυχολογιας βρισκεις θεματα που αφορουν τα ΠΑΝΤΑ, αφου υποτιθεται πως ολα μπορουν να μας επηρεασουν ψυχολογικα. η συγκεκριμενη θεματολογια ομως, serial killers και μεθοδοι βασανισμου, πιστευω πως εχει αμεση σχεση, αφου ουτως ή αλλως δεν τα κανουν φυσιολογικοι ανθρωποι αυτα, αλλα καποιοι σαν κι εμας που δεν ειναι και τοσο στα καλα τους. αν τωρα ορισμενοι εδω σοκαρονται ή νιωθουν πως κακοποιουνται, μαλλον ποτε τους δεν εχουν δεχτει βια ή καταστασεις που φτανουν στα ακρα, μπορει να ζουν στο κοσμο τους, ειναι υπερευαισθητοι ή οτι αλλο, οποτε απλα αδιαφορουν γιατι αυτο το θεμα δεν ειναι normal (το βλεπεις κι απτο τιτλο).


Ομως ανθρωποι που μεγαλωσαν εκτος κοινωνιας , τα λεγομενα αγρια παιδια αν θυμαμε καλα απλως εδειχναν παντελως ελλειψη ενδιαφεροντος για την κοινωνια και τις ανθρωπινες δραστηριοτητες γυρω τους , δεν παιρναν το
κουζινομαχαιρο να σκοτωσουν.
Οι περισσοτεροι δεν παιρνουν το κουζινομαχαιρο να σκοτωσουν και δεν τους αποκαλω προβατα.αυτο να το παρω σαν αστειο ?
οταν καποιος ειναι εκτος ελεγχου κι εχει χασει τα λογικα του, δε θα κατσει καν να σκεφτει οτι ειναι αγριο παιδι κι εχει ελλειψη ενδιαφεροντος για την κοινωνια, απλα θα ξεσπασει πανω σε οποιον βρει!


Παντως με την λογικη του "δημοκρατια εχουμε" , να ποσταρω και εγω κανενα αρωστο σιχαμερο βιντεο απο καμια κρυφη γωνια του νετ ωστε να σας αναποδογυρισει το στομαχι απο τους ηχους μονο.(μπορω να το κανω). Στο κατω κατω συνεβη και ειναι απο τα αγρια αρωστα ενστικτα του ανθρωπου!


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ!!! ΑΝΑΡΧΙΑΑ!! ΜΑΤ ΝΤΟΥΥ!!!σωπα ρε φιλε. μας απειλεις τωρα δλδ ? τι το λες και δε το κανεις... μπαινω τουλαχιστον μια φορα τη μερα σε sites με αυτοκτονιες, αποκεφαλισμους κι οτι χειροτερο υπαρχει στο νετ, οτι βιντεακι κι αν ποσταρεις δε θα μου πει τπτ, γιατι δε νιωθω. το συγκεκριμενο αθλημα με τις καφριλες το εξασκω για καιρο, πριν το 99, οποτε καταλαβαινεις πως δεν εντυπωσιαζομαι ευκολα.

οσο για την αναρχια, λυπαμαι αν απογοητευω, αλλα δεν ειμαι ουτε αναρχικος ουτε εχω σχεση με τη πολιτικη, ειμαι κατι χειροτερο...

rock
19-12-2010, 20:51
Διαφορετικο νομιζω ειναι το να παραθετει κανεις ιστορικες πληροφοριες και να γινεται συζητηση γυρω απ'αυτο και διαφορετικο το να βρισκει κανεις πατημα σε καποιο θεμα και να δηλωνει οτι θα'θελε να το κανει δηλωνοντας επικινδυνη συμπεριφορα, οποτε δε βρισκω το λογο να κατηγορει κανεις το θεμα αυτο καθ'αυτο ουτε αυτον που το θετει, η θεματοθετρια εχει βαλει απλα καποιες λιστες με ονομασιες και περιγραφες, δε νομιζω πως φερει ευθυνη για το τι μπορει να μπει και να πει ο καθενας εδω μεσα. Επισης φανταζομαι οτι η ενοτητα Γενικα δημιουργηθηκε για να παρουσιαζονται θεματα που δεν ταιριαζουν ή που ειναι και λιγο ασχετα και απλα συνδεονται με τον τομεα ψυχολογιας/ψυχιατρικης, και το συγκεκριμενο θεμα εχει καποια σχεση μ'αυτα. Τεσπα

keep_walking
19-12-2010, 21:03
σε ενα site ψυχολογιας βρισκεις θεματα που αφορουν τα ΠΑΝΤΑ

Το λες μονο σου...οποτε ειναι ατοπο απο τα εκατομμυρια θεματ απου υπαρχουν να εχουν μπει τοσα για εγκληματα...το ανεφερα και εγω αυτο.

Boltseed
19-12-2010, 21:05
Eμ ναι, αυτο λεω ΚΕΝΟ, οτι εσυ , εγω και πιθανον αλλοι 10-20 εδω μεσα να εχουμε γερο στομαχι. Οι αλλοι ομως 2020 που δεν μπορουνε, τι φταινε? Μπαινουν σε φορουμ ψυχολογιας οχι στο ... μην δωσω λινκ καλυτερα . com

keep_walking
19-12-2010, 21:20
http://www.e-psychology.gr/forum/images/misc/quote_icon.png Αρχικά καταχωρημένο από keep_walking http://www.e-psychology.gr/forum/images/buttons/viewpost-right.png (http://www.e-psychology.gr/forum/showthread.php?p=211956#post211956)
Ομως ανθρωποι που μεγαλωσαν εκτος κοινωνιας , τα λεγομενα αγρια παιδια αν θυμαμε καλα απλως εδειχναν παντελως ελλειψη ενδιαφεροντος για την κοινωνια και τις ανθρωπινες δραστηριοτητες γυρω τους , δεν παιρναν το
κουζινομαχαιρο να σκοτωσουν.
Οι περισσοτεροι δεν παιρνουν το κουζινομαχαιρο να σκοτωσουν και δεν τους αποκαλω προβατα.
αυτο να το παρω σαν αστειο ?
οταν καποιος ειναι εκτος ελεγχου κι εχει χασει τα λογικα του, δε θα κατσει καν να σκεφτει οτι ειναι αγριο παιδι κι εχει ελλειψη ενδιαφεροντος για την κοινωνια, απλα θα ξεσπασει πανω σε οποιον βρει! Τωρα τι σχεση αυτο που εγραψα εγω με αυτο που εγραψες εσυ με αυτο που εγραψα εγω...
Ειπες οτι η κοινωνια καταπνιγει τα αγρια αισθηματα μας και δεν διαφωνω...ως ενα σημειο και σου αναφερω παραδειγμα σπανιων ανθρωπων που αναπτυχθηκαν εκτος κοινωνιας.
Τωρα εσυ μπορεις να στηριξεις τα λεγομενα σου?

deleted-member30-03
19-12-2010, 21:39
Το λες μονο σου...οποτε ειναι ατοπο απο τα εκατομμυρια θεματ απου υπαρχουν να εχουν μπει τοσα για εγκληματα...το ανεφερα και εγω αυτο.τοσα ποσα δλδ ? εγω μονο δυο βλεπω...


Τωρα τι σχεση αυτο που εγραψα εγω με αυτο που εγραψες εσυ με αυτο που εγραψα εγω...
Ειπες οτι η κοινωνια καταπνιγει τα αγρια αισθηματα μας και δεν διαφωνω...ως ενα σημειο και σου αναφερω παραδειγμα σπανιων ανθρωπων που αναπτυχθηκαν εκτος κοινωνιας.
Τωρα εσυ μπορεις να στηριξεις τα λεγομενα σου?τι θες να στηριξω ακριβως, δε το πηρα σαν διαλογο, αλλα απαντησα κατευθειαν σε οτι ειπες...
το θεμα ειναι απλο, οταν ο καθημερινος ανθρωπακος πιεζεται συνεχως κι απο παντου, καποια στιγμη θα σκασει σαν το μπαλονι! που κολλανε τωρα τα αγρια παιδια ενας θεος ξερει. μεμονωμενες περιπτωσεις ειναι και παλι.

keep_walking
19-12-2010, 21:59
τοσα ποσα δλδ ? εγω μονο δυο βλεπω...

Ειναι αρκετουτσικα...δυο παιζουν τωρα:)

Βαριεμαι να ψαξω...

DissolvedGirl
19-12-2010, 22:08
Το διάβασα όλο το thread, και δε βρήκα πουθενά η θεματοθετης να λέει ότι το θέμα την επηρέασε, την απασχόλησε, της δημιούργησε ερωτήματα τα οποια και παραθέτει, της οτιδήποτε. Είναι απλά κάτι που της τράβηξε την προσοχή, και ταιριάζει σε ένα blog site και όχι ένα site ψυχολογίας. Εγώ που έχω "γερο στομάχι" όπως είπε ο Bolt, το διάβασα όλο, και το βρήκα εξίσου ενδιαφέρον... αλλα δεν θα το πόσταρα σε ένα site ψυχολογίας γιατί εκτος από το ότι είναι "εκτος θέματος", λόγω της φύσης του παρόντος forum, μπορεί να το διαβάσει ο πλέον λάθος άνθρωπος και να το πάρει ως πρακτικές οδηγίες.
Εάν είχε κάποιο προσωπικό θέμα και ζητούσε βοήθεια επειδή έχει βασανιστεί, έχει εφιάλτες από αυτά που διάβασε, δήλωνε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ προσωπικό της ως προς το θέμα που διάλεξε, νομίζω θα είχε τελείως διαφορετική αντιμετώπιση.
Με τη δικη σου λογική KENO, της "δημοκρατίας όπου ο κάθε ένας γραφει ο,τι θέλει όπου θέλει", μπορώ νομίζεις εγώ να ανοίξω ένα για κουνελάκια εδώ μέσα? Η δημοκρατία σου λέει "πόσταρε ο,τι θέλεις" αλλα όχι και "όπου θέλεις". Το ότι έχουμε ψυχολογικά προβλήματα δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε ο,τι θέλουμε όπου θέλουμε, τουλάχιστον όχι χωρίς να υποστούμε συνέπειες. Και σε ένα site με συγκεκριμένο σκοπό και στόχο, η παράθεση ενός βίαιου θέματος που δεν έχει επιρροή στο θεματοθετη αλλα απλά κάποιου του τράβηξε το ενδιαφέρον, νομίζω τραβάει και τα όρια ανοχής του forum.

sabb
19-12-2010, 23:01
Θα συμφωνήσω απόλυτα με όσους συνηγορούν πως δημοκρατία δεν σημαίνει στο όνομα της ελευθερίας του λόγου , γραπτού ή προφορικού, πως μπορούν να καταλύονται μερικές βασικές πανανθρώπινες αξίες όπως ο σεβασμός της ανθρώπινης ζωής κι εν πάσι περιπτώσει μιλώντας για τρόπους βασανισμού κι εκτέλεσης, δεν βρίσκω καμιά απολύτως δημοκρατικότητα στην πράξη αυτή καθ' εαυτή από την στιγμή που επιβάλλονται οι μέθοδοι που περιγράφονται από ανθρώπους θύτες σε ανθρώπους θύματα....

Έχει δίκιο η Ντι , πως δεν είναι ο κατάλληλος ιστότοπος εδώ για να αναλύονται έστω κι εγκυκλοπαιδικά, θέματα σαν το συγκεκριμένο που συζητάμε... Το διαδίκτυο βρίθει ιστοσελίδων βίας, όπου όποιος πιστεύει πως θα του κάνει καλό να γράφει για μεθόδους βασανισμού κι εκτέλεσης να συμμετέχει εκεί και όχι σε φόρουμ στήριξης , όπου άνθρωποι με ευάλωτο ψυχισμό αναζητούν ένα λόγο αλληλεγγύης και τέτοιος φυσικά δεν είναι ο λόγος που μυθοποιεί την βιαιότητα.
Κάποτε σ' αυτό το φόρουμ, κάποιος τύπος - δεν θυμάμαι το νικ του - περιέγραφε τρόπους που θα μπορούσε κάποιος να αυτοκτονήσει . Πιστεύει κανείς στο όνομα αυτής της ελευθερίας και μη λογοκρισίας που επικαλείσαι με υποτίθεται αντιφασιστική διάθεση φίλε μου ΚΕΝΟ, πως παραινέσεις στο πως μπορεί κανείς να αυτοκτονήσει, είναι θέμα προς συζήτηση σ' ένα φόρουμ όπου κάποιοι άνθρωποι - όχι απαραίτητα ενεργά μέλη αλλά απλοί επισκέπτες - που κατατρέχονται από αυτοκτονικούς ιδεασμούς, δεν θα επηρεαστούν αρνητικά με απρόβλεπτες συνέπειες ?

Μπορώ στο όνομα της ψευδεπίγραφης ελευθερίας που επικαλείσαι να σου επιτεθώ φραστικά με ακατονόμαστους χαρακτηρισμούς, και όταν η διαχείριση αντιληφθεί το υβρεολόγιο μου , θα με λογοκρίνει διαγράφοντας το ποστ μου. Αυτή η λογοκρισία είναι επιβεβλημένη , από τη στιγμή που αυτός ο οποίος παραφέρεται δεν έχει την ικανότητα να αυτολογοκρίνεται και θέματα σαν αυτό που συμμετέχουμε, θα έπρεπε να αυτολογοκρίνονται - κατά την άποψη μου είναι αναρτημένα σε λάθος τόπο....

Adzik
19-12-2010, 23:36
σε ενα site ψυχολογιας βρισκεις θεματα που αφορουν τα ΠΑΝΤΑ, αφου υποτιθεται πως ολα μπορουν να μας επηρεασουν ψυχολογικα. η συγκεκριμενη θεματολογια ομως, serial killers και μεθοδοι βασανισμου, πιστευω πως εχει αμεση σχεση, αφου ουτως ή αλλως δεν τα κανουν φυσιολογικοι ανθρωποι αυτα, αλλα καποιοι σαν κι εμας που δεν ειναι και τοσο στα καλα τους. ..αρα θεωρεισ πωσ δεν εισαι και πολυ στα καλα σου?.. .. και ποιοσ σου ειπε πωσ καποιοσ απο εμασ εδω .. δεν ειναι στα καλα του με αυτον τον τροπο??????...με τετοια μακαβριοτητα?..ενα 99,999999 % απο εδω μεσα οσο και αν δεν στεκοταν στα καλα του.. δεν θα σκευτοταν να κανει κακο σε καποιον.. το πολυ πολυ.. να εκανε στον ιδιο...

..να σε ρωτησω ακομη με ποιο δικαιωμα κρινεισ το αν εχουμε ζησει βια η οχι...και ποσο και αν μασ επηρεασε????ξερεισ τον καθενα μασ ?

...επισεισ να πω πωσ εμεισ εδω οι ανθρωποι που κατα την αποψη σου δεν στεκουμε στα καλα μασ.. .. ετσι και αντιληφθουμε το προβλημα.. προσπαθουμε να βρουμε βοηθεια.. και να βοηθησουμε ο ενασ τον αλλον με αγαπη και στηριξη..

αυτοσ ειναι ο σκοποσ του σαιτ αυτου.. και αυτο κανουμε..

εσυ?ζητασ βοηθεια?....γιατι για να θεωρεισ πωσ εχεισ καποιο προβλημα .. λογικα θα ζητασ και βοηθεια...αλλιωσ τι κανεισ εδω?? πωσ μπορουμε να σε βοηθησουμε???...πεσ μασ εσυ.. κι εμεισ αυτο θα προσπαθησουμε να κανουμε .. επειδη ημαστε πανω απο ολα ανθρωποι με ανθρωπια και συμπονια.. και επειδη αυτοσ ο χωροσ εδω μασ δωθηκε για αυτον τον σκοπο..

BrokeN_DoLL
19-12-2010, 23:55
lol ελειπα 1 μερα κ γυρναω κ βρισκω τουτα.

λοιπον.....στο θεμα μ εβαλα ΕΓΚΥΚΛΟΠΕΔΙΚΑ. δεν εξεφρασα αποψη, εκανα κοπι πειστ αρθρα. ο τιτλος ηταν επισης απο αρθρα, οποιος θελει δεν τον διαβαζει λοιπον δεν χρειαζεται να ανοιξει ΚΑΝ το θεμα.

απ την στιγμη που δν προσβαλλω καποιον (εν ζωη) συγκεκριμενα, θα ποσταρω ο,τι θελω

απ την στιγμη (το πηρε κ το ματι μεδω μεσα καποιος το πεταξε) που αυτα συμβαινουν, με το να κλεισεις τα ματια κ τα αυτια σ δν παει να πει πως παυουν να ισχυουνε, αυτο ειναι στρουθοκαμυλισμος.

επισης, εχουμε ολοι την καραμελα ''αχ φορουμ αγαπης κ αυτοβοηθειας'' , στο ΓΕΝΙΚΑ το ποσταρα.................μιλαει απο μονο του

σε μερικους αρεσουν να τα διαβαζουνε, ας τα διαβασουνε οσοι θελουνε λοιπον. ααααμα κανεις παρει ιδεες,δν θα τις πηρε απο μενα θα τις πηρε απ το google.

παντως σμρ στις ειδησεις δεν ειδα για κανα φονο.........

απλα κανετε μεγαλο ντορο για μλκιες μερικοι

my loveeeeeeeee

:)

Remedy
20-12-2010, 00:50
lol ελειπα 1 μερα κ γυρναω κ βρισκω τουτα.

λοιπον.....στο θεμα μ εβαλα ΕΓΚΥΚΛΟΠΕΔΙΚΑ. δεν εξεφρασα αποψη, εκανα κοπι πειστ αρθρα. ο τιτλος ηταν επισης απο αρθρα, οποιος θελει δεν τον διαβαζει λοιπον δεν χρειαζεται να ανοιξει ΚΑΝ το θεμα.

απ την στιγμη που δν προσβαλλω καποιον (εν ζωη) συγκεκριμενα, θα ποσταρω ο,τι θελω

απ την στιγμη (το πηρε κ το ματι μεδω μεσα καποιος το πεταξε) που αυτα συμβαινουν, με το να κλεισεις τα ματια κ τα αυτια σ δν παει να πει πως παυουν να ισχυουνε, αυτο ειναι στρουθοκαμυλισμος.

επισης, εχουμε ολοι την καραμελα ''αχ φορουμ αγαπης κ αυτοβοηθειας'' , στο ΓΕΝΙΚΑ το ποσταρα.................μιλαει απο μονο του

σε μερικους αρεσουν να τα διαβαζουνε, ας τα διαβασουνε οσοι θελουνε λοιπον. ααααμα κανεις παρει ιδεες,δν θα τις πηρε απο μενα θα τις πηρε απ το google.

παντως σμρ στις ειδησεις δεν ειδα για κανα φονο.........

απλα κανετε μεγαλο ντορο για μλκιες μερικοι

my loveeeeeeeee

:)

και τι ειναι εδω μι και το ποσταρες 'εγκυκλοπαιδικα"? το γουικιπιντια?
αν δηλαδη καποιος θελει να ποσταρει εγκυκλοπαιδικα
τον βασανισμο ενος ζωου, νομιμοποιειται να το κανει???????
ειναι ενδιαφερον για τις εγκυκλοπαιδικες μας γνωσεις αυτο η ειναι ο εμετος σου που ξεχειλιζει μεσα σου και σε πνιγει και θελεις να μας τον πεταξεις στα μουτρα???????
να βρεις αλλους τροπους να διαχειριζεσαι τα δυσαρεστα αισθηματα που σε πνιγουν, αυτο που κανεις ειναι βια προς τους αλλους

arktos
20-12-2010, 01:15
μι, μετά από μια γρήγορη ματιά, προτιμώ την κατάθλιψη....

Θεοφανία
20-12-2010, 01:35
Τρια χρόνια σε αυτό το φόρουμ, πρώτη φορά νιώθω να με περικλείει τόση "αρρώστεια"....

Οι αντμιν μάλλον έχουν φύγει για σκι, ή κάνω λάθος?

dora-agxos
20-12-2010, 01:44
εδω πρωτα αυτοξεφτιλιζονται (μετα την αυτοβοηθεια) κ υστερα παρεμβαινουν!

Θεοφανία
20-12-2010, 01:46
εδω πρωτα αυτοξεφτιλιζονται (μετα την αυτοβοηθεια) κ υστερα παρεμβαινουν!

τι εννοεις δωρα?

dora-agxos
20-12-2010, 01:50
τι εννοεις δωρα?

εννοω πως οταν ενα θεμα ξεφευγει,οπως αυτο,πρεπει να επεμβαινουν αμεσα(δηλ να κλειδωνεται),πρωτον για να μην ξεφτιλιζονται καποια ατομα ηθελημενα η μη κ δευτερον για να μην προσβαλεται η αισθητικη του φορουμ!αλλα πρωτα πρεπει το θεμα να φτασει στα ακρα κ μετα να κλειδωθει!τυχαιο?

Θεοφανία
20-12-2010, 01:54
εννοω πως οταν ενα θεμα ξεφευγει,οπως αυτο,πρεπει να επεμβαινουν αμεσα(δηλ να κλειδωνεται),πρωτον για να μην ξεφτιλιζονται καποια ατομα ηθελημενα η μη κ δευτερον για να μην προσβαλεται η αισθητικη του φορουμ!αλλα πρωτα πρεπει το θεμα να φτασει στα ακρα κ μετα να κλειδωθει!τυχαιο?

Πρωτα απ όλα πρέπει εμείς τα μέλη να κάνουμε αναφορά σε αυτά τα θέματα ώστε να δείχνουμε την αντίδραση μας.
Εδώ είμαστε μια κοινότητα. Εκτός απ τους υπεύθυνους, υπάρχουμε και μεις που αποφασίζουμε αν θέλουμε ή όχι αυτού του είδους τις "αρρώστιες" εδώ μέσα. Και αυτό μόνο με την αναφορά των μνμ των μπορεί να δείξει την αντίδραση μας και όχι να καθόμαστε και να "απολαμβάνουμε" τέτοιου είδους επικίνδυνες τοποθετήσεις.

dora-agxos
20-12-2010, 01:59
Πρωτα απ όλα πρέπει εμείς τα μέλη να κάνουμε αναφορά σε αυτά τα θέματα ώστε να δείχνουμε την αντίδραση μας.
Εδώ είμαστε μια κοινότητα. Εκτός απ τους υπεύθυνους, υπάρχουμε και μεις που αποφασίζουμε αν θέλουμε ή όχι αυτού του είδους τις "αρρώστιες" εδώ μέσα. Και αυτό μόνο με την αναφορά των μνμ των μπορεί να δείξει την αντίδραση μας και όχι να καθόμαστε και να "απολαμβάνουμε" τέτοιου είδους επικίνδυνες τοποθετήσεις.

εδω μπορει καποιοι να γραφουν με θολωμενο το μυαλο (κ δεν το λεω με κακια),ειναι φορουμ ανθρωπων με προβληματα κυριως!οσο ενα θεμα παραμενει ξεκλειδωτο κ χωρις παρεμβασεις,αλλο τοσο θα γεμιζουν σελιδες με προσβολες!προφανως πουλαει αυτο..αυτα απο εμενα!

Θεοφανία
20-12-2010, 02:05
Οχι, δεν νομίζω πως "πουλάει" κάτι τέτοιο. Είναι πολύ αρωστημένο για να πουλάει. Απλα οι αντμιν λειπουν σκ. από αύριο θα δούμε αντιδράσεις και ελπίζω να μη ξαναδουμε κάτι τέτοιο.

soft
20-12-2010, 02:24
προσωπικα θα μιλησω Το θεμα σαν τιτλος δεν μου αρεσε ,και γ αυτο απλα δεν το διαβασα ,δεν ανοιξα παρα τα πρωτα μονο και το απεριψα
Ξερω τι σκληροτητ α υπαρχε, υπαρχει ,και θα υπαρξει Τα βασανιστηρια που εγιναν τοτε,αυτα που γινονται στο τωρα ,και στο μετα, και μετα απο μας
Εγω δε ειδα προσβολες Ειδα μονο οτι καποιος, καποιοι εχουν θεμα, και καλα θα κανουν να το διαχειριστουν,χωρις να προσπαθουν να πεισουν τους αλλους ,για τους οποιους λογους τους .
Δεν συμφωνω με ενα τετοιο ποστ εδω ,οπως δεν συμφωνησα και στο ποστ του σκυλου με το φτυαρι Για μενα ειναι το ιδιο
Δεν εχει σημασια αν υπαρχουν λινκ ,η οχι ,καμια φορα δεν χρειαζονται καν ,για να δεις προθεσεις ....απο καποιους

dora-agxos
20-12-2010, 02:32
εγω προσωπικα αναφερομαι κυριως στο ποστ με τους serial killers κ οχι τοσο σε αυτο εδω..καποια μελη ξεφυγαν.

soft
20-12-2010, 02:51
εγω προσωπικα αναφερομαι κυριως στο ποστ με τους serial killers κ οχι τοσο σε αυτο εδω..καποια μελη ξεφυγαν.
to ειδα παλι λιγο Δωρα
αλλα τα ιδια θα πω
και κατι περισσοτερο ισως ,χωρις αναλυσεις απο βιβλια και τομους ,
Αν την βρισκουν ετσι ,και φτιαχνονται απλα
υπαρχουν αλλα σαιτ
Εγω απλα δεν μπηκα σε αυτη την διαδικασια να ανοιξω τα ποστ
Ο τιτλος τα λεει ολα για μενα ,και νομιζω σε πολλους

deleted-member30-03
20-12-2010, 04:07
απανταω κι εδω για τελευταια φορα, σε οσους απευθηνθηκαν σε μενα.


Με τη δικη σου λογική KENO, της "δημοκρατίας όπου ο κάθε ένας γραφει ο,τι θέλει όπου θέλει", μπορώ νομίζεις εγώ να ανοίξω ένα για κουνελάκια εδώ μέσα? Η δημοκρατία σου λέει "πόσταρε ο,τι θέλεις" αλλα όχι και "όπου θέλεις". Το ότι έχουμε ψυχολογικά προβλήματα δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε ο,τι θέλουμε όπου θέλουμε, τουλάχιστον όχι χωρίς να υποστούμε συνέπειες. Και σε ένα site με συγκεκριμένο σκοπό και στόχο, η παράθεση ενός βίαιου θέματος που δεν έχει επιρροή στο θεματοθετη αλλα απλά κάποιου του τράβηξε το ενδιαφέρον, νομίζω τραβάει και τα όρια ανοχής του forum.γιατι να μη γραψεις για κουνελακια ? αμα εχουν προβλημα στα μαρουλοφυλλα, μπορει να ειναι κατι ψυχολογικο...

στα Γενικα νομιζω, γραφουμε οτι θελουμε, αρκει να μη παραβιαζονται οι κανονες.
δε λεω γραφουμε οτι να'ναι βρισιδια κι ακυρα επειδη εχουμε ψυχολογικα, και δε σεβομαστε τπτ. απλα πρεπει να υπαρχει η ελευθερια εκφρασης, να συζηταμε και θεματα ταμπου και ισως διαφορετικα, που παρολο που σοκαρουν, συμβαινουν. αλλιως δεν εχει νοημα, κρυβομαστε κι εδω πισω απ'τα δαχτυλα μας...


Πιστεύει κανείς στο όνομα αυτής της ελευθερίας και μη λογοκρισίας που επικαλείσαι με υποτίθεται αντιφασιστική διάθεση φίλε μου ΚΕΝΟ, πως παραινέσεις στο πως μπορεί κανείς να αυτοκτονήσει, είναι θέμα προς συζήτηση σ' ένα φόρουμ όπου κάποιοι άνθρωποι - όχι απαραίτητα ενεργά μέλη αλλά απλοί επισκέπτες - που κατατρέχονται από αυτοκτονικούς ιδεασμούς, δεν θα επηρεαστούν αρνητικά με απρόβλεπτες συνέπειες ?

Μπορώ στο όνομα της ψευδεπίγραφης ελευθερίας που επικαλείσαι να σου επιτεθώ φραστικά με ακατονόμαστους χαρακτηρισμούς, και όταν η διαχείριση αντιληφθεί το υβρεολόγιο μου , θα με λογοκρίνει διαγράφοντας το ποστ μου. Αυτή η λογοκρισία είναι επιβεβλημένη , από τη στιγμή που αυτός ο οποίος παραφέρεται δεν έχει την ικανότητα να αυτολογοκρίνεται και θέματα σαν αυτό που συμμετέχουμε, θα έπρεπε να αυτολογοκρίνονται - κατά την άποψη μου είναι αναρτημένα σε λάθος τόπο....κοιτα και να θελει καποιος να το κανει, ειναι δικαιωμα του, κατι τον εσπρωξε εκει, κι αυτο ειναι που εχει σημασια να ψαξουμε. ομως μπορει απλα να παει στο google και να βρει απειρες πληροφοριες σχετικες, δε περιμενει ενημερωση μονο απο δω σιγουρα. το ιδιο ισχυει και για τους υπολοιπους που απλα διαβαζουν.

και ειμαι εναντιον σε καθε μορφη λογοκρισιας! δε μπορει ο ασθενης να ειναι αρρωστος, να πεθαινει σε μια μερα, και να του λες θα ζησει ενα χρονο. προτιμω παντα την ωμη πραγματικοτητα οσο κι αν σοκαρει. συγνωμη αλλα ετσι ειμαι εγω.

αμα αρχισουμε τωρα να σκεφτομαστε τη λογοκρισια, μην μαθευτει αυτο και σοκαρει, ή το αλλο κι επηρεασει... παει καταστραφηκε ο κοσμος, γιναμε ολοι ψευτικοι.


αρα θεωρεισ πωσ δεν εισαι και πολυ στα καλα σου?.. .. και ποιοσ σου ειπε πωσ καποιοσ απο εμασ εδω .. δεν ειναι στα καλα του με αυτον τον τροπο??????...με τετοια μακαβριοτητα?..ενα 99,999999 % απο εδω μεσα οσο και αν δεν στεκοταν στα καλα του.. δεν θα σκευτοταν να κανει κακο σε καποιον.. το πολυ πολυ.. να εκανε στον ιδιο...

..να σε ρωτησω ακομη με ποιο δικαιωμα κρινεισ το αν εχουμε ζησει βια η οχι...και ποσο και αν μασ επηρεασε????ξερεισ τον καθενα μασ ?

...επισεισ να πω πωσ εμεισ εδω οι ανθρωποι που κατα την αποψη σου δεν στεκουμε στα καλα μασ.. .. ετσι και αντιληφθουμε το προβλημα.. προσπαθουμε να βρουμε βοηθεια.. και να βοηθησουμε ο ενασ τον αλλον με αγαπη και στηριξη..

αυτοσ ειναι ο σκοποσ του σαιτ αυτου.. και αυτο κανουμε..

εσυ?ζητασ βοηθεια?....γιατι για να θεωρεισ πωσ εχεισ καποιο προβλημα .. λογικα θα ζητασ και βοηθεια...αλλιωσ τι κανεισ εδω?? πωσ μπορουμε να σε βοηθησουμε???...πεσ μασ εσυ.. κι εμεισ αυτο θα προσπαθησουμε να κανουμε .. επειδη ημαστε πανω απο ολα ανθρωποι με ανθρωπια και συμπονια.. και επειδη αυτοσ ο χωροσ εδω μασ δωθηκε για αυτον τον σκοπο..κανεις δεν ειναι στα καλα του τη σημερον ημερα, κι οσοι ειμαστε εδω το ξερουμε ηδη.
αν τωρα φαινεται κατι μακαβριο εδω μεσα, καλυτερα να μην το ανοιγατε, ο τιτλος προειδοποιει για το περιεχομενο του, οσοι ενδιαφερονται το καναν, οι αλλοι θα μπορουσατε να αδιαφορησετε, αντι να το παιζετε αστυνομικοι του φορουμ και προστατες ολων.

δεν με ενδιαφερει αν εζησε βια καποιος, και ποση ηταν αυτη. με χαλασε απλα ο τροπος ολων εδω, αμεσως να λογοκρινουν το ασχημο. αν σας συμβει κατι εκει εξω ομως, καμια λογοκρισια δε θα σας σωσει δυστυχως!

τελος τι βοηθεια να περιμενω απο δω ? ειδικα βλεπωντας τη συμπεριφορα σας, μονο αγαπη και στηριξη δεν νιωθει κανεις. απο τοτε που γραφτηκα εδω ακουσα καμποσους αρνητικους χαρακτηρισμους, χειροτερα απο εξω, οποτε και βοηθεια να ζητα καποιος, δεν...
απλα σκεψεις, αποψεις κι ανησυχιες μοιραζομαι, that's all.


και τι ειναι εδω μι και το ποσταρες 'εγκυκλοπαιδικα"? το γουικιπιντια?
αν δηλαδη καποιος θελει να ποσταρει εγκυκλοπαιδικα
τον βασανισμο ενος ζωου, νομιμοποιειται να το κανει???????
ειναι ενδιαφερον για τις εγκυκλοπαιδικες μας γνωσεις αυτο η ειναι ο εμετος σου που ξεχειλιζει μεσα σου και σε πνιγει και θελεις να μας τον πεταξεις στα μουτρα???????
να βρεις αλλους τροπους να διαχειριζεσαι τα δυσαρεστα αισθηματα που σε πνιγουν, αυτο που κανεις ειναι βια προς τους αλλουςμπορεις να μου πεις ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να κανεις οτι θελεις εδω μεσα, μιλωντας τοσο ασχημα στα αλλα μελοι ?

δεν εκρινες αρνητικα απλα το τοπικ της δημιουργωντας πανδαιμονιο, τη προσβαλλεις κι ολας μεστα μουτρα!
η συμπεριφορα σου χαρακτηριζεται φασιστικη κι αγενης. δεν εχεις το δικαιωμα να μιλας ετσι σε αγνωστους χρηστες, απ'τη στιγμη που δε σε βρισαν προσωπικα.
ειδικα οταν ξερεις πως εχει συγκεκριμενο προβλημα ο αλλος και του το θυμιζεις, ειναι οτι χειροτερο!

μη ξανασχοληθεις με ατομα και πραγματα που δε σου ταιριαζουν και ισως σε θιγουν, δεν ασχολουνται κι αυτα μαζι σου ετσι κι αλλιως. το ιδιο ισχυει για ολους, μαθετε να αδιαφορειτε οταν χαλιεστε με κατι!

DissolvedGirl
20-12-2010, 05:24
δεν με ενδιαφερει αν εζησε βια καποιος, και ποση ηταν αυτη. με χαλασε απλα ο τροπος ολων εδω, αμεσως να λογοκρινουν το ασχημο. αν σας συμβει κατι εκει εξω ομως, καμια λογοκρισια δε θα σας σωσει δυστυχως! [...]
μη ξανασχοληθεις με ατομα και πραγματα που δε σου ταιριαζουν και ισως σε θιγουν, δεν ασχολουνται κι αυτα μαζι σου ετσι κι αλλιως. το ιδιο ισχυει για ολους, μαθετε να αδιαφορειτε οταν χαλιεστε με κατι!
A ρε ΚΕΝΟ, έχεις χάσει πολλά επεισόδια, αλλα δικαιολογείσαι επειδή είσαι νέο μέλος (είπα εγώ η παλιά -ατςςςςς- αλλα λέμε τώρα).
Ξέρεις πόση απελπισία και πόνο έχω διαβάσει σε αυτό το forum; Τι βία, ψυχολογική και σωματική, έχουν υποστεί μέλη που ανοίγουν την καρδια τους σε άσχετο κόσμο σαν εμενα και εσένα, για μια φωνή υποστήριξης; Ξέρεις τι ασχήμια έχει αποκαλύψει αυτό το forum ότι φωλιάζει στην ψυχή κάποιων ανθρώπων, και ποσο έχουμε προσπαθήσει όλοι να προσπεράσουμε το σοκ και την φρίκη που μας προκαλεί μια εκ βάθους εξομολόγηση, γιατί το μέλος που την έγραψε χρειάζεται αγάπη και στήριξη, και την ζητάει από εμάς; Sorry κιόλας, αλλα τι να μου κλάσει η Iron Maiden και ο μπρούτζινος ταύρος που χρησιμοποιούνταν χρονια πριν, όταν για παράδειγμα ένας σύγχρονος συνάνθρωπος μου υπόκειται καθημερινή κακοποίηση από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους και έχει φτάσει στην απόγνωση;

Τέλος, να σου παραθέσω την περιγραφή του sub-forum στο οποιο λες ότι μπορεί ο κάθε ένας να γραφει ο,τι θέλει;

Γενικά
Θέματα Ψυχολογίας που δεν ταιριάζουν σε κανένα από τα παραπάνω φόρουμ. ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: αποφεύγετε τις μονολεκτικές απαντήσεις, το τσατ, τα θέματα που δεν ταιριάζουν με την φιλοσοφία της κοινότητας.
Δεν υπάρχει λοιπόν καμια λογοκρισία στο άσχημο, αλλα στο άσχετο. Αυτό το θέμα απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ FORUM ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.

rock
20-12-2010, 06:07
Θεοφανια και dora εχω μια απορια βασικα, εσεις αν καταλαβα καλα ενοχληθηκατε απο καποια συγκεκριμενα ποστ που εγιναν και οχι απο το αρχικο θεμα ετσι δεν ειναι? Επειδη στην αρχη εχετε απαντησει καπως χιουμοριστικα στη me. Το λεω γιατι οι περισσοτεροι γραφουν οτι διαφωνουν με τη δημοσιευση του θεματος γενικως, αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Δεν ειναι πολυ δικαιο να κατηγορει κανεις αυτον που γραφει ενα θεμα επειδη μπορει καποιος που εχει απαντησει να ξεφυγει υποθετικα και να ενοχλησει καποιους μ'αυτα που λεει, γιατι απο οτι φαινεται κατι τετοιο εχει γινει και σ'αυτο και στο αλλο θεμα.
Φιλικα

soft
20-12-2010, 06:19
Εμενα ολο αυτο μου θυμιζει τον γειτονα που προσπαθησε να μου παρει το πασαλακι απο το χωραφι το βραδυ αργα οταν κοιμομουν, και να το μετακινησεΙ 20 ποντους παρακατω, και μετα να λεει ειναι δικο μου το χωραφι, κοιτα τα πασαλακια που ειναι Και οι χωριανοι ολοι να τσακωνονται Ηταν εκει?? ηταν εδω ?? ηταν παρεκει ?? ηταν δεξια ?? η αριστερα??

20... κλικ στα πληκτρα για καποιον για να την κανει ,που απλα θελει να βρισκεται σε κουβεντα ,εσεις την τροφοδοτητε Δεν σας αρεσει κατι δεν απαντατε ,το αφηνεται δεν υπαρχει τιποτα ποιο απλο για μενα :)
περασαν θεματα σοβαροτερα αυτες τις μερες ,χωρις κανενας να τα δει ,και ασχολειστε αν το θεμα ταιριαζει εδω στα γενικα στα ορθα στα δεν ξερω και γω που.... Οκ δεν ταιριαζει παμε σε αλλα λοιπον

ΑΥΤΑ
και τελος και καλημερα

Lou!
20-12-2010, 09:39
Τρια χρόνια σε αυτό το φόρουμ, πρώτη φορά νιώθω να με περικλείει τόση "αρρώστεια"....

Οι αντμιν μάλλον έχουν φύγει για σκι, ή κάνω λάθος?

Θεοφανια μου αρεσει αυτο το πολυ λεπτο χιουμορ που διαθετεις! :)

(σοβαρολογω, δεν ειρωνευομαι!)

RainAndWind
20-12-2010, 09:50
@KENO
Έγραψες παραπάνω "δε με ενδιαφέρει αν έζησε βία κάποιος και πόση ήταν αυτή".
Και σχεδόν αμέσως μετά "μόνο αγάπη και στήριξη δε νιώθει κανείς".

Ε,ΛΟΛ.

Γιατί, στη χρωστάγαμε ενώ εσύ δηλώνεις πως δε νοιάζεσαι παρά για την πάρτη σου? Ωραία, στ' αρχίδια μου ο πόνος του οποιουδήποτε, αλλά εγώ θέλω να μου δείχνετε αγάπη και στήριξη. Δεν το κόβω. Για να πάρεις πρέπει να δώσεις. Ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω σου, άσχετα αν εσύ το νομίζεις. Αν θέλεις αγάπη και στήριξη να μάθεις να σε νοιάζει λοιπόν η βία που έζησε ο καθένας και πόση ήταν αυτή. Μονόπαντα δε γίνεται, είναι αμφίδρομη η σχέση αλληλοστήριξης. Αυτό το ΑΛΛΗΛΟ παρατηρώ να μη σε κόφτει, οπότε δε με κόφτουν και οι δικές σου απαιτήσεις και παράπονα.
Και γι αυτό εξάλλου δε σε ενδιαφέρουν οι τυχόν επιπτώσεις στην ψυχολογία του καθενός αρκεί εσύ να κάνεις το γούστο σου δίχως να σε σταματάει κανείς (ή να σε σταματάει και μετά να ωρύεσαι για τη λογοκρισία. Αν λογόκρινες πρώτα εσένα δε θα σε λογόκριναν άλλοι. Δεν το κάνεις εσύ, εφόσον δε νοιάζεσαι, αλλά μην έχεις την απαίτηση να μη νοιάζεται κανένας)

Συμφωνώ με τα ποστς των sabb και Dis. Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις μπορούμε να αποκτήσουμε και στο TruTv, με τη διαφορά ότι εδώ δεν είναι το TruTv.
Kαι το Γενικά δε νομίζω πως φτιάχτηκε για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις σε βασανιστήρια επίσης, όπως και το ότι υπάρχει αυτό το subforum δε σημαίνει πως δικαιούμαστε να ποστάρουμε οτιδήποτε μας καβλώσει. Είναι μεν πιο ελεύθερο αλλά κρατάμε στο νου μας πως η έννοια της ελευθερίας εμπεριέχει πρωτίστως ανάληψη προσωπικής ευθύνης.

dora-agxos
20-12-2010, 11:36
Θεοφανια και dora εχω μια απορια βασικα, εσεις αν καταλαβα καλα ενοχληθηκατε απο καποια συγκεκριμενα ποστ που εγιναν και οχι απο το αρχικο θεμα ετσι δεν ειναι? Επειδη στην αρχη εχετε απαντησει καπως χιουμοριστικα στη me. Το λεω γιατι οι περισσοτεροι γραφουν οτι διαφωνουν με τη δημοσιευση του θεματος γενικως, αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Δεν ειναι πολυ δικαιο να κατηγορει κανεις αυτον που γραφει ενα θεμα επειδη μπορει καποιος που εχει απαντησει να ξεφυγει υποθετικα και να ενοχλησει καποιους μ'αυτα που λεει, γιατι απο οτι φαινεται κατι τετοιο εχει γινει και σ'αυτο και στο αλλο θεμα.
Φιλικα

rock εγω προσωπικα ειπα να κλεισουν το θεμα με τους δολοφονους,επειδη καποια μελη ξεφυγαν,μην ξαναεξηγω τι γραφω,νομιζω ειμαι ξεκαθαρη..οχι δεν εχω προβλημα με τα θεματα,εχω προβλημα οταν καποιος ισως γραφει με θολωμενο μυαλο κ εκτιθεται!

BrokeN_DoLL
20-12-2010, 12:43
δεν εχω θολωμενο μυαλο εχω απολυτη διαυγεια

αντε γιατι αρχιζω να τα παιρνω τωρα!γιατι μια χαρα ημουνα κ τωρα νιωθω το αιμα να μ ανεβαινει στην κεφαλα!

ειμαι πολυ πιο εξυπνη απο πολυ κοσμο κ δν ανεχομαι να με ριχνουν ετσι!

μερικοι αλλοι μλκιστικαν στο θεμα μου! εγω εβαλα ποστ!οποιος θελει τα διαβαζει, οποιος θελει τα αφηνει! δεν σχολιασα τπτ απο τα ποστ μου, ουτε καν επικροτησα καποιο!

απλα εκανα ποστ αρθρα απο το ιντερνετ!

ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ''ΓΕΝΙΚΑ'' κ πειτε τι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ποσταρουμε................ουτως η αλλως χουντα εχουμε δεν γμιεται...

ΤΩΡΑ , για το αν καποιος τωρα θα παρει ιδεες απο αυτο το θεμα........σιγουρα με τα τοσα ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ '' ''ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ'' ΚΑΙ ''ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ'' του κινησε το ενδιαφερον.....οποτε θα το διαβασουν ολοι. οι περισσοτεροι κεντριζονται απο την πορτα που γραφει ''ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ'' παρα απο την πορτα ''FREE ENTRANCE'' !...ΟΠΟΙΟς καταλαβε καταλαβε...

κριμα

και ΠΡΙΝ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΡΩΤΑΜΕ ΠΡΩΤΑ!

ω επισης, ναι κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας................

σε λιγο θα ποσταρω θεματα με κουνελακια..........μαρεσε η ιδεα

θα το παιξω κ λιγο τρελλη χαζογκομενα

η μαλλον οχι, θα βαλω θεματα με barbie γιατι τα κουνελακια τα σφαζουμε κ τα τρωμε οποτε απο μερικους ισως θεωρηθει θολουρα....ε ειναι λιγο βιαιο να σφαζεις κουνελακια....η μαλλον να βλεπεις να τα σφαζουνε γτ αμα τα τρως στιφαδο ειναι νοστιμα δεν σε νοιαζει!

αρκει να μην εισαι μπροστα στον φονο. εεε???!!!!

χαχαχα

Θεοφανία
20-12-2010, 13:22
Θεοφανια και dora εχω μια απορια βασικα, εσεις αν καταλαβα καλα ενοχληθηκατε απο καποια συγκεκριμενα ποστ που εγιναν και οχι απο το αρχικο θεμα ετσι δεν ειναι? Επειδη στην αρχη εχετε απαντησει καπως χιουμοριστικα στη me. Το λεω γιατι οι περισσοτεροι γραφουν οτι διαφωνουν με τη δημοσιευση του θεματος γενικως, αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Δεν ειναι πολυ δικαιο να κατηγορει κανεις αυτον που γραφει ενα θεμα επειδη μπορει καποιος που εχει απαντησει να ξεφυγει υποθετικα και να ενοχλησει καποιους μ'αυτα που λεει, γιατι απο οτι φαινεται κατι τετοιο εχει γινει και σ'αυτο και στο αλλο θεμα.
Φιλικα

ροκ....φαντάσου στο θέμα της μι, να έγραφα πως το όνειρο μου είναι να μπω σε ένα σχολείο και να σκοτώσω καμιά εικοσαριά παιδιά και να ψάχνω και παρέα γι αυτο......πως θα σου φαινόταν?
Και ναι, συμφωνώ και με τους παραπάνω πως τέτοιου είδους θέματα δεν ταιριάζουν στην κοινότητα.
Αντιμετώπισα στην αρχή το θέμα με χιούμορ γιατί ήταν ιστορικές αλήθειες, πράγματα που έχουν γίνει και είχαν ενδιαφέρον έστω και αν είναι ακραία.

BrokeN_DoLL
20-12-2010, 13:28
μπραβο θεοφανια ευχαριστω!!!!!!!!!!αυτο ακριβως σκεφτομουνα κ εγω!

ειναι ιστορικα θεματα, ηδη παρεθετημενα!!!!!!!!ΔΕΝ ειναι προσωπικες αποψεις καποιου απο δω μεσα!

www.eglima.wordpress.com εχει μερικα απο αυτα.λειτουργει νομιμα κλπ κλπ κλπ @@@@@@

οποιος αλλος εχει παραπονο με καποιο απ τα θεματα μ ας μ το λεει πριβε..............

claire
20-12-2010, 13:57
συμφωνώ με keep walking ,dissolved girl και sabb.

νομίζω πάντως πως σε τέτοια θέματα, αν ασχοληθεί κανείς με τον σκοπό του θεματοθέτη, έχει ενδιαφέρον από ψυχολογικής άποψης.
δηλαδή μου φαίνεται πως η me_vs_myself τα πόσταρε για να σοκάρει.

BrokeN_DoLL
20-12-2010, 14:01
τα ποσταρα γτ ισως υπαρχει καποιος/οι που μπορει να τα βρισκουν ενδιαφεροντα σαν κ μενα..............σε αυτους αναφερομαι.

ναι οκ δν με ξερετε κ ισως να χω σκοπο να ξεκοιλιασω καποιον οκ το δεχομαι..........παντως αυτο το σκοπο ειχε ο ''θεματοθετης''.

τωρα αν πεισω με μερικα ποστ καποιον να σφαξει ε τοτε τι να πω,,,,,,,,,ειμαι ο νεος τσαρλς μανσον.κινητοποιω τις μαζες.

και γιατι να θελω να σοκαρω? δν κτλβαινω ακριβως...τι θες να πεις

Lou!
20-12-2010, 14:10
κ εγω πιστευω οτι αυτο το θεμα δεν ταιριαζει καθολου στη φιλοσοφια της κοινοτητας.
γενικα ειμαι υπερ της ελευθερης σκεψης, ακομα κ αν μιλαμε για καννιβαλισμο. αλλα πιο πολυ για να εχουμε σφαιρικοτητα των οριων που μπορει να παει η ανθρωπινη σκεψη, κ οχι γιατι θα ηθελα να φαω το μπαμπα μου για βραδινο.

οποτε δεν μου αρεσει μεν η λογοκρισια, αλλα εδω δεν μου αρεσει κ το θεμα.

συγκρουση.

claire
20-12-2010, 14:12
εμένα μου φαίνεται πως καταλαβαίνεις πολύ καλά πως η μελέτη των τρόπων βασανισμού είναι ένα χόμπυ που πιθανόν να μην ενδιαφέρει πολύ κόσμο και να δημιουργεί ένα σφίξιμο σε ακόμα περισσότερους. από αυτή την άποψη είναι ένα θέμα που σοκάρει.

προσωπικά ανήκω σε αυτούς που δεν με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο θέμα και μπορώ να το αγνοήσω. από την άλλη όμως μέσα στο συγκεκριμένο φόρουμ που φαίνεται πιο άτοπο απ'οτι θα μου φαινόταν σε ένα φόρουμ με θέμα τη μόδα (τι θα φορεθεί φέτος από τους δήμιους?).

BrokeN_DoLL
20-12-2010, 14:16
α κ επειδη κατι διαβασα για εμμετο, ναι ξερναω στην κυριολεξια αλλα οχι στα μουτρα αλλων μεχρι τωρα δν το χω κανει.

επισης θεωρω την ολη επιθεση προς το ατομο μ ασχημη (μην την χαρακτηρισω αλλιως γτ προσπαθω να πνιγω τον κακο μ εαυτο κ πιστευω εχω κανει τρομερη προοδο) απο την στιγμη που δν ειπα εγω κακο για καποιον. απο δω κ περα θα κραταω ''καθρευτακι''. α κ οποιος το λεει ειναι!χαχαχ

και μαλιστα δεν ειναι σωστο να γινεται αυτη η μαζικη επιθεση σε ενα ατομο οπως τον ΚΕΝΟ που ενω απο την αρχη σε αυτο το φορουμ ειπε οτι το προβλ του ειναι οι μαυρες σκεψεις, να τον περιθωροποιουνε μερικοι που νομιζονται καλυτεροι κ να τον τσιτωνουν, που ειναι η αγαπη κ η αλληλεγγυη κυριοι δικαστες???

deleted-member30-03
20-12-2010, 14:46
A ρε ΚΕΝΟ, έχεις χάσει πολλά επεισόδια, αλλα δικαιολογείσαι επειδή είσαι νέο μέλος (είπα εγώ η παλιά -ατςςςςς- αλλα λέμε τώρα).
Ξέρεις πόση απελπισία και πόνο έχω διαβάσει σε αυτό το forum; Τι βία, ψυχολογική και σωματική, έχουν υποστεί μέλη που ανοίγουν την καρδια τους σε άσχετο κόσμο σαν εμενα και εσένα, για μια φωνή υποστήριξης; Ξέρεις τι ασχήμια έχει αποκαλύψει αυτό το forum ότι φωλιάζει στην ψυχή κάποιων ανθρώπων, και ποσο έχουμε προσπαθήσει όλοι να προσπεράσουμε το σοκ και την φρίκη που μας προκαλεί μια εκ βάθους εξομολόγηση, γιατί το μέλος που την έγραψε χρειάζεται αγάπη και στήριξη, και την ζητάει από εμάς; Sorry κιόλας, αλλα τι να μου κλάσει η Iron Maiden και ο μπρούτζινος ταύρος που χρησιμοποιούνταν χρονια πριν, όταν για παράδειγμα ένας σύγχρονος συνάνθρωπος μου υπόκειται καθημερινή κακοποίηση από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους και έχει φτάσει στην απόγνωση;

Τέλος, να σου παραθέσω την περιγραφή του sub-forum στο οποιο λες ότι μπορεί ο κάθε ένας να γραφει ο,τι θέλει;

Δεν υπάρχει λοιπόν καμια λογοκρισία στο άσχημο, αλλα στο άσχετο. Αυτό το θέμα απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ FORUM ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.που κολλανε αυτες οι λεπτομεριες και μου τις τονιζεις ? και τι να κλασει (οπως ειπες κι εσυ) η λογοκρισια σε ενα φορουμ στο διαδικτυο, οταν εκει εξω ειναι ΧΑΟΣ! θα σωθει κανεις αν δε πουμε για Serial Killers εδω ? δε νομιζω.

οπως λοιπον μπαινεις μεστο λεωφορειο και γινεται της μουρλης και μπορει να σου τυχει το οτιδηποτε, απ'το να ακουσεις βρισιδια, μεχρι να σε απειλησουν να σε σκοτωσουν, κι εκει κανεις δε παρεμβαινει... ετσι κι εδω μπορει να ακουστει οποιαδηποτε αποψη. φυσικα και υπαρχουν κανονες γιατι εδω υποτιθεται ειναι φορουμ αλληλοβοηθειας και αγαπης (καταντησε cliché πλεον), μα δεν ειδα να καταπατηθηκε κανενας κανονας, ουτε αισχρα βρισιδια πεσαν.

κι οσον αφορα τη περιγραφη που λες, μονο ασχετο με τη ψυχολογια δε βρισκω οτι ειναι το θεμα. ασχετο με την αγαπη ναι, αλλα αφου εδω δεν υπαρχει καν αγαπη τι το συζηταμε ?


@KENO
Έγραψες παραπάνω "δε με ενδιαφέρει αν έζησε βία κάποιος και πόση ήταν αυτή".
Και σχεδόν αμέσως μετά "μόνο αγάπη και στήριξη δε νιώθει κανείς".

Ε,ΛΟΛ.

Γιατί, στη χρωστάγαμε ενώ εσύ δηλώνεις πως δε νοιάζεσαι παρά για την πάρτη σου? Ωραία, στ' αρχίδια μου ο πόνος του οποιουδήποτε, αλλά εγώ θέλω να μου δείχνετε αγάπη και στήριξη. Δεν το κόβω. Για να πάρεις πρέπει να δώσεις. Ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω σου, άσχετα αν εσύ το νομίζεις. Αν θέλεις αγάπη και στήριξη να μάθεις να σε νοιάζει λοιπόν η βία που έζησε ο καθένας και πόση ήταν αυτή. Μονόπαντα δε γίνεται, είναι αμφίδρομη η σχέση αλληλοστήριξης. Αυτό το ΑΛΛΗΛΟ παρατηρώ να μη σε κόφτει, οπότε δε με κόφτουν και οι δικές σου απαιτήσεις και παράπονα.
Και γι αυτό εξάλλου δε σε ενδιαφέρουν οι τυχόν επιπτώσεις στην ψυχολογία του καθενός αρκεί εσύ να κάνεις το γούστο σου δίχως να σε σταματάει κανείς (ή να σε σταματάει και μετά να ωρύεσαι για τη λογοκρισία. Αν λογόκρινες πρώτα εσένα δε θα σε λογόκριναν άλλοι. Δεν το κάνεις εσύ, εφόσον δε νοιάζεσαι, αλλά μην έχεις την απαίτηση να μη νοιάζεται κανένας)

Συμφωνώ με τα ποστς των sabb και Dis. Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις μπορούμε να αποκτήσουμε και στο TruTv, με τη διαφορά ότι εδώ δεν είναι το TruTv.
Kαι το Γενικά δε νομίζω πως φτιάχτηκε για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις σε βασανιστήρια επίσης, όπως και το ότι υπάρχει αυτό το subforum δε σημαίνει πως δικαιούμαστε να ποστάρουμε οτιδήποτε μας καβλώσει. Είναι μεν πιο ελεύθερο αλλά κρατάμε στο νου μας πως η έννοια της ελευθερίας εμπεριέχει πρωτίστως ανάληψη προσωπικής ευθύνης.αφου δε καταλαβαινεις καν τον τροπο που γραφω, τι το παλευεις ?
επισης εσυ δεν ησουν αυτη που ξεκινησε να λεει πως εχω 2ο λογαριασμο και ειπα οτι δε θα της ξαναμιλησω (μαζι με τον Boltseed) ? να ξερετε οτι δεν συγχωρω, απλα ξεχναω. αλλα στο συγκεκριμενο θεμα κανω εξαιρεση...

τεσπα οταν λεω "δεν με ενδιαφερει αν εζησε βια καποιος" εννοω οτι δε μπορω να κατσω να συγκρινω τα προβληματα του καθενος, να δω ποιος εχει περισσοτερα και μπορει να γραψει τις πιο πολλες μαλακιες. οπως καταλαβαινεις αυτα ανηκουν και ειναι προσωπικα δεδομενα...

οταν καποιος ανοιγει νεο θεμα, και μπαινουν ολοι και το κατακρινουν, αντι απλα να αδιαφορησουν αν δε τους αρεσε, τοτε δε νομιζω πως μιλαμε για αγαπη εδω. ουτε καν για ελευθερια λογου (ειδικα οταν υπαρχουν φασιστοειδη σαν τη Remedy που απειλουν με καταγγελιες). επισης οταν σε καθε θεμα σχεδον αναγκαζετε τον αλλον να αναλυει σε βαθμο σιχαμαρας, τοτε αυτο δειχνει οτι εδω μεσα υπαρχει κι ελλειψη κατανοησης, και νιωθει οτι μιλα με ζωα. ξερεις ποσες φορες αναγκαστικα να εξηγησω τα αυτονοητα και βιαστηκατε να με χαρακτηρισετε αρνητικα ? εσυ δεν ησουν αυτη μου ειπε και μισογυνη ?

εννοειτε οτι ο κοσμος δε περιστρεφεται γυρω μου. ουτε ομως γυρω απο σενα ή τη Remedy που συμπεριφερεται λες και της ανηκει το φορουμ!

το μοναδικο που εκανα ηταν να υπερασπιστω την ελευθερια λογου κι εκφρασης. τπτ παραπανω!


και μαλιστα δεν ειναι σωστο να γινεται αυτη η μαζικη επιθεση σε ενα ατομο οπως τον ΚΕΝΟ που ενω απο την αρχη σε αυτο το φορουμ ειπε οτι το προβλ του ειναι οι μαυρες σκεψεις, να τον περιθωροποιουνε μερικοι που νομιζονται καλυτεροι κ να τον τσιτωνουν, που ειναι η αγαπη κ η αλληλεγγυη κυριοι δικαστες???χαχα, don't worry γλυκια μου, δεν εχω κανενα κανενα απολυτως προβλημα μ'αυτο. οπως σου ειπα και στο msn, το διασκεδαζω. εξαλλου ειναι κατι που εχω συνηθισει πλεον, αφου μια ζωη ημουν εναντιον ολων! απο τα παιδακια στο σχολειο, μεχρι και την ιδια μου την οικογενεια (που ακομα με κατακρινει), κι ολη την ανθρωποτητα! παντα ημουν οικειοθελως στην απ'εξω, καλος μονο για λιγους (ή και για κανεναν).

BrokeN_DoLL
20-12-2010, 14:56
παντως οφειλετε να το παραδεχτειτε...........εχει ΑΠΟΛΥΤΑ να κανει με ψυχολογια...και αυτο αλλα κ το αλλο θεμα μου.

εχει να κανει με την ψυχολογια ατομων, αληθινων ατομων. που καναν πραξεις. τις δειχνω να τις δει ο κοσμος, να ξερει, πως λειτουργει ο καθενας! γτ να φοβιζει καθε τι καινουργιο?

ολα εχουν ορια συμφωνω, αλλα ποιος ειναι ειδηκος στο να κρινει τα ορια του καθενος?

πολυς ντορος για το τπτ..............εγω τσαντιστικα που σβηστικε το θεμα μου παντως...............δεν σχολιαζα καν ελειπα 1 μερα! και σβηστικε το θεμα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το θεμα μου!!!!

ενα θεμα που χε ποσταρει καποιος, δν μπαινω σε λεπτομερειες για ονομα κ τετοια, για τα σκατα του που μενουν στο χαρτακι , ητανε πολυ χρησιμο και εμεινε να το διαβαζει ο κοσμος....

το θεμα μ ητανε πολυ ενδιαφερον για μενα κ για μερικους ακομα, για αλλους σαπιλα!!μαγκια τους!!αλλα εγω δν επιτεθικα σε οσους δν αρεσε ουτε τους φυτεψα στο κεφαλι την σφαιρα της ιδεας οτι πρεπει να ντρεπονται που κανουν σαν κατινεσ!αλλα αντιθετα εμενα μ κατηγορησαν οτι ξερναω τον εσωτερικο μ κοσμο στα μουτρα του.......ετσι λοιπον, οποιος ξερναει τον εσωτερικο του κοσμο σε φορουν αυτοβοηθειας, ας τον κραξουμε!μετα οταν ζητησει συγνωμη σε καινουργιο συγκινιτικο θεματακι.....ας το παιξουμε ΘΕΟΙ κ ας παρει μια συγχωρεση βρε αδερφε!!!!!σαν την λαιτ!!!!!βριζανε βριζανε ζητησε βοηθεια κ να τα μελια!εμενα μ αρεσε!το θεωρησα ευφιεστατο!και μπραβο μου που το ειπα!

Adzik
20-12-2010, 16:02
Δεν ειναi θεμα χουντασ..ειναι θεμα σεβασμου και ευαισθησιας me vs...

ανεμος
20-12-2010, 16:03
Κατα αρχην καλησπερα
Ειναι θεμα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.Τι εννοω στηριζω την αρχη της ελευθεριας και εκφρασης του λογου που πηγαζει απο αυτα που αισθανομαι παντα.δλδ ο καθενας εχει το δικαιωμα να εκφραζει το ειναι του οσο σκληρο και απανθρωπο μπορει να χαρακτηριστει απο καποιους.Ολοι μας μα ολοι μας εχουμε σκοτεινες πλευρες που μπορει ακομα να εκφραζονται με τροπους που δεν γινονται αμεσα συνειδητοι αλλα εκφραζονται.....εστω και συμβολικα.Εχει γινει ενα απιστευτο ντου σε ενα ανθρωπο που τολμησε να μιλησει για ενα κομματι του(κενο) σε ενα φορουμ ψυχολογιας.Αν δε μιλησει για αυτο εδω που θα μιλησει?Αυτο δεν συμβαινει οτι ταυτιζομαι μαζι του αλλα αν πραγματικα δεν με ενδιαφερει τοτε κατι δεν το διαβαζω,αλλαζω καναλι.Ως επισης θεωρω παντελως απαραδεκτο να απειλειται με καταγγελιες και γενικα να απειλειται για κατι που ειναι κομματι του ευατου του.Η καταστολη ειναι η πρωτη αντιδραση στον φοβο και εδω απο οτι διαβασα ειναι πολυ ορατη.Φυσικα δεν θα δωσουμε λυση εμεις εξαλου δεν ξερω αν μας ζητηθηκε κιολας(εννοω στο θεμα του κενου)αλλα να βγαινουμε με πολεμικες κραυγες και να καταστελουμε οσοι απο εμας μιλαμε για αγαπη ειναι αντιφατικο.Η καταστολη ειναι βιαια πραξη οπως και το να σηκωνουμε την φωνη μας η να κουναμε το δακτυλο στον απεναντι μας.Ετσι ακριβως δημιουργειται ο ρατσισμος και η περιθωριοποιηση σε ανθρωπους που ειναι διαφορετικοιαπο εμας..............
Το ερωτημα ειναι αντεχουμε την διαφορετικότητα των αλλων?Η μας βγαινει μια σκληροτητα και κριτικη και αν ναι γιατι?????????
Δεν ξερω ρε φιλε εχεις προσβαλει κανεναν εδω μεσα του εχει κανεις κριτικη γενικα υον εχεις απειλεισει οτι θα το σκοτωσεις κ.α?(κενο)Υπάρχει κατι που δεν ξερω και εχει γινει???

Επισης δεν ειδα κανεναν απο εσας να διαμαρτυρεται για την διαφημιση των παπουτσιων στο φορουμ που εγω προσωπικα θεωρω χυδαια και προσβλητικη.......
Δεν λεω υπήρχαν και ψυχραιμες φωνες αλλα αισθάνομαι την βια διαβαζοντας τις κριτικες των αλλων που κατακεραυνωνουν.....

Αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη.....

Boltseed
20-12-2010, 16:13
παντως με την καραμελα του @δημοκρατια ρεε!!@ , ξεχναμε οτι οπως δημοκρατια ειναι να λεμε αυτο που θελουμε, δημοκρατια ειναι επισης και για τους αλλους να μας σχολιαζουν αυτο που ειπαμε. Ειναι η ιδια δυναμη ακριβως. Απλα καποιοι την ξεχνανε απο οτι φαινεται.

Αν στο θεμα των serial killers ελεγα οτι εχω φαντασιωσεις να κανω ολα οσα ειναι εκει μεσα , τοτε μετα δε θα επρεπε να παραπονιεμαι αν ειχα αντιδρασεις απο αλλους. Ναι μαγκια μου να πω αυτο που θελω να πω, αλλα θα πρεπει μετα να ειμαι ετοιμος και για τα σχολια των αλλων, ειδικα οταν πω την γνωμη μου σε φορουμ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ και οχι σε συνομιλια με τον τοιχο της κουζινας μου.


Το "εχουμε ελευθερια λογου" εχει μεγαλη διαφορα απο το "εχουμε ελευθερια λογου, και εξαιτιας αυτης της ελευθεριας λογου δεν σου επιτρεπω να διαφωνεις μαζι μου!!!"

BrokeN_DoLL
20-12-2010, 16:19
ανεμος στα λογια μ ερχεσαι......................

αλλωστε γιατι να ναι θεμα σεβασμου ποιον θιξαμε. ειναι εδω μεσα καποιο δισεγγονο του χιτλερ η του μπερκοβιτς?

για μενα ισως μετραει αλλιως η ευαισθησια.

ισως να νιωθω περισσοτερη ευαισθησια για κεινους που υποφερουν απο φωνες κ βιαιοτητα που τους οριζει να σκοτωσουν, παρα για τα παιδακια που πεινανε,.......... σκληρο αλλα ετσι ειμαι. να το κρυψω? δεν το κρυβω. κ επισης αν ημουν αλλος, ναι θα με γουχαριζα κ εγω αμα ακουγα κατι τετοιο. γτ δεν ειναι συμφωνα με την ευαισθησια της συγχρονης κοινωνιας και της μαζας

Adzik
20-12-2010, 16:19
ο Κενο δεν μιλησε για εκεινον..
...και οσο γαι τα παπουτσια.. καπωσ πρεπει να συντηριθει το φορουμ... γιατι οπωσ γνωριζεις κανεισ απο εμασ δεν δινει δωρεεσ ετσι ωστε να μασ παραχωρουν αυτον εδω τον χωρο...

εξαλου.. γι αυτο και φτιαχτηκε και το blog>.. εκει ασ λεει ο καθενασ οτι θελει..

keep_walking
20-12-2010, 16:20
Δεν χρειαζεται επιθεση χρειαζεται παραβολη αποψεων. Σχετικα με αυτα που εγραψα για το στιγμα δεν απαντησε κανεις.
Μπορεις να ριχνεις στα σκουπιδια την προσπαθεια των αλλων?
Ή μηπως το στιγμα περι πχ σχιζοφρενων δολοφονων ειναι ανυπαρκτο?
Εαν καποιος μπαινει στο φορουμ και διαβαζει (και μη νομιζετε οτι ο πολυς κοσμος ξερει πολλα για τετοιου ειδους προβληματα) , ενα θεμα για serial killers( εγκυκλοπαιδικο) , ενα θεμα για τροπους βασανισμου (εγκυκλοπαιδικο) , μια
στυγνη δολοφονια (για να μελετησουμε την ψυχοσυνθεση του δολοφονου!!!!!!!!!!), τοτε χαιρετισματα.

Η ουσια ειναι τι κερδισε η me απο αυτο το ποστ της? Να βρει ατομα με κοινα ενδιαφεροντα? Ειναι κατι προσωπικο της και κοιτα την παρτη της.
Εγω δεν κοιταω την παρτη μου ομως.
Μπορει να ειμαι σχιζοφρενης αλλα θα μπορουσα να πω ζα μαν φου...δεν με ξερετε , ουτε το αποκαλυπτω σε οποιονδηποτε. Οποτε τι με νοιαζει το τι θα γραψει η me...και να χαλασουμε τις καρδιες μας?
Ας το ριξουμε στο χαβαλε.

Δεν ειναι ετσι και οφειλει ο καθενα αμυνομενος και επιτιθεμενος οπως εγινε να αναγνωριζει ορισμενα πραγματα.

Adzik
20-12-2010, 16:21
ε ναι δεν ειναι και πολυ συνιθεσ να συμποναμε τον εναν που κανει πολυ κακο σε πααααρα πολλουσ..

BrokeN_DoLL
20-12-2010, 16:21
ελα μου νε ντε. κ γω σχιζοφρενης δηλωνω.........

και μακαρι να γεννιομουνα βαμπιρ (ασχετο), ειμαι καμμενη σημερα παλι

BrokeN_DoLL
20-12-2010, 16:22
ε ναι δεν ειναι και πολυ συνιθεσ να συμποναμε τον εναν που κανει πολυ κακο σε πααααρα πολλουσ..

το θεμα δεν ειναι τι εκανε, το θεμα ειναι ΓΙΑΤΙ το εκανε, αυτο με ενδιαφερει εμενα κ το βρισκω γοητευτικο. τωρα οποιος το δει επιφανειακα μενει στις πραξεις βιας κ δεν κοιταει το βαθος

ανεμος
20-12-2010, 16:23
ποιος ειναι ο <<εκεινος>>?
δεν ξερω πως συντηρειται το φορουμ και επισης η διαφημιση δεν μπηκε επανω αλλα στην καταθλιψη και καπου αλλου.....ναι να γινουν δωρεες ενταξει απο μενα!!!

Adzik
20-12-2010, 16:26
πολυυυ πολυ σωστη παρατηρηση αυτη Κιπακο μου.. οντωσ αν καποιοσ πρωτο μπει σε ενα σαιτ ψυχολογιασ και διαδασει για ενα θεμα για serial killers( εγκυκλοπαιδικο) , ενα θεμα για τροπους βασανισμου (εγκυκλοπαιδικο) ...πρωτον θα σκεφτει πωσ σε καθοσ μεροσ μπηκε, 2ρον πωσ δεν μπορει να βοηθηθει απο εδω..και 3τον.. πωσ εδω μεσα υπαρχουν πολλα ατομα που σκευτονται τετοια... και εχοντασ και μια προκαταλιψη στουσ σχιζοφρενικουσ.. μπορει να αναπτυξει χειροτερη και προκαταληψη , αντιμετοπιση.., να καλιεργισει τον φοβο του οχι μονο προσ του σ σχιζοφρενεισ αλλα προσ ολουσ τουσ ψυχικα νοσουντεσ.. μεχρι και τουσ καταθλιπτικουσ...

αυτο θα αυξανε το στιγμα... κατι σαν βαζουμε τα χερακια μασ για να βγαλουμε τα ματακια μασ..

BrokeN_DoLL
20-12-2010, 16:28
καλα ναι εγω σ λεω κανεις δεν θα σκεφτοτανε ΟΟΟΟΟΛΟ αυτο το θεατρο κ τωρα που το γραψες θα πηρε την ιδεα του

Adzik
20-12-2010, 16:28
και καλα κανεισ που σκεφτεσαι και εμβαθυνεισ στο γιατι.. αυτο ολοι το χειροκροτουμε.. για αυτο κανεισ δεν θα σε κρινει ουτε θα σου πει κατι..

Adzik
20-12-2010, 16:30
αααα λεσ η περιεργη διαφιμιση??//....ναι την ειδα κι εγω.. αυτο φανταζομαι λογο του οτι για σκ ελειπε ο αντμιν.. δεν προλαβε να το τακτοποιισει....

BrokeN_DoLL
20-12-2010, 16:31
ναι παρ ολα αυτα ακουσα διαφορα χωρις να χω πει κατι για καποιον του στυλ ''ακουσε να σου πω me....'' (που μ ακουστικε απειλιτικο) και ''ξερνας τον ψυχικο σου κοσμο στα μουτρα μας!!!!''

εγω τι πρεπει να πω μετα απο ολα αυτα δλδ γμτ???? με πληγωνει γτ ειμαι κ εγω ευαισθητη σαν τον seleio

.............και περιμενω κ περιοδο γιαυτο μην με ζοριζετε ενταξει?αντε! ;p

deleted-member30-03
20-12-2010, 16:33
Κατα αρχην καλησπερα
Ειναι θεμα ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.Τι εννοω στηριζω την αρχη της ελευθεριας και εκφρασης του λογου που πηγαζει απο αυτα που αισθανομαι παντα.δλδ ο καθενας εχει το δικαιωμα να εκφραζει το ειναι του οσο σκληρο και απανθρωπο μπορει να χαρακτηριστει απο καποιους.Ολοι μας μα ολοι μας εχουμε σκοτεινες πλευρες που μπορει ακομα να εκφραζονται με τροπους που δεν γινονται αμεσα συνειδητοι αλλα εκφραζονται.....εστω και συμβολικα.Εχει γινει ενα απιστευτο ντου σε ενα ανθρωπο που τολμησε να μιλησει για ενα κομματι του(κενο) σε ενα φορουμ ψυχολογιας.Αν δε μιλησει για αυτο εδω που θα μιλησει?Αυτο δεν συμβαινει οτι ταυτιζομαι μαζι του αλλα αν πραγματικα δεν με ενδιαφερει τοτε κατι δεν το διαβαζω,αλλαζω καναλι.Ως επισης θεωρω παντελως απαραδεκτο να απειλειται με καταγγελιες και γενικα να απειλειται για κατι που ειναι κομματι του ευατου του.Η καταστολη ειναι η πρωτη αντιδραση στον φοβο και εδω απο οτι διαβασα ειναι πολυ ορατη.Φυσικα δεν θα δωσουμε λυση εμεις εξαλου δεν ξερω αν μας ζητηθηκε κιολας(εννοω στο θεμα του κενου)αλλα να βγαινουμε με πολεμικες κραυγες και να καταστελουμε οσοι απο εμας μιλαμε για αγαπη ειναι αντιφατικο.Η καταστολη ειναι βιαια πραξη οπως και το να σηκωνουμε την φωνη μας η να κουναμε το δακτυλο στον απεναντι μας.Ετσι ακριβως δημιουργειται ο ρατσισμος και η περιθωριοποιηση σε ανθρωπους που ειναι διαφορετικοιαπο εμας..............
Το ερωτημα ειναι αντεχουμε την διαφορετικότητα των αλλων?Η μας βγαινει μια σκληροτητα και κριτικη και αν ναι γιατι?????????ακριβως το ιδιο περι διαφορετικοτητας εγραψα πριν 4 σελιδες. το ξανακανω quote εδω:

ναι εδω ειναι φορουμ αλληλοβοηθειας και αγαπης, αλλα ορισμενοι απο μας ειναι διαφορετικοι, μπορει να μην εχουν δεχτει καν αγαπη, οποτε ειναι λογικο να γουσταρουν να εκφραζονται με εναν πιο ξεχωριστο τροπο που παει εναντια στη κανονικοτητα, ετσι οπως την οριζει η κοινωνια και οι πολλοι!

δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα να μου κανουν ολοι ντου. μπορω να απαντησω σε ολους, αν και λογο πιεσης χρονου δε προλαβαινω δυστυχως. ουτε με τις απειλες εχω προβλημα, απλα δε βρισκω λογο να τρεχουμε στα δικαστηρια για δυο μαλακιες που γραφτηκαν στο νετ. οπως κι εξω μπορει να υποθει το οτιδηποτε, ετσι κι εδω ειναι το ιδιο ακριβως! δε καταλαβαινω γιατι εδω κανετε θεμα, και το τοσο γινετε ΤΟΣΟ!

ενω κι εκει εξω ακουγεται συχνα το "θελω να σκοτωσω ανθρωπο" και λοιπες εκφρασεις που μας δειχνουν οτι καποιος εχει τη σκεψη και τη προθεση να κανει κακο. παρολαυτα περναει αδιαφορα, σαν σχημα λογου ξερω γω, και δε νιωθουμε οτι τα εννοει αυτος που τα λεει. ποτε δε ξερεις ομως...


Δεν ξερω ρε φιλε εχεις προσβαλει κανεναν εδω μεσα του εχει κανεις κριτικη γενικα υον εχεις απειλεισει οτι θα το σκοτωσεις κ.α?(κενο)Υπάρχει κατι που δεν ξερω και εχει γινει???το μονο που ειπα στο αλλο thread που σβηστηκε, ειναι οτι εχω σαν ονειρο τη ταινια Natural Born Killers, τπτ αλλο! ουτε επιτεθηκα ή απειλησα καποιον προσωπικα, ουτε φυσικα προσβαλλα οπως η Remedy, αφου δεν εχω λογο να το κανω. εαν αντι γιαυτη τη ταινια ελεγα πως θελω να γινω οπως ο James Bond πχ, θα μου φερνατε τη CIA ? ελεος δε ξεχωριζετε τη πραγματικοτητα εδω μεσα...

BrokeN_DoLL
20-12-2010, 16:34
και περισσοτερο απ ολα με ενοχλησε γιατι στο θεμα μου εκεινο το ακατανομασττο, ειχε γινει δουλεια μεσα προτασεις βιβλιων κ ταινιων κλπ κλπ!τα ηθελα!μπορουσαν να σβηστουν μερικα ποστ εκει μεσα αντι για ολοκλιρο το θεμα μου!!!!

ανεμος
20-12-2010, 16:35
ναι στην περιργη διαφημιση αναφερομαι αυτη ειναι απο το φορουμ?

BrokeN_DoLL
20-12-2010, 16:35
το μονο που ειπα στο αλλο thread που σβηστηκε, ειναι οτι εχω σαν ονειρο τη ταινια Natural Born Killers, τπτ αλλο! ουτε επιτεθηκα ή απειλησα καποιον προσωπικα, ουτε φυσικα προσβαλλα οπως η Remedy, αφου δεν εχω λογο να το κανω. εαν αντι γιαυτη τη ταινια ελεγα πως θελω να γινω οπως ο James Bond πχ, θα μου φερνατε τη CIA ? ελεος δε ξεχωριζετε τη πραγματικοτητα εδω μεσα...

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχ αχαχαχαχαχχαχα δεν υπαρχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adzik
20-12-2010, 16:36
α δεν εχω ιδεα..

ανεμος
20-12-2010, 16:48
οχι δυο τυποι(ενας με αλλο ονομα) εβαλε την διαφημιση εκανε εγγραφη
Θα ηθελα να πω και να ξεκαθαρισω οτι ουσιαστικα δεν παιρνω το μερος του ενος η του αλλου αλλα μονο το δικο μου καθως για μενα το υπαρξω διαφορετικος σε ενα περιβαλλον με τοσους <<ιδιους>> και δεν εννοω το φορουμ αλλα εξω στην ζωη ηταν παντα αγωνας επιβιωσης.Εδω μεχρι και να ελεγξουν και το πως θα αισθανομαι εχουν προσπαθησει κοινως αυτα ειναι βιωματα και καπου εκει ολοι ερχομαστε σ επαφη με το ευατο μας.
και εχεις δικιο κενο αυτα εξω λεγονται καθε μερα την μια στιγμη και την αλλη ξεχνιουνται για απλα αυτη την στιγμη εχουμε χασει τον ελεγχο και δεν μπορουμε να το διαχειριστουμε μου εχει συμβει πιο πριν ακομα και στο τωρα.....

BrokeN_DoLL
20-12-2010, 16:54
απο την στιγμη που εχουμε χασει τον ελεγχο του ιδιου μας του εαυτου τι περιμενεις να γινει. ειναι αλυσηδωτη αντιδραση ρε συ ανεμε!

ανεμος
20-12-2010, 16:56
δεν περιμενω κατι απλα το παρατηρω το διαπιστωνω και το αποδεχομαι οτι συμβαινει

BrokeN_DoLL
20-12-2010, 17:04
εγω τι να πω.............που κανεις δεν μου δινει σημασια. νιωθω ενα τιποτα με μπολικο καθολου

Boltseed
20-12-2010, 17:35
εγω τι να πω.............που κανεις δεν μου δινει σημασια. νιωθω ενα τιποτα με μπολικο καθολου

να σου πω παλια μου αρεσε αυτο το concept..!

εισαι νιντζας ετσι κιολας, μεσα στις σκιες! Oτι δε βλεπεις, δε μπορεις να το πετυχεις ;D

δεν ειναι αδυναμια, αλλα δυναμη! ;)

BrokeN_DoLL
20-12-2010, 17:52
hahahahahaha σαν τους τζενται

BrokeN_DoLL
20-12-2010, 17:53
Μου είπε λοιπόν ότι κάποιοι μου έχουν φυτέψει ιδέες στο κεφάλι και με υποχρεώνουν να κινούμαι σύμφωνα με τις ιδέες αυτές. Οι ιδέες αυτές μου είπε πως έχουν αξιωματικό χαρακτήρα, ότι δηλαδή ισχύουν χωρίς αμφισβήτηση. Οτι τις ιδέες αυτές τις πιστεύω ακράδαντα, χωρίς να τις έχω ποτέ αμφισβητήσει. Με κατηγόρησε ότι αυτό το κάνω επειδή βαριέμαι να σκέφτομαι και προτιμώ να αφήνω να σκέφτεται ένας άλλος για εμένα. Ε, λοιπόν, αυτός ο άλλος, δε θέλει το καλό μας μου είπε χαρακτηριστικά. Με παρακάλεσε "για το καλό μας" να αναθεωρήσω τις ιδέες αυτές και να τις ελέγξω. Και να τις αντικαταστήσω με άλλες σωστές ιδέες. Μόνο έτσι μου είπε ότι μπορώ να σωθώ.

Οταν τον ρώτησα τι ιδέες εννοούσε ότι μου φύτεψαν στο κεφάλι, μου έδωσε μερικά παραδείγματα:

- Μάγκας είναι αυτός που έχει πολλά λεφτά στην τσέπη.
- Ο άνθρωπος από τη φύση του ρέπει προς το κακό.
- Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να αλλάξω τα πράγματα.
- Οποιος είναι καλός σήμερα, είναι βλάκας.
- Οι δημοσιογράφοι ενημερώνουν τον κόσμο.
- Οι πολιτικοί αγωνίζονται για το καλό του λαού.
- Τα σύνορα της Ελλάδας δεν αλλάζουν με τίποτα.
- Η επιστροφή στη δραχμή είναι καταστροφική.
- Θα γλιτώσω εγώ και η οικογένεια μου. Για τους άλλους δε με νιάζει.
- Είμαι μοναδικός και μου αξίζει το καλύτερο.
- Ο πατριωτισμός και ο εθνικισμός είναι φασισμός.
- Δε χρειάζομαι πατρίδα. Πατρίδα είναι όπου περνάω καλά.
- Το ότι είμαστε στο ευρώ είναι σίγουρα καλό.
- Οταν ένας πανεπιστημιακός λέει κάτι, τότε έχει δίκιο.
- Σήμερα δε γίνονται συνομωσίες.
- Το μόνο πολιτικό σύστημα που είναι σωστό είναι η προεδρευομένη δημοκρατία.
- Η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια είναι μισητά πράγματα που συνδέονται με βασανισμούς και διώξεις.
- Δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο.

Και πολλές άλλες... Και μου είπε ότι όλες αυτές οι ιδέες είναι ψεύτικες.... Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν ποτέ δεν αμφισβήτησα κάποια από τις ιδέες αυτές.... Και έλεγε την αλήθεια.... Ακόμα και τώρα τις πιστεύω.... Αλλά αυτό δεν του τό 'πα....
Του έκανα ερωτήσεις πολλές. Θα σου γράψω τις απαντήσεις αύριο γιατί σήμερα είναι αργά. Το σημαντικό είναι ότι ανακάλυψα ιδέες φυτεμένες στο μυαλό μου. Και δεν ξέρω ποιος τις φύτεψε.... Τώρα όμως που τις ανακάλυψα, θα τις βγάλω μία - μία. Αυτά τα τρελά νέα για σήμερα αγαπητό μου ημερολόγιο...

Adzik
20-12-2010, 19:20
ποιοσ σου ειπε?

Adzik
20-12-2010, 19:23
απο καποιο βιβλιο??? αν σε εκφταζουν.. τοτε να ξερεισ πωσ εχει δικιο... η αληθεια ειναι το αντιθετο αυτων των ιδεων...

arktos
20-12-2010, 20:12
ελα μου νε ντε. κ γω σχιζοφρενης δηλωνω.........

και μακαρι να γεννιομουνα βαμπιρ (ασχετο), ειμαι καμμενη σημερα παλι


Μου είπε λοιπόν ότι κάποιοι μου έχουν φυτέψει ιδέες στο κεφάλι και με υποχρεώνουν να κινούμαι σύμφωνα με τις ιδέες αυτές. Οι ιδέες αυτές μου είπε πως έχουν αξιωματικό χαρακτήρα, ότι δηλαδή ισχύουν χωρίς αμφισβήτηση. Οτι τις ιδέες αυτές τις πιστεύω ακράδαντα, χωρίς να τις έχω ποτέ αμφισβητήσει. Με κατηγόρησε ότι αυτό το κάνω επειδή βαριέμαι να σκέφτομαι και προτιμώ να αφήνω να σκέφτεται ένας άλλος για εμένα. Ε, λοιπόν, αυτός ο άλλος, δε θέλει το καλό μας μου είπε χαρακτηριστικά. Με παρακάλεσε "για το καλό μας" να αναθεωρήσω τις ιδέες αυτές και να τις ελέγξω. Και να τις αντικαταστήσω με άλλες σωστές ιδέες. Μόνο έτσι μου είπε ότι μπορώ να σωθώ.

Οταν τον ρώτησα τι ιδέες εννοούσε ότι μου φύτεψαν στο κεφάλι, μου έδωσε μερικά παραδείγματα:

- Μάγκας είναι αυτός που έχει πολλά λεφτά στην τσέπη.
- Ο άνθρωπος από τη φύση του ρέπει προς το κακό.
- Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να αλλάξω τα πράγματα.
- Οποιος είναι καλός σήμερα, είναι βλάκας.
- Οι δημοσιογράφοι ενημερώνουν τον κόσμο.
- Οι πολιτικοί αγωνίζονται για το καλό του λαού.
- Τα σύνορα της Ελλάδας δεν αλλάζουν με τίποτα.
- Η επιστροφή στη δραχμή είναι καταστροφική.
- Θα γλιτώσω εγώ και η οικογένεια μου. Για τους άλλους δε με νιάζει.
- Είμαι μοναδικός και μου αξίζει το καλύτερο.
- Ο πατριωτισμός και ο εθνικισμός είναι φασισμός.
- Δε χρειάζομαι πατρίδα. Πατρίδα είναι όπου περνάω καλά.
- Το ότι είμαστε στο ευρώ είναι σίγουρα καλό.
- Οταν ένας πανεπιστημιακός λέει κάτι, τότε έχει δίκιο.
- Σήμερα δε γίνονται συνομωσίες.
- Το μόνο πολιτικό σύστημα που είναι σωστό είναι η προεδρευομένη δημοκρατία.
- Η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια είναι μισητά πράγματα που συνδέονται με βασανισμούς και διώξεις.
- Δεν μπορώ να αλλάξω τον κόσμο.

Και πολλές άλλες... Και μου είπε ότι όλες αυτές οι ιδέες είναι ψεύτικες.... Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν ποτέ δεν αμφισβήτησα κάποια από τις ιδέες αυτές.... Και έλεγε την αλήθεια.... Ακόμα και τώρα τις πιστεύω.... Αλλά αυτό δεν του τό 'πα....
Του έκανα ερωτήσεις πολλές. Θα σου γράψω τις απαντήσεις αύριο γιατί σήμερα είναι αργά. Το σημαντικό είναι ότι ανακάλυψα ιδέες φυτεμένες στο μυαλό μου. Και δεν ξέρω ποιος τις φύτεψε.... Τώρα όμως που τις ανακάλυψα, θα τις βγάλω μία - μία. Αυτά τα τρελά νέα για σήμερα αγαπητό μου ημερολόγιο...

έχω την αίσθηση πως δν σου τα είπε έτσι ακριβώς...
του έδωσες την ανάλογη σημασία?
ή είχες στο μυαλό σου πως κακώς σου τα έσβησαν κ πως έκανες κόπο για να τα παραθέσεις?

sabb
20-12-2010, 20:34
Επανέρχομαι σ'αυτό το θέμα, όχι γιατί μ'ενδιαφέρει η ουσία του αλλά το δικαίωμα του να γίνεται συζήτηση πάνω σε καταστάσεις που αντικρούουν στην ανθρώπινη φύση... Είπα και στην προηγούμενη παρέμβαση μου πως δεν βλέπω κάτι το δημοκρατικό σε πράξεις που επιβάλλονται από θύτες σε θύματα. Δεν θα μπορούσα όμως ούτε να κατηγορήσω την θεματοθέτρια για το ότι έθεσε ένα θέμα προς συζήτηση, που θεωρεί η ίδια σημαντικό. Πιστεύω στην αρχή της αυτολογοκρισίας για τους λόγους που έχω ήδη αναλύσει, γιατί οι επικοινωνιακοί δίαυλοι μπορούν να παραμένουν ανοιχτοί μόνον όταν δεν παραβιάζονται κάποιοι κανόνες, όχι τόσο ηθικοπλαστικοί , ούτε μημουαπτισμού, αλλά της ελευθερίας έκφρασης εκείνων με τους οποίους συνομιλούμε.

Κι αυτό είναι κάτι που φίλε μου ΚΕΝΟ , δεν λαμβάνεις υπ'όψη σου, πως η ελευθερία η δική σου σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία των άλλων. Αυτό είναι αξίωμα, όχι μόνο στην διάδοση των ιδεών, τον διάλογο και την ωφέλεια μιας συζήτησης, αλλά αξία πανανθρώπινη που για χάρη της χύθηκαν οκάδες αίμα στο πέρασμα των χρόνων,ακόμη από τότε που ο Homo Erectus αντιλήφθηκε την σημασία της ηθικής στην ανάγκη του για κοινωνικοποίηση και βέβαια πολύ αργότερα κατέγραψε ο Αριστοτέλης στο "Περί Ηθικής" έργο του. Η ηθική που επικαλούμαι δεν έχει να κάνει με στερεότυπα που έχουν θεσπίσει θρησκείες ή τα πολιτειακά συστήματα εξουσίας, κανείς δεν μπορεί να ταυτίσει την Βουλγαράκεια αντίληψη πως "ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" με την ανάγκη των ανθρώπων, όχι τόσο να συζητούν για βία, αλλά να αντιλαμβάνονται που και πως θα πρέπει να γίνονται τέτοιου είδους διάλογοι. Η βία δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή από τον καθένα , γιατί η προσπάθεια εξέλιξης του είδους μας συνίσταται στην εξάλειψη της, ο εκθειασμός βασανισμών και βίας, έστω και σαν απλής καταγραφής εγκυκλοπαιδικά, κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Οι τρόποι βασανισμού , θέλουμε δεν θέλουμε διεγείρουν αρνητικά συναισθήματα κι όσο κι αν πούμε πως μπορούμε να μιλάμε για ό,τι κατεβάσει η κούτρα μας, θα μπορούσαμε να το κάνουμε σε κατ'ιδίαν συζητήσεις και όχι σ' ένα βήμα ανοιχτού διαλόγου. Π.χ. αν η me αναρτούσε ένα θέμα και σε δύο γραμμές περιέγραφε πως επιθυμεί να συζητήσει σε ιδιωτική συνομιλία ανατριχιαστικές και αιμοβόρες , πέρα από κάθε φαντασία σκηνές βίας και τρόπους βασανισμού με όσους έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα , δεν προσβάλει την αισθητική κανενός που έστω και κατά λάθος θα έπεφτε πάνω σ' ένα θέμα μα καταγραμμένες λεπτομέρειες ...
Το να μην θέλουμε να συζητάμε για την βία, δεν σημαίνει πως εθελοτυφλούμε πως η βία είναι υπαρκτή. Στο παρόν φόρουμ η βία που παράγει αρνητισμό, δεν παρέχει γόνιμο διάλογο για την εξάλειψη της, το αν κάποιος βασάνιζε με τροχό ή έτσι ή αλλιώς, απέχουν από την καθημερινή βία , σωματική και λεκτική, που κρατούν χιλιάδες συνανθρώπους μας εγκλωβισμένους σε μια πραγματικότητα που επιθυμούν να ανατρέψουν με την βοήθεια όλων όσων έχουν τα ίδια βιώματα ή αν θέλεις την κριτική αντίληψη να συμβουλέψουν και να συμπαρασταθούν.
Αυτό εννοούν όσοι συνομιλητές λένε πως δεν είναι ο κατάλληλος τόπος για να συζητούνται τέτοια θέματα εδώ, γιατί κάποιοι αναγνώστες ή χρήστες, έχοντας υποστεί κακοποίηση με τον έναν ή άλλον τρόπο, είναι σαν να τους επανα-υποβάλλουμε σε μια ψυχική δοκιμασία και νομίζω πως αυτό δεν είναι ούτε δημοκρατικό αλλά ούτε και έκφραση αλληλεγγύης....

Κατά τα άλλα, δεν συμφωνώ με δικαστήρια, αστυνομίες, παρέμβαση διαχείρισης και όλα αυτά τα κατασταλτικά μέσα για μία συζήτηση που μπορούμε να φέρουμε σε πέρας χωρίς πανικούς και υστερίες...

Boltseed
20-12-2010, 20:47
Ω ναι!

Εξαλου καποιος που λεει κατι με το δικαιωμα της ελευθεριας του λογου,

πρεπει επισης να ειναι ετοιμος να δεχτει και τυχον αντιδρασεις αλλων ατομων που εχουν επισης τα ιδια δικαιωματα ελευθεριας λογου ωστε να διαφωνουν.


Αν καποιος πει "μου αρεσουν βιντεακια με βασανισμους με ζωακια!!" , και μετα γκρινιαζει γιατι 30 ατομα του κανουν επιθεση με αυτο που ειπε , τοτε....

BrokeN_DoLL
20-12-2010, 23:29
ναι αλλα δεν ειπε κανεις κατι τετοιο οποτε ειναι ακυρο!μιλησαμε για γεγονοτα δν ειπαμε οτι μας αρεσει να τα κανουμε!ειναι πραγματα που εκαναν αλλοι!

arktos
21-12-2010, 01:26
me, γράψε λάθος.
διαβάζοντας γρήγορα , έβγαλα λάθος συμπέρασμα.

deleted-member30-03
21-12-2010, 01:40
Κι αυτό είναι κάτι που φίλε μου ΚΕΝΟ , δεν λαμβάνεις υπ'όψη σου, πως η ελευθερία η δική σου σταματά εκεί που αρχίζει η ελευθερία των άλλων.ειπε κανεις το αντιθετο ? ειδες να απειληθηκε η ελευθερια κανενος απ'οσους παραπονεθηκαν εδω ? τους εβαλε κανεις το πιστολι στο κροταφο ή το μαχαιρι στο λαιμο και τους ειπε μπειτε με το ζορι ? το αντιθετο συνεβη, ολοι αυτοι που παραπονεθηκαν, δεν σεβονται την ελευθερια της thread-starter.


Η βία δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή από τον καθένα , γιατί η προσπάθεια εξέλιξης του είδους μας συνίσταται στην εξάλειψη της, ο εκθειασμός βασανισμών και βίας, έστω και σαν απλής καταγραφής εγκυκλοπαιδικά, κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση.αυτο κατσε πεστο και σαν δικαιολογια εξω, αν αυριο μεθαυριο σου επιτεθει καποιος να σε ληστεψει ή οτι αλλο...


Το να μην θέλουμε να συζητάμε για την βία, δεν σημαίνει πως εθελοτυφλούμε πως η βία είναι υπαρκτή.μαλλον θες να πεις ανυπαρκτη.


Κατά τα άλλα, δεν συμφωνώ με δικαστήρια, αστυνομίες, παρέμβαση διαχείρισης και όλα αυτά τα κατασταλτικά μέσα για μία συζήτηση που μπορούμε να φέρουμε σε πέρας χωρίς πανικούς και υστερίες...εδω συμφωνω μαζι σου, μονο ενας που χει προβλημα και λανθασμενη αντιληψη της πραγματικοτητας, θα τρεχε στα δικαστηρια για μια μαλακια που γραφτηκε στο νετ. που επαναλαμβανω δεν ηταν με τη μορφη προσωπικης απειλης, το ανεφερα απλα σαν ονειρο...


Ω ναι!

Εξαλου καποιος που λεει κατι με το δικαιωμα της ελευθεριας του λογου,

πρεπει επισης να ειναι ετοιμος να δεχτει και τυχον αντιδρασεις αλλων ατομων που εχουν επισης τα ιδια δικαιωματα ελευθεριας λογου ωστε να διαφωνουν.


Αν καποιος πει "μου αρεσουν βιντεακια με βασανισμους με ζωακια!!" , και μετα γκρινιαζει γιατι 30 ατομα του κανουν επιθεση με αυτο που ειπε , τοτε....βρε παπαρακο, γιατι λες συνεχεια τα δικα σου πραματα που δεν ισχυουν, και μου πας κοντρα σε καθε θεμα ? ειδες να παραπονεθηκα, να γκρινιαξα ή να κλαφτηκα πουθενα με τις αντιδρασεις ολων ? εγω ισα ισα εγραψα οτι το διασκεδαζω! ολοι σας και μονος μου ενα ολοκληρο φορουμ (εξαιρειται η me_vs_myself που ειναι partner in crime), δεν εχω προβλημα να απαντησω σε καθε μια αντιθετη γνωμη ξεχωριστα! ο χρονος μονο που δε μου περισσευει γιατι εχω κι αλλες δουλειες, αλλα βλεπεις το παλευω.


anyways βαριεμαι ν'ασχοληθω περισσοτερο με το θεμα, το κουρασατε και ψοφησε.

BrokeN_DoLL
21-12-2010, 13:14
hah πρωι πρωι! δεν υπαρχεις ε!στο χω ξαναπει?!

απλα ειναι μερικα ατομα που δν καταλαβαν το νοημα του θεματος μου...........κ παρεξηγηθηκαν γτ το πηρανε στραβα. its ok....

ειναι ακριβως το ιδιο με την προκαταλειψη που εχει ο κοινος κοσμος για τους σχιζοφρενεις, που εχουμε αναλυσει σε πολλα αλλα ποστ...

Θεοφανία
21-12-2010, 14:36
hah πρωι πρωι! δεν υπαρχεις ε!στο χω ξαναπει?!

απλα ειναι μερικα ατομα που δν καταλαβαν το νοημα του θεματος μου...........κ παρεξηγηθηκαν γτ το πηρανε στραβα. its ok....

ειναι ακριβως το ιδιο με την προκαταλειψη που εχει ο κοινος κοσμος για τους σχιζοφρενεις, που εχουμε αναλυσει σε πολλα αλλα ποστ...

ρε συ μι, εσύ δεν έχεις καταλάβει τι λέμε τόσες μέρες....
Οκ, έβαλες ένα θέμα με ιστορικά στοιχεία και δεν μίλησε κανείς.
Όταν όμως μπαίνει το ΚΕΝΟ και λέει πως το όνειρο του είναι να σκοτώσει αθώους ανθρώπους, φεύγει τελείως από το θέμα και πάει στις αρρωστημένες σκέψεις που απ ότι φάνηκε ούτε τα μέλη, ούτε η διαείρηση είδαν με καλό μάτι....

BrokeN_DoLL
21-12-2010, 14:41
μα ο ΚΕΝΟ με το που πρωτομπηκε σε αυτο το φορουμ, αυτο ακριβως το προβλημα του εξεφρασε!!!!!!!!!!!!!!πως εχει μαυρες σκεψεις!
αυτο λοιπον ξαναειπε! δν παει να πει οτι θα το κανει!κ γω ονειρευομαι την κηδεια μου δν παει να πει πως θα ναι ετσι!

Θεοφανία
21-12-2010, 14:45
Μι....είναι διαφορετικό να κάνεις μαύρες σκέψεις για τον εαυτό σου και να ζητάς βοήθεια και πολύ διαφορετικό, εώς επικίνδυνο, να κάνεις μαύρες σκέψεις για τους άλλους που δεν σου φταίνει τίποτα και να αντιδράς και από πάνω όταν σου λένε πως δεν έχεις δίκιο...

BrokeN_DoLL
21-12-2010, 15:02
ναι ισως επειδη ακριβως αυτο ειναι το προβλημα του, να προσπαθουσε καποιος να τ μιλησει με κατανοηση οπως κανουμε κ με αλλα μελη που εκφραζουν για τον εαυτο τους! εξεφρασε αυτο π σκεφτεται, δν επρεπε να τον προκαλεσουμε να επιτεθει, αλλα να του πει ο καθενας επιχειρηματα κ την γνωμη τ χωρις κοροιδιες κ γιουχαρισμα! αυτος ο σκοπος της αλληλοβοηθειας!

οταν καταλαβαινεις πως το θεμα του αλλου ειναι ο θυμος, δν τον τσιτωνεις κ αλλο!φερεσαι στον καθενα αναλογα με το προβλημα του!

Θεοφανία
21-12-2010, 15:23
ναι ισως επειδη ακριβως αυτο ειναι το προβλημα του, να προσπαθουσε καποιος να τ μιλησει με κατανοηση οπως κανουμε κ με αλλα μελη που εκφραζουν για τον εαυτο τους! εξεφρασε αυτο π σκεφτεται, δν επρεπε να τον προκαλεσουμε να επιτεθει, αλλα να του πει ο καθενας επιχειρηματα κ την γνωμη τ χωρις κοροιδιες κ γιουχαρισμα! αυτος ο σκοπος της αλληλοβοηθειας!

οταν καταλαβαινεις πως το θεμα του αλλου ειναι ο θυμος, δν τον τσιτωνεις κ αλλο!φερεσαι στον καθενα αναλογα με το προβλημα του!

Σου ξανάδωσα παράδειγμα κάποιες σελίδες πριν...αν εγώ έμπαινα και έλεγα πως το όνειρο μου είναι να μπω σε ένα σχολείο και να σκοτώσω είκοσι πιτσιρίκια, έσύ θα σκεφτόσουν, "αχ η κακομοιρούλα, είναι άρρωστη, κάτσε να της πω με γλυκό τρόπο πως αυτό που σκέφτεται είναι λάθος..."
Μι...εμείς εδώ μέσα είμαστε άνθρωποι και ως τέτοιοι αντιδρούμε. Δεν είμαστε ούτε γιατροί, ούτε Θεοί.

BrokeN_DoLL
21-12-2010, 15:49
ναι αλλα ως ανθρωποι με συγκεκριμενα ''προβληματα και βιωματα'' θα πρεπε να μαστε πιο συμπονετικοι, κ οχι επειδη ειμαστε ανθρωποι υπαρχει το κλισε πως πρεπει να αντιδρουμε ετσι το ιδιο!

φυσικα κ δν αντιδραει κανεις με τον ιδιο τροπο κ το σεβομαστε αυτο! απλα δν πρεπει να επιτεθεμεθα σε καποιον που δν επιτεθηκε προσωπικα σε κανεναν. εξεφρασε μια σκεψη του, κακως η καλως. απο κει κ περα γινεται μια πολιτισμενη συζητηση για να βρεθει η αιτια! οχι να το απομονωνουμε κ να το τσιταρουμε

deleted-member30-03
21-12-2010, 16:00
Όταν όμως μπαίνει το ΚΕΝΟ και λέει πως το όνειρο του είναι να σκοτώσει αθώους ανθρώπους, φεύγει τελείως από το θέμα και πάει στις αρρωστημένες σκέψεις που απ ότι φάνηκε ούτε τα μέλη, ούτε η διαείρηση είδαν με καλό μάτι....για πολλοστη φορα ξαναλεω, αυτο το ονειρο που περιεγραψα στο θεμα που σβηστηκε, ηταν απλα το σεναριο της ταινιας Natural Born Killers. εαν κατσω και γραψω αλλα ονειρα μου, ασχετα απο ταινιες κλπ, φανταζεσαι τι θα γινει εδω μεσα ? ουτε που τολμαω να σκεφτω τις συμπεριφορες κι αντιδρασεις σας...


ναι ισως επειδη ακριβως αυτο ειναι το προβλημα του, να προσπαθουσε καποιος να τ μιλησει με κατανοηση οπως κανουμε κ με αλλα μελη που εκφραζουν για τον εαυτο τους! εξεφρασε αυτο π σκεφτεται, δν επρεπε να τον προκαλεσουμε να επιτεθει, αλλα να του πει ο καθενας επιχειρηματα κ την γνωμη τ χωρις κοροιδιες κ γιουχαρισμα! αυτος ο σκοπος της αλληλοβοηθειας!

οταν καταλαβαινεις πως το θεμα του αλλου ειναι ο θυμος, δν τον τσιτωνεις κ αλλο!φερεσαι στον καθενα αναλογα με το προβλημα του!αυτο το πραμα δε ξερω πως το κανεις, αλλα για μενα εδω μεσα εισαι η μοναδικη που φαινεται να με νιωθει (οσο κι αν γραφεις οτι δε νιωθεις γενικα). αν υπηρχε κι εκτος φορουμ η ιδια χημεια κι αλληλοϋποστηριξη, εγω θα σε παντρευομουν! μεχρι και γκομενες μου αδυνατουσαν να με καταλαβουν και με κατακριναν, και ισως γιαυτο χωριζω με τις περισσοτερες μετα απο ενα μηνα...

BrokeN_DoLL
21-12-2010, 16:21
ε εμενα γιατι με χωριζουνε νομιζεις..........................εναν τυπο περυσι οταν τον πρωτογνωρισα, μεσα σε 2 ωρες τον ρωτησα ''εαν πεθαινα αυριο , θα εκλαιγες στην κηδεια μου?''

ε με παρατανε μετα απο λιγο.........δν περιμενουν ουτε καν να αυτωσουν ;p

Boltseed
21-12-2010, 17:20
ε εμενα γιατι με χωριζουνε νομιζεις..........................εναν τυπο περυσι οταν τον πρωτογνωρισα, μεσα σε 2 ωρες τον ρωτησα ''εαν πεθαινα αυριο , θα εκλαιγες στην κηδεια μου?''

ε με παρατανε μετα απο λιγο.........

τι ατακα ερωτηση απο manga κανεις ρε μι!

ακου εκει "αν πεθαινα αυριο, θα εκλαιγες στην κηδεια μου"

ΕΠΟΣ!!!!!!!!

Θεοφανία
21-12-2010, 17:28
Μι όντως...δεν είναι ατάκα αυτή!!!
Φαντάσου να γνώριζες έναν τύπο και να σου έλεγε: "κοπελιά, αν πιω το βράδυ εφτά κιλά οινόπνευμα και πεθάνω, θα κλάψεις στην κηδεία μου, ή μήπως είσαι αναίσθητη?"

BrokeN_DoLL
21-12-2010, 18:01
χαχαχαχαχαχαχα τα ξερω ρε συ...δν ξερω γτ μ βγαινουν περιεργες ερωτησεις, ουτε γτ τους παιρνω μονοτερμα με βιβλια φρικης απο αυτα π διαβαζω....αλλα δν μπορω να υποκριθω τι να κανω!πρεπει να αρεσω γιαυτο π ειμαι!

iberis
21-12-2010, 19:09
Ελπίζω άμεσα αυτό το θέμα να κλειδωθεί και διαγραφεί εντελώς για πολλούς λόγους. Δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι, αντιθέτως δημιουργεί μόνο αρνητικά συναισθήματα και πολύ περισσότερο σε ανθρώπους που έχουν δεχθεί βία.
Θυμάμαι ένα πολύ παλιό θέμα που κάποιος ζητούσε να μάθει -εγκυκλοπαιδικά όπως έλεγε- τρόπους αυτοκτονίας. Φυσικά, ήθελε να αυτοκτονήσει και αυτός ήταν ο λόγος που άνοιξε τέτοιο thread.
Νομίζω me ότι ο λόγος που άνοιξες αυτό το θέμα είναι επειδή κατά βάθος σε εξιτάρει η ιδέα της βίας, χωρίς να υπονοώ κάτι παραπάνω. Το λέω βασιζόμενη σε κάποια ποστς που έχεις γράψει στο παρελθόν. Αν κάνω λάθος εκτίμηση, περιμένω να ακούσω την δική σου ερμηνεία.
Πρόλαβα να διαβάσω λίγα ποστς από τόσες σελίδες γιατί σήμερα είδα το θέμα. Προσωπικά, τουλάχιστον τα δύο πρώτα ποστς μου προκάλεσαν αηδία (ιμότικον που ξερνάει).

Θεοφανία
21-12-2010, 19:15
χαχαχαχαχαχαχα τα ξερω ρε συ...δν ξερω γτ μ βγαινουν περιεργες ερωτησεις, ουτε γτ τους παιρνω μονοτερμα με βιβλια φρικης απο αυτα π διαβαζω....αλλα δν μπορω να υποκριθω τι να κανω!πρεπει να αρεσω γιαυτο π ειμαι!

Αυτό όμως είναι που πρέπει να δουλέψεις....αυτό που όχι είσαι, αλλά τη μαυρίλα που βγάζεις.
Μη κάνεις και συ σα μερικούς που δεν κάνουν τίποτα για τον εαυτό τους και μετά κατηγορούν την άτιμη την κοινωνία που τους φέρονται οι γυναίκες έτσι...:p.
Επί του θέματος όμως, να πως πως μου βγάζεις ένα μαζοχισμό και στις σχεσεις. Ξέρεις μέσα σου πως αυτά που λες στους άντρες τους απωθούν, αλλά επειδή είσαι ντράμα κουήν αυτό κυνηγάς για να έχεις μετά κάτι να λες πως σου πήγε στραβά...:)

deleted-member30-03
21-12-2010, 19:36
Αυτό όμως είναι που πρέπει να δουλέψεις....αυτό που όχι είσαι, αλλά τη μαυρίλα που βγάζεις....ή θα μπορουσε απλα να μη δουλεψει τπτ και να ειναι ο εαυτος της, βγαζωντας οτι θελει προς τα εξω, και γενικα να αφεθει ελευθερη. απ΄τη πολυ πιεση καταντα σκουπιδι καποιος και χωρις χαρακτηρα, αφου προσπαθει να διορθωθει για να ικανοποιησει τους αλλους που ειναι normal.
εμενα προσωπικα παντως αυτη η μαυριλα, ο αρνητισμος, και η αρρωστια, ειναι που με τραβανε και με κανουν να νιωθω πως ξεχωριζει καποιος ή κατι. γενικα αυτο, οχι μονο στη me...


Μη κάνεις και συ σα μερικούς που δεν κάνουν τίποτα για τον εαυτό τους και μετά κατηγορούν την άτιμη την κοινωνία που τους φέρονται οι γυναίκες έτσι...:p.αυτο το γραψες για μενα να με προκαλεσεις, κι αμα πω καμια μαλακια παλι, θα σπειρω το πανικο, να χουμε να αναλυουμε καμποσες σελιδες, ετσι για να γουσταρεις. θα απαντησω απλα ομως και δε θα σου κανω τη χαρη, λεγωντας οτι δε με ξερεις προσωπικα, ουτε τι κανω ουτε πως νιωθω! κι οσον αφορα τις γυναικες, απ'τη πρωτη μερα που γραφτηκα εδω ξεκαθαρισα πως δε παω με οποια να'ναι, αλλα μονο με οσες μου ταιριαζουν! σαφως εχω δωσει και χυλοπιτες, ασχετα αν το μετανιωσα μετα γιατι παρεμεινα μονος, το σεξακι τους τουλαχιστον θα το καναν. αυτα και δε χρειαζεται να ζηλευεις.

BrokeN_DoLL
21-12-2010, 22:45
Ελπίζω άμεσα αυτό το θέμα να κλειδωθεί και διαγραφεί εντελώς για πολλούς λόγους. Δεν νομίζω ότι προσφέρει κάτι, αντιθέτως δημιουργεί μόνο αρνητικά συναισθήματα και πολύ περισσότερο σε ανθρώπους που έχουν δεχθεί βία.
Θυμάμαι ένα πολύ παλιό θέμα που κάποιος ζητούσε να μάθει -εγκυκλοπαιδικά όπως έλεγε- τρόπους αυτοκτονίας. Φυσικά, ήθελε να αυτοκτονήσει και αυτός ήταν ο λόγος που άνοιξε τέτοιο thread.
Νομίζω me ότι ο λόγος που άνοιξες αυτό το θέμα είναι επειδή κατά βάθος σε εξιτάρει η ιδέα της βίας, χωρίς να υπονοώ κάτι παραπάνω. Το λέω βασιζόμενη σε κάποια ποστς που έχεις γράψει στο παρελθόν. Αν κάνω λάθος εκτίμηση, περιμένω να ακούσω την δική σου ερμηνεία.
Πρόλαβα να διαβάσω λίγα ποστς από τόσες σελίδες γιατί σήμερα είδα το θέμα. Προσωπικά, τουλάχιστον τα δύο πρώτα ποστς μου προκάλεσαν αηδία (ιμότικον που ξερνάει).

θες να τα ακουσεις τωρα. ποιος εισαι εσυ που λες να κλειδωθει το θεμα?ΟΧΙ να βλεπουν ολοι τι γινεται!

κ γω κακοποιημενη ειμαι!απο τα 13 μου! γκεγκε?

κοινωνικο ρατσισμο το λεω εγω αυτο! κ να μην χωνεσαι σαν την τσουτσου εκει που δν σε σπερνουν , τραβα σε αλλο θεμα αμα δν γουσταρεις εδω συζητω με τους φιλους μ κ αναλυω αποψεις

Θεοφανία
21-12-2010, 23:18
...ή θα μπορουσε απλα να μη δουλεψει τπτ και να ειναι ο εαυτος της, βγαζωντας οτι θελει προς τα εξω, και γενικα να αφεθει ελευθερη. απ΄τη πολυ πιεση καταντα σκουπιδι καποιος και χωρις χαρακτηρα, αφου προσπαθει να διορθωθει για να ικανοποιησει τους αλλους που ειναι normal.
εμενα προσωπικα παντως αυτη η μαυριλα, ο αρνητισμος, και η αρρωστια, ειναι που με τραβανε και με κανουν να νιωθω πως ξεχωριζει καποιος ή κατι. γενικα αυτο, οχι μονο στη me...


Σίγουρα η αηδία ξεχωρίζει. Αν σε κάποιον σερβίρουν ένα σάπιο φαγητό, θα του φανεί περίεργο, σίγουρα θα ξεχωρίζει από τα άλλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα του αρέσει...έτσι δεν είναι?αυτο το γραψες για μενα να με προκαλεσεις, κι αμα πω καμια μαλακια παλι, θα σπειρω το πανικο, να χουμε να αναλυουμε καμποσες σελιδες, ετσι για να γουσταρεις. θα απαντησω απλα ομως και δε θα σου κανω τη χαρη, λεγωντας οτι δε με ξερεις προσωπικα, ουτε τι κανω ουτε πως νιωθω! κι οσον αφορα τις γυναικες, απ'τη πρωτη μερα που γραφτηκα εδω ξεκαθαρισα πως δε παω με οποια να'ναι, αλλα μονο με οσες μου ταιριαζουν! σαφως εχω δωσει και χυλοπιτες, ασχετα αν το μετανιωσα μετα γιατι παρεμεινα μονος, το σεξακι τους τουλαχιστον θα το καναν. αυτα και δε χρειαζεται να ζηλευεις.


Νομίζεις πως είσαι ο μοναδικός εδώ μέσα που κλαίγεται όλη μέρα πως οι γυναίκες φταίνε που δεν τους θέλουν? Δυστυχώς είναι πολλοί και δεν σταματάμε να διαβάζουμε τέτοιου είδους ...παράπονα.
Οπότε άκυρη η απάντηση σου και μη τσιμπάς σε κάθε γενικότητα.
Τώρα, αν δίνεις χυλόπιτες......................... και εγώ ζηλεύω γι αυτό...........τι να πω, κάτι περισσότερο θα ξέρεις για να το λες...:ρ

iberis
21-12-2010, 23:24
θες να τα ακουσεις τωρα. ποιος εισαι εσυ που λες να κλειδωθει το θεμα?ΟΧΙ να βλεπουν ολοι τι γινεται!

κ γω κακοποιημενη ειμαι!απο τα 13 μου! γκεγκε?

κοινωνικο ρατσισμο το λεω εγω αυτο! κ να μην χωνεσαι σαν την τσουτσου εκει που δν σε σπερνουν , τραβα σε αλλο θεμα αμα δν γουσταρεις εδω συζητω με τους φιλους μ κ αναλυω αποψεις

Βλέπεις κάτι παράλογο σε αυτά που γράφω?
Btw, εννοούσα τουλάχιστον τα πέντε πρώτα ποστς.

BrokeN_DoLL
22-12-2010, 11:23
τα πρωτα ποστ ηταν συγκεκριμενα για ατομα που ενδιαφερονται κ εχουν σαν χομπι να διαβαζουν τετοια. κ εγω τετοια ειμαι, εχω χομπι κραταω αρθρα κ εχω χαλασει παααρα πολλα λεφτα στο να παραγγελνω τετοιου ειδους βιβλια! μεχρι που τα ελληνικα μεταφρασμενα τα εξαντλησα κ πλεον αγοραζω απ το αμαζον.

οπως αλλοι βρισκουν γοητεια στα αρλεκιν η στα περιοδικα με αμαξια κ μηχανες, ετσι εγω την βρισκω με την βια που γεννιεται σε διαφορους, τα παιδικα τους χρονια, πως τους ξεχωριζεις στο πληθος, πως εξελισσονται, και γιατι κανουν οτι κανουν.

καθε πτωμα ειναι κ μια ιστορια, καθε βιβλιο δν λεει μονο αναλυτικα πως εσφαξε κ εφαγε ο τσικατιλο η ο νταμερ παιδακια, αλλα δειχνει πως μεγαλωσαν, πως τους συμπεριφερονταν, πως σκεφτοντουσαν.....

ο βιαστης κ ο καθε βιαστης, ξερεις γιατι βιαζει? γιατι νομιζει πως τον προκαλουν να το κανει, εχει αυτη την ιδεα. οποτε το θεωρει σωστο. δεν ειναι απλο βιτσιο!

αν λοιπον καταλαβεις ολους αυτους τους ανθρωπους κ δν σε πιανει αποστροφη κ απαξιωτητα να δεις τι γινεται....τοτε εισαι ανωτερος ανθρωπος κ περισσοτερο κατανοητικος.

δεν λεω οτι δικαιολογω τον καθε αρρωστο, αλλα ειναι κ αυτοι αρρωστοι......με χειροτερες διαθεσεις απ οτι ενας με συναχι φυσικα........δεν νοιωθουνε........ειναι για λυπηση κ εκεινοι, κ τα θυματα τους

Θεοφανία
22-12-2010, 11:44
Μι....να φανταστώ πως μικρή είχες αποκεφαλίσει όλες τις κούκλες σου και η αγαπημένη σου ταινία είναι η Οικογένεια Άνταμς?

BrokeN_DoLL
22-12-2010, 11:51
χαχαχαχααχαχα οχι!ανατριχιλες εβλεπα ειχα ολα τα βιβλια! κ μαλιστα θυμασαι κ κατι αλλα μεγαλα βιβλια εικονογραφημενα που λεγοντουσαν ''το μεγαλο βιβλιο του θανατου'' ?!ε ειχα αγορασει κ ολα αυτα!!!ποσο χρονων να μουνα τοτε......9-10!αχαχ

τις κουκλες δεν τις αποκεφαλιζα τις εβαζα να κανουν σεξ....ολα τα παιδακια το χουν κανει ομως!αχαχαχαχα

α!κ τις ιστοριες απ την κρυπτη εννοειταιιιιιι

Boltseed
22-12-2010, 13:27
Τις ανατριχιλες παντως τις ξαναπετυχα προσφατα σε ενα μεγαλο αρχειο βιντεο , και δεν εχουν καμια σχεση με το πως τις θυμομουνα τοτε.
Παλια ηταν ο εφιαλτης των κυριακατικων πρωινων μου στον αντ1 , τωρα βλεπω οτι η σκηνοθεσια ειναι τραγικη, η ηθοποιια λιγο πιο κατω απο το μηδεν , η καμερα-ηχος λιγο καλυτερα απο το να τα ειχε σκηνοθετησει παιδακι δευτερας γυμνασιου με το iphone του. Μονο το σεναριο αξιζε τελικα που και μονο απο τους τιτλους (ειδικα απο τις καρτες που ηταν το σουξε σε ολα τα σχολεια) ηταν τρομος σκετος! "Το σπιτι των νεκρων" , "Η νυχτα της ζωντανης κουκλας" , "Μην πλησιαζετε στο υπογειο" κτλ

Οι ιστοριες απο την κρυπτη απο την αλλη ηταν πολυ πιο επαγγελματικη σειρα , μιας και απευθυνονταν σε πιο ενηλικο κοινο, ασχετα αμα το star τις εβαζε ενα διαστημα τα σαββατοκυριακα 3 το μεσσημερι. Ειχα δει για εναν τυπο που τον φαγανε κατι βαμπιροζομπια τις 3 το μεσσημερι σε ενα επεισοδιο μαζι με ενα αλλο παιδακι. σοκακι μπορω να πω. αλλα ωραιο ηταν!


http://www.youtube.com/watch?v=ae5XwkSguNI

BrokeN_DoLL
22-12-2010, 13:31
καλα ναι οντως οι ανατριχιλες ηταν πολυ ερασιτεχνικο και σοφτ. αλλα αναφεροταν φυσικα σε παιδια που δν εχουν δει κ πολλα θριλερ στην ζωη τους. σμρ με τοσα που χουμε δει εκεινο ηταν καρτουνακι!

δν με τρομαζε βεβαια γτ η γιαγια μ με ειχε βαλει αν δω κ τον εξορκιστη κ μ λεγε πριν κοιμηθω ιστοριες με νυχτεριδες κ βαμπιρ

λολ θυμαμαι τοτε, οτι τα βραδυα επειδη φοβομουνα μν μ πιει το αιμα καποιο βαμπιρ, σκεπαζομουνα μεχρι πανω κ τυλιγα το σεντονι σφιχτα στον λαιμο μ για να μην ειναι εκτεθημενος! κ αυτος ο τροπος υπνου μ χει μεινει ακομα! αμα δν σφιξω το σεντονι γυρω απ τον λαιμο δεν με παιρνει υπνος!

Remedy
22-12-2010, 20:58
.....οπως αλλοι βρισκουν γοητεια στα αρλεκιν η στα περιοδικα με αμαξια κ μηχανες, ετσι εγω την βρισκω με την βια που γεννιεται σε διαφορους, τα παιδικα τους χρονια, πως τους ξεχωριζεις στο πληθος, πως εξελισσονται, και γιατι κανουν οτι κανουν.καθε πτωμα ειναι κ μια ιστορια, καθε βιβλιο δν λεει μονο αναλυτικα πως εσφαξε κ εφαγε ο τσικατιλο η ο νταμερ παιδακια, αλλα δειχνει πως μεγαλωσαν, πως τους συμπεριφερονταν, πως σκεφτοντουσαν.....

ο βιαστης κ ο καθε βιαστης, ξερεις γιατι βιαζει? γιατι νομιζει πως τον προκαλουν να το κανει, εχει αυτη την ιδεα. οποτε το θεωρει σωστο. δεν ειναι απλο βιτσιο!

αν λοιπον καταλαβεις ολους αυτους τους ανθρωπους κ δν σε πιανει αποστροφη κ απαξιωτητα να δεις τι γινεται....τοτε εισαι ανωτερος ανθρωπος κ περισσοτερο κατανοητικος.

δεν λεω οτι δικαιολογω τον καθε αρρωστο, αλλα ειναι κ αυτοι αρρωστοι......με χειροτερες διαθεσεις απ οτι ενας με συναχι φυσικα........δεν νοιωθουνε........ειναι για λυπηση κ εκεινοι, κ τα θυματα τους

δεν μας εξηγησες ομως τι ακριβως προσφερει η αναλυτικη εκθεση των λεπτομερειων μιας σφαγης η ενος βασανισμου....
κι αυτο ειναι το θεμα μας εδω, μετα απο την δημοσιευση που εκανες.
μας δημοσιευσες ενα εμετικο κατεβατο βιας και φρικης, αλλα καμια κουβεντα ουτε για αιτιες, ουτε για τα παιδικα χρονια κανενος, ουτε για το σκεπτικο της βιας... μονο βια σκετη......η οποια προσφερει τι τελικα, απ ολα τα παραπανω , θα μας πεις?
μηπως ψαχνεις ενα πιο ευπρεπες περιτυλιγμα για να παρουσιασεις την ικανοποιηση που βρισκεις προσωπικα, με την ιδια την βια και ουτε εγκληματολογος εισαι, ουτε κατι αλλο σε συγκινει σε ολη αυτη την ιστορια?

το συμπερασμα σου επισης δεν το καταλαβα καθολου....
για ποιο λογο οι θυτες ειναι για λυπηση και μπαινουν στην ιδια μοιρα με τα θυματα, δεν το καταλαβα..μου το εξηγεις?
κι αν ΚΑΠΟΙΟΙ απο αυτους ειχαν ασχημα παιδικα χρονια η ασχημες παιδικες εμπειριες, ειναι αυτο αρκετο για να τους λυπαται καποιος, οταν επελεξαν να εξωτερικευσουν την δυστυχια τους, καταστρεφοντας ανθρωπους ?
πολλοι ειχαν καταστροφικες εμπειριες, δεν ακολουθησαν ολοοι τον δρομο της εκδικησης.
κι αν καποιοι το εκαναν, γιατι να τους λυπηθουμε και να μην τους απομονωσουμε?
αν καποιος απο αυτους ειχε βασανισει φριχτα και σκοτωσει την αδερφη σου, αυτο που θα ενοιωθες γι αυτον θα ηταν λυπηση?
στην ξενη ραχη οι βουρδουλιες δεν πονανε ομως, ε?

BrokeN_DoLL
23-12-2010, 11:14
Εγω ανελυσα τα παντα κ γι αυτο το θεμα κ για το αλλο που σβηστικε. ποιο πολυ σε εκεινο αναφερομουνα στο παραπανω ποστ.

αυτο ολο το θεμα, ειναι παλι για μεθοδους που χρησιμοποιουσαν αμαθοι χωριατες γιατι ετσι πιστευαν πως εξιλεωναν κ τιμωρουσαν ανθρωπους. εσενα δν σ καει εντυπωση? αν πεις οχι εισαι ψευτρα κ το παιζεις σοκαρισμενη! να μην σ κεντριζει το ενδιαφερον οσο αηδιαστικο κ να ναι δεν παιζει!

κ ξαναειπαμε πολλες φορες, να μην διαβαζεις αμα θελεις, αλλα εσυ εκατσες , αηδιαστικο η οχι, κ το διαβασες, ετσι απλα για να την πεις....

ΠΡΟΣΕΧΕ πως μιλας για την αδερφη μ μην αρχισω κ γω να λεω για το δικο σου σοι.........................................

και μην πεις πως το φερες ως παραδειγμα, γιατι τετοια παραδειγματα σε σχεση με την αδερφη μ ΔΕΝ τα γουσταρω!

εχουν ειπωθει 1002 μλκιες σε πολλα θεματα κ κατινιες σε αυτο το φορουμ, κ σε πειραξε εσενα αυτο το ''αισχος'' που ποσταρα. η εισαι βαθια νυχτωμενη η απλα θες να ξεκατινιαστεις.....

ναι μ φαινεται ενδιαφερον το πως σκεφτεται ενας ανθρωπος κ πως πραττει, ειναι αλυσιδωτο.........ειτε κανει καλο ειτε κακο.

γιατι να προσπαθει καποιος να με πεισει πς ειναι αισχρο να μενδιαφερει

Remedy
24-12-2010, 00:16
Εγω ανελυσα τα παντα κ γι αυτο το θεμα κ για το αλλο που σβηστικε. ποιο πολυ σε εκεινο αναφερομουνα στο παραπανω ποστ.

αυτο ολο το θεμα, ειναι παλι για μεθοδους που χρησιμοποιουσαν αμαθοι χωριατες γιατι ετσι πιστευαν πως εξιλεωναν κ τιμωρουσαν ανθρωπους. εσενα δν σ καει εντυπωση? αν πεις οχι εισαι ψευτρα κ το παιζεις σοκαρισμενη! να μην σ κεντριζει το ενδιαφερον οσο αηδιαστικο κ να ναι δεν παιζει!

κ ξαναειπαμε πολλες φορες, να μην διαβαζεις αμα θελεις, αλλα εσυ εκατσες , αηδιαστικο η οχι, κ το διαβασες, ετσι απλα για να την πεις....

ΠΡΟΣΕΧΕ πως μιλας για την αδερφη μ μην αρχισω κ γω να λεω για το δικο σου σοι.........................................

και μην πεις πως το φερες ως παραδειγμα, γιατι τετοια παραδειγματα σε σχεση με την αδερφη μ ΔΕΝ τα γουσταρω!εχουν ειπωθει 1002 μλκιες σε πολλα θεματα κ κατινιες σε αυτο το φορουμ, κ σε πειραξε εσενα αυτο το ''αισχος'' που ποσταρα. η εισαι βαθια νυχτωμενη η απλα θες να ξεκατινιαστεις.....

ναι μ φαινεται ενδιαφερον το πως σκεφτεται ενας ανθρωπος κ πως πραττει, ειναι αλυσιδωτο.........ειτε κανει καλο ειτε κακο.γιατι να προσπαθει καποιος να με πεισει πς ειναι αισχρο να μενδιαφερει

σε πληροφορω οτι τις αηδιαστικες περιγραφες δεν τις διαβασα, σου δινω τον λογο μου γι αυτο, διαβασα μονο επικεφαλιδες και στην πρωτη γραμμη το σταματουσα και πηγαινα στην αλλη παραγραφο μεχρι που σιγουρευτηκα περι τινος προκειται.
οχι ρε συ,δεν μου προκαλει την περιεργεια, τοσο περιεργο σου φαινεται να μην ελκεται απο τον εμετο ενας ανθρωπος? αποστροφη μου προκαλει αυτη η εκθεση βιαιοτητας, και επαναλαμβανω γιατι εκανες οτι δεν ακουσες, ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΠΤ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩς ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΠΑΡΕΜΕΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΙΜΑ...

α, ωστε σε ενοχλησε τοσο πολυ η αναφορα και μονο της αδερφης σου!!!οι περιγραφες ομως αυτες , και οι πραξεις βιας που σε σκανδαλιζουν, αφορουν καποιες αλλες αδερφες, αλλα προφανως η δικη σου ευαισθησια σταματαει στην δικια σου.....

μας λες ακομα οτι δειχνεις τρομερο ενδιαφερον για τις σκεψεις των ανθρωπων ειτε κανουν κακο ειτε καλο.
τι περιεργο ομως βρε μι, μονο για κακο μιλας...με το καλο τι εγινε? αργησε μια μερα?

BrokeN_DoLL
24-12-2010, 12:34
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ προφανως δεν μπορεσα να αναλυσω γτ επιξαν τα θεματα με τα 666 μερικων απογονων της Χριστινας Λουκα!!!!!!!!

ΧΕΣΤΙΚΑ για τις πραξεις βιας! δεν εχουν να κανουν με την αδερφη μου. ωστε τοσο πολυ σοκαρεσαι με το που διαβαζεις 1 παραγραφο κ μονο????! φαντασου να σου τυχει κιολας...... ολα μες στην ζωη ειναι παρτο χαμπαρι. δεν με νοιαζει που ΔΕΝ σε ενδιαφερουν αυτα, ΕΓΩ δεν εκραξα οποιον δν ενδιαφερεται. οποτε να μην ενοιαζει κ σενα αν ενδιαφερει εμενα η οχι.

Ο,τι ειναι διαφορετικο απο τις δικες σου πεποιθησεις η σκεψεις, δεν παει να πει αυτοματα πως ειναι λαθος η σωστο!

αυτο για μενα το πιστευουν ατομα χαμηλου μορφωτικου επιπεδου με κομπλεξ λογω υπερβολικης και συστηματικης πιεσης και ελεγχου απο κοντινα τους προσωπα, που δν μπορεσαν ακομα να απογαλακτιστουν.

η διαφορα μας ειναι οτι μπορει εγω να πιστευω οτι μαρεσει να διαβαζω φρικες, κ δν το κρυβω, αλλα την βαθυτερη εννοια δεν θα την δεις ποτε οσο κ να στο εξηγω. κ αυτο γτ τα γυαλια σου βλεπουν μεχρι εκει που σου επιτρεπει το μυαλο σου.

οποτε δν σε κρινω γτ δν φταις εσυ, κ επειδη ειμαι ανωτερος ανθρωπος κ δν διαιωνιζω το ειδος της ''κυρα κατινας της γειτονιας''.

οσο αναφορα τους εγκληματιες λοιπον, ειναι ενδιαφερον να διαβαζεις ΜΕΤΑ τις επεξηγησεις κ λεπτομερειες ενος κατα συρροη λοιπον, οτι οι μελετες που του γινανε δειχναν οτι το επιπεδο της τεστοστερονης του επιδρα στο κεντρο του εγκεφαλου απ οπου περνανε τα συναισθηματα. εξου κ η οργη, εξου κ το οτι οι αντρες ειναι πιο επιθετικοι. οτι ο τροπος που σκοτωσε ενα ατομο σκεπαζοντας του στο τελος το κεφαλι, δειχνει οτι ντρεποταν για την πραξη του αυτη που εγινε ψυχαναγκαστικα, κ οτι εχει πανω του καποιο χαρακτηριστικο για το οποιο νιωθει ασχημος. οταν συνιθως σκοτωνει και αφηνει καποιου ειδους ''υπογραφη'' στις σκηνες εγκληματος, νιωθει ανασφαλεια και θελει να επιβεβαιωθει. η αστυνομια λοιπον δν βγαζει προς τα εξω στον τυπο κατι για την υποθεση, ωστε να συγχιστει κ να κανει καποιο λαθος στην επομενη κινηση του...

συνιθως τετοιου ειδους εγκληματιες νομιζουν πως ειναι θεοι, κ ο νομος, οποτε οι περισσοτεροι οδηγουν οχηματα παρομοια με της αστυνομιας.

συνιθως μενουν μονοι τους με την μητερα η την αδερφη τους, κ εχουν περιεργες σεξουαλικες ορεξεις, δεν ειναι καθαρα στρειτ.

αν σοδομιστει το σωμα, πριν απο την δολοφονια, παει να πει πως θεωρουσε το ατομο σαν απλο σκευος που μετα παυει να του ειναι χρησιμο, αν σοδομιστει μετα φανερωνει ατομο με καθαρα σεξουαλικα προβληματα, το οποιο ντρεπεται να δειξει την ανικανοτητα του ακομα κ σε ενα θυμα του. αν δεν εχει σοδομιστει, και βρεθει σπερμα απλα πανω στο πτωμα, σημαινει οτι ο δραστης ειναι ανικανος να εκσπερματωσει χωρις να σκοτωσει, γτ ο βασανισμος ειναι το μονο που του δινει την ικανοποιηση αυτη. μικρος παρατηρησε πως ελκεται απ το να σκοτωνει μικρα ζωα, κ αντι για εκσπερματωση στην εφηβεια του εβρεχε ακομα το κρεβατι του. συνιθως στα παιδικα του χρονια ειχε καταπιεστικη μανα, εαν τα θυματα ειναι γυναικες, και ακομα την εχει σαν ειδωλο που τον μπερδευει συναισθηματικα. αναμεσα στο μισος και την αγαπη.

εαν το θυμα αρπαχτει τυχαια απ τον δρομο, δεν ηταν προμελετημενο, ηταν πραξη ψυχαναγκασμου. οποτε η συνιθησμενη των περιπτωσεων ειναι να βρεθει το πτωμα παλι σε εναν τυχαιο δρομο, απο την βιασυνη του, οπως κ στην αρπαγη. εαν το θυμα αρπαχτει απο καποιο μερος απομερο η κοντα στο σπιτι του η σε σοκακι, σημαινει πως παρακολουθουνταν καιρο,ηταν καποιος που εμενε πολυ κοντα στο θυμα κ ηταν ολες οι κινησεις μελετημενες, αναλογα με τον ιατροδικαστη κ την επουλωση των πληγων του πτωματος, βλεπουν τον χρονο που εκανε ο δολοφονος να βασανισει κ να σκοτωσει το πτωμα. αν το κανε γρηγορα, ηταν προμελετημενο κ ειχαν σχεδιαστει ολες οι κινησεις του, αν οχι παλι ηταν εν βρασμω.

συνιθως οι εγκληματιες ξαναγυρνανε στον τοπο του εγκληματος, γιατι θελουν να ξαναζησουν την σκηνη που τους εδωσε ικανοποιηση....και ενδιαφερονται ιδιαιτερα κ ρωτανε λεπτομερειες την αστυνομια σχετικαμε την υποθεση. οταν πια δεν ειναι ικανοποιημενα, προχωρανε στο επομενο θυμα.

ο δολοφονος μετα απο καποιο καιρο, αρχιζει να αγχωνεται γτ νιωθει πως τον πλησιαζουν κ πρεπει να μειωσει την δραση του, αυτο τον κανει νευρικο, παιρνει η χανει βαρος, αφηνει γενια, κ αλλαζει συνιθειες. οι ειδηκοι λοιπον, ξεχωριζουν αυτον απο τους αλλους στην λιστα υποπτων τους κ καταληγουν. τον αφηνουν να κανει το λαθος, μεσω των μμε αγχωνοντας τον μεχρι να σπασει, λεγοντας πως ειναι κοντα στα ιχνη του......

ο διαμμελισμος γεννητικων οργανων, σημαινει ανικανοτητα.
ο διαμμελισμος γυναικειων μαστων, σημαινει ομοφυλοφιλια
ο διαμελισμος προσωπου, σημαινει δυσμορφια για τον δολοφονο που εχει κομπλεξ ασχημιας λογω καποιου ελαττωματος πανω του.

ΠΡΟΣΟΧΗ αυτα που εγραψα παραπανω, τα θυμαμαι μονη μου. ΔΕΝ τα εκανα κοπι πειστ απο πουθενα,. ειναι κ αλλα πολλα, τα οποια δν εχω χρονο να γραψω....γιατι ειμαι στην δουλεια

enjoy ,οποτε οι υποπτοι συμφωνα με αυτα και αλλα πολλα, μειωνονται.

rock
24-12-2010, 13:40
χμ αρκετα ενδιαφερον το τελευταιο ποστ...... Μου κανει πολυ εντυπωση βασικα αυτο το οτι γυρνανε ξανα στον τοπο του εγκληματος και ρωτανε για λεπτομερειες, δεν ξερω βεβαια αν ας πουμε το κανουν πιο πολυ για πρακτικους λογους δηλ. για να μαθουν αν κινδυνευουν να τους ανακαλυψει κανεις ή αν πιο πολυ απο περιεργεια θελουν να δουν αντιδρασεις για το εγκλημα που εκαναν

BrokeN_DoLL
24-12-2010, 13:43
Στις 5 Μαΐου του 1986 δεκάδες εξαγριωμένοι κάτοικοι του χωριού Μαλάτσα, στη Μαλαισία, επιτέθηκαν κι έδειραν μέχρι θανάτου έναν αδέσποτο σκύλο. Οι χωρικοί ισχυρίστηκαν ότι το άτυχο τετράποδο ήταν μέλος μιας αδίστακτης συμμορίας ληστών οι οποίοι μεταμορφώνονταν σε ζώα προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη. Η ιστορία έκανε το γύρο του κόσμου , ωστόσο το συμβάν δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Μεσαίωνα και μέχρι τις αρχές του 19ου αιώνα, τα ζώα κατηγορούνταν, δικάζονταν και καταδικάζονταν σαν κοινοί εγκληματίες..


Ο Πάπας Ιννοκέντιος ο Δ΄ (1243-1254) εξέδωσε στις 15 Μαΐου 1252 την επίσημη βούλλα Ad Exstirpanda, με την οποία όρισε να βασανίζονται από τους Ιεροεξεταστές οι αιρετικοί (αληθινοί και μη) με μόνο περιορισμό την διατήρηση της ζωής και της αρτιμέλειας του θύματος. Η διαταγή αυτή επικυρώθηκε απ’ τον Πάπα Αλέξανδρο Δ΄ (1254-1261) στις 30 Νοεμβρίου 1259 και απ’ τον Πάπα Κλήμη Δ΄ (1265-1268) στις 3 Νοεμβρίου 1265... Αργότερα όμως αποφασίστηκε να θανατώνονται οι αιρετικοί. Ο Πάπας Λέων ο Ι΄ των Μεδίκων (1513-1521) στη βούλλα Exsurge Domine, που εκδόθηκε στις 15 Ιουνίου 1520, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΜΕ ΖΗΛΟ την άποψη του Λούθηρου «ότι η καύση των αιρετικών είναι αντίθετη στο θέλημα του Αγίου Πνεύματος» (#33) Αυτά λοιπόν κήρυττε ο Παπισμός μέσω των «αλάθητων» Πάπων...

Οι παπικοί «άγιοι» που ζούσαν τότε, όχι μόνο δεν εναντιώνονταν σε αυτό το θεσμό, αλλά συχνά έκαιγαν οι ίδιοι τους αιρετικούς ή παραπονιόνταν γιατί οι αιρέσεις δεν καταπιέζονταν όσο θα έπρεπε. Ο «άγιος» Πάπας Πίος ο Ε΄ (1566-1572) ήταν ιεροεξεταστής και ένας από τους πιο αμείλικτους διώκτες των ετερόδοξων. Ο «άγιος» Ρομπέρτος Μπελλαρμίν (1542-1621), ένας από τους «Δόκτωρες της Εκκλησίας», ήταν επίσης ιεροεξεταστής... Αυτούς τους ανθρώπους προσκυνάνε οι Παπικοί, αυτοί είναι τα υποδείγματά τους. Είναι ή δεν είναι πλανημένοι και μάλιστα βαρύτατα;

Είναι κρίμα που οι περισσότεροι ταυτίζουν αυτή τη θρησκεία, που έφερε τόσα δεινά στην ανθρωπότητα, με το Χριστιανισμό. O Χριστός όμως είπε, (Κατά Μάρκον, Κεφ. Η΄ «34 Καὶ προσκαλεσάμενος τὸν ὄχλον σὺν τοῖς μαθηταῖς αὐτοῦ εἶπεν αὐτοῖς· Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἀκολουθεῖν, ἀπαρνησάσθω ἑαυτὸν καὶ ἀράτω τὸν σταυρὸν αὐτοῦ, καὶ ἀκολουθείτω μοι. »)

Οσοι τελουσαν το εργο του Κυριου κρινανε τους παντες ,μεσω του αλαηθητου του παπα, ως αιρετικους και μη, συμφωνα με λεγομενα η πραξεις τους. καιγανε κ βασανιζαν κοσμο οταν λεγαν πως η Γη ειναι στρογγυλη, οταν αρνουνταν να φανε χοιρινο, οταν ειχαν για κατοικιδια μαυρες γατες (γιατι ηταν συνωνυμο του σατανα) και για πολλους αλλους λογους.

εκτος απο την πλυση εγκεφαλου, οι υπηρετες του παπα ποτιζοντουσαν απο ναρκωτικες ουσιες. η Εκσταση και ο Φετιχισμος θεωρουνταν θρησκειες.

Η Ιερά Εξέταση ανεπτύχθηκε ευκολότερα εν μέσω εκείνων των οποίων οι θρησκευτικές τoυς δοξασίες υπέστησαν την μικρότερη επιρροή από την μόρφωση και τα ταξίδια και των οποίων η λογική υποτασσόταν περισσότερο στα έθιμα και την φαντασία. Όλοι σχεδόν οι μεσαιωνικοί χριστιανοί συμφωνα με την διδασκαλία τους από την παιδικής τους ηλικίας και του περιβάλλοντος, πίστευαν ότι η Βίβλος είχε υπαγορευθεί λέξη προς λέξη απο τον Θεό και ότι ο Υιός του Θεού είχε απ’ ευθείας Ιδρύσει την Εκκλησία. Εκ της ανωτέρω βάσεως, φαίνετε ως συνέπεια, ότι ο Θεός επιθυμεί να γίνουν όλοι οι εθνικοί χριστιανοί και ότι η ύπαρξη μη χριστιανικών – πολύ περισσότερο αντιχριστιανικών – θρησκειών, πρέπει να είναι βαρεία ύβρις προς τον Θεό. Επί πλέον, επειδή οιπαδήποτε ουσιώδης αίρεση πρέπει να τύχει αιώνιας τιμωρίας, οι διώκτες της μπορούσαν να πιστεύουν (και πολλοί φαίνεται ότι ειλικρινά το πίστευαν), ότι εξολοθρεύοντας ένα αιρετικό, έσωζαν τους πιθανούς προσήλυτους του, ίσως δε και τον ίδιον από την αιώνια κόλαση.

BrokeN_DoLL
24-12-2010, 13:46
χμ αρκετα ενδιαφερον το τελευταιο ποστ...... Μου κανει πολυ εντυπωση βασικα αυτο το οτι γυρνανε ξανα στον τοπο του εγκληματος και ρωτανε για λεπτομερειες, δεν ξερω βεβαια αν ας πουμε το κανουν πιο πολυ για πρακτικους λογους δηλ. για να μαθουν αν κινδυνευουν να τους ανακαλυψει κανεις ή αν πιο πολυ απο περιεργεια θελουν να δουν αντιδρασεις για το εγκλημα που εκαναν

συνιθως επιστεφουν για να ξαναζησουν την στιγμη, το υπερβολικο τους ενδιαφερον που προβαλεται σε αστυνομικους κλπ, δειχνει απ την μια ενδιαφερον λογω φοβου συλληψης του οπως πολυ καλα ειπες, αλλα και επισης δηλωνει και καποιο αισθημα επιβεβαιωσης, πως ασχολουνται μαζι του...και του δινουν πληροφοριες για κατι, που ο ιδιος γνωριζει καλυτερα απο αυτους, εφοσον ειναι ο δολοφονος. επισης τον εξιταρει ο ενθουσιασμος του οτι μπορει να περιπαιζει αναμεσα στο πληθος, με ενα μυστικο που μονο ο ιδιος ξερει.

ΓΙατι λοιπον να αναλυσουμε το καλο. το καλο δεν εχει πτυχες..............το κακο δν ξερουμε, κ πρεπει να αναλυσουμε

rock
24-12-2010, 14:24
Ναι το καλο συνηθως εχει ευκολη εξηγηση.. Το δυσαρεστο της υποθεσης ειναι οτι καμια φορα βγαινοντας εξω και μονο κοιτωντας καποιους ανθρωπους καταλαβαινεις αν κατι δεν παει καλα, ή οτι ειναι πιθανο να μπορουν να γινουν επικινδυνοι (ενταξει μπορει να πει καποιος οτι ολοι υπαρχει περιπτωση να μπορουν να γινουν, αλλα καποια πραγματα μπορεις να τα ψυχολογησεις και να τα νιωσεις βλεποντας τις κινησεις κτλ καποιου) δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω. Αλλα το γεγονος και μονο οτι βρισκονται εκει εξω και ειναι ετσι σημαινει οτι καποιος κοντινος τους ή στο ευρυτερο περιβαλλον δεν επεδιωξε να κανει κατι. Ειτε ειναι γονεις ειτε ανθρωποι απο το γυρω περιβαλλον κτλ οταν βλεπουν οτι κατι δεν ειναι φυσιολογικο θα πρεπει να κανουν κατι, αλλα βεβαια υπαρχει μεγαλη αγνοια σε ολα αυτα. Γενικα πιστευω πολυ οτι καποια πραγματα δεν ειναι αποτελεσμα του πως μεγαλωνεις μονο αλλα και του πως εισαι εκ γενετης, γι'αυτο και δεν αρκει μονο το να ενταξεις ενα ατομο με διαταραχες σε ενα νορμαλ περιβαλλον και να σκεφτεσαι οτι θα βρει το δρομο του, χρειαζεται περαιτερω παρεμβαση.
Επισης ειναι τραγικο να γινεται καποιο εγκλημα πχ κι οταν αποκαλυπτεται ο δολοφονος μετα να παιρνουν συνεντευξεις απο παλιους δασκαλους του συγκεκριμενου ανθρωπου ή απο συγγενεις και να ακους δηλωσεις τυπου ''ειχα καταλαβει οτι κατι δεν πηγαινε καλα''

BrokeN_DoLL
24-12-2010, 14:35
οποτε φιλε μου ερχεσαι στα λεγομενα μου..............οταν δεν υπαρχει γνωση αυτων των ''φριχτων και σιχαμερων'' υποθεσεων οσο αναφορα το ''κακο'', τοτε δεν προλαβαινεις τα δεινα...............οταν κλεινεις τα ματια κ αγνοεις, δν παει να πει οτι ολα γυρω σου παυουν να υπαρχουν.

ελπιζω να πηρε την απαντηση της η Rem

rock
24-12-2010, 14:58
φιλη ειμαι xD αμα θες γραψε κανενα τιτλο ελληνικου βιβλιου σχετικο που να σ'αρεσε, καναδυο φορες που ειχε τυχει να ψαξω ηταν πολυ ελαχιστα

Remedy
24-12-2010, 17:23
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ προφανως δεν μπορεσα να αναλυσω γτ επιξαν τα θεματα με τα 666 μερικων απογονων της Χριστινας Λουκα!!!!!!!!

ΧΕΣΤΙΚΑ για τις πραξεις βιας! δεν εχουν να κανουν με την αδερφη μου. ωστε τοσο πολυ σοκαρεσαι με το που διαβαζεις 1 παραγραφο κ μονο????! φαντασου να σου τυχει κιολας...... ολα μες στην ζωη ειναι παρτο χαμπαρι. δεν με νοιαζει που ΔΕΝ σε ενδιαφερουν αυτα, ΕΓΩ δεν εκραξα οποιον δν ενδιαφερεται. οποτε να μην ενοιαζει κ σενα αν ενδιαφερει εμενα η οχι.

Ο,τι ειναι διαφορετικο απο τις δικες σου πεποιθησεις η σκεψεις, δεν παει να πει αυτοματα πως ειναι λαθος η σωστο!

αυτο για μενα το πιστευουν ατομα χαμηλου μορφωτικου επιπεδου με κομπλεξ λογω υπερβολικης και συστηματικης πιεσης και ελεγχου απο κοντινα τους προσωπα, που δν μπορεσαν ακομα να απογαλακτιστουν.

η διαφορα μας ειναι οτι μπορει εγω να πιστευω οτι μαρεσει να διαβαζω φρικες, κ δν το κρυβω, αλλα την βαθυτερη εννοια δεν θα την δεις ποτε οσο κ να στο εξηγω. κ αυτο γτ τα γυαλια σου βλεπουν μεχρι εκει που σου επιτρεπει το μυαλο σου.

οποτε δν σε κρινω γτ δν φταις εσυ, κ επειδη ειμαι ανωτερος ανθρωπος κ δν διαιωνιζω το ειδος της ''κυρα κατινας της γειτονιας''.

οσο αναφορα τους εγκληματιες λοιπον, ........
ΠΡΟΣΟΧΗ αυτα που εγραψα παραπανω, τα θυμαμαι μονη μου. ΔΕΝ τα εκανα κοπι πειστ απο πουθενα,. ειναι κ αλλα πολλα, τα οποια δν εχω χρονο να γραψω....γιατι ειμαι στην δουλεια

enjoy ,οποτε οι υποπτοι συμφωνα με αυτα και αλλα πολλα, μειωνονται.

τα "666" ηταν η πιο ασχετη απο τις αναφορες σου, καθως εγω δεν ειδα κανεναν να σχολιαζει καποια θρησκευτικη διασταση του θεματος (αναγνωριζω ομως οτι θα σε βολευε πολυ, αν καποιος το εκανε...). προσωπικα δεν με ενδιαφερει η εκκλησια καν,ουτε και η θρησκεια, αλλα μια ςκαι το εθιξες, ειναι γνωστο οτι οι ενασχολουμενοι με την βια πασχουν ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ απο διαφορους θρησκευτικους ιδεασμους, αλλοι λογω επιρροων οικογενειακων , αλλοι λογω παραμορφωσης (οπως λεμε "μορφωσης" αλλα στον αντιποδα...)
οσο για το χαριτωμενο0 σχολιακι σου περι του ποιος ειναι μορφωμενος και ποιος παραμορφωμενος (ουχουχου) ευχαριστως να συγκρινουμε τα πτυχια μας μια νυχτα , να σου λυθει η απορια....αν δεν εχεις πτυχια, δεν πειραζει, φερε απολυτηριο...

για το υπολοιπο, εχω να πω οτι κανεις ενα βασικο λαθος εδω και πολλες απαντησεις.
ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΜΑ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΡΟΠΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, η θα μας πεις και για τους υπολοιπους κατσαπλιαδες (μορφωμενους παντα) τους οποιους ειτε θαυμαζεις , ειτε απλα βρισκεις ενδιαφεροντες?
στο θεμα το οποιο λανθασμενα αναλυεις εδω, δεν σχολιασα τοποστ, αλλα την απαντηση του μελους κενο που δηλωνε το απραγματοποιητο (μαλλον) ακομα ονειρο του να βρει μια καλη παρεα και να αρχισει τις δολοφονιες....

αλλο ενα βασικο λαθος που κανεις και μαλλον εκει οφειλονται και τα υπερβολικα σου νευρα και το ασχετο των απαντησεων σου, ειναι οτι εγω δεν σε κραζω που σε ενδιαφερει η βια. ειναι δικο σου θεμα, αν περνας καλα με αυτο κρατα το, αν σου δημιουργει προβληματα, λυσε το.
το ρκαξιμο ηταν για την δημοσιευση ολης αυτης της αηδιας (ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΟΣΤ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ) εδω μεσα.
αν για οποιονδηποτε λογο δεν εισαι σε θεση να αντιληφθεις οτι η ωμη περιγραφη αηδιαστικων βιαιων πραξεω, ειναι δικη σου ασκηση βιας προς εμας, αλλοι το καταλαβαν και στο ειπαν.
στο σπιτι σου και στις παρεες σου, μπορειτε να λετε και πως βασανιζουν οι αρρωστοι τα ζωακια, δεν με ενδιαφερει καθολου...εδω μεσα, εγω θεωρω οτι δεν εχει καμια θεση μια τετοια παραθεση.(ολο το υπολοιπο και τα επομενα μηνυματα σου ηταν εκτος θεματος. μη τα ξαναλεω..)
εγραψες ωστοσο ΑΛΛΟ ενα απο τα αγαπημενα σου κατεβατα για την βια, αλλα ακομα να μου γραψεις και μερικα "καλα" γεγονοτα-πραξεις ανθρωπων που να βρισκεις ενδιαφεροντα. (υπαρχουν?)...
ειδικα η σημειωση σου οτι ολα αυτα τα θυμασαι απο μνημης, ειναι ολα τα λεφτα...μπραβο βρε! σπουδαιο κατορθωμα :):):):):) και στο δημοτικο ακομα πιο δυσκολα πραγματα μαθαιναμε (λιγοτερο βαρετα ομως)..


υ.γ. βασικη παρανοηση σου: δεν "σοκαρομαι" με τις[περιγραφες σου, ΑΗΔΙΑΖΩ. αν εχεις αποριες για την διαφορα των ορων, εδω ειμαστε...

seleios
24-12-2010, 18:44
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Remedy
24-12-2010, 18:53
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.

seleios
24-12-2010, 18:59
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.

BrokeN_DoLL
24-12-2010, 19:05
remedy εγραψα και για τις πραξεις βασανισμου αι διαβασε πιο πανω................................ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ you know.....

ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΨΑ εσυ δν δινεις σημασια γτ εισαι πιο οργισμενη απο μενα εγω ειμαι κυριλε :)

τα πτυχια δεν κανουν τον ανθρωπο. ειναι για να μοστραρονται.

ω ναι οργη εχω, ασχολουμαι με αυτα....οποτε εχουμε κ λεμε

ΟΣΟΙ ειδηκοι τα παραθετουν-επιστημονες-ιστορικοι, ειναι οργισμενοι κ ανωμαλοι
ΟΣΟΙ προφαιλερς δουλευουν με την αστυνομια ειναι επισης οργισμενοι κ ανωμαλλοι
ΟΣΟΙ δημοσιογραφοι γραφουν αναλυτικα γιαυτα ειναι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ κ ανωμαλλοι
ΟΣΟΙ ιατροδικαστες εξεταζουν τα πτωματα ειναι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ κ ανωμαλλοι

εγω μαζι σου

τωρα δν ειμαι τοσο οργισμενη...............επρεπε να με γνωρισεις μεχρι πριν 1 χρονο.

το 666 της λουκα ηταν μια μεταφορα...........αλλα μαλλον για να παρεις τα πτυχια δν χρειαζοτανε να σκεφτεις κατι τετοιο

τεσπα δν μαρεσει να συνεχιζω καυστικοτητες γτ εχω παντα ενα τελευταιο λογο να πω, κ δν σε παιρνει. ουτε εσενα ουτε κανεναν. γτ εχω κ εγω πτυχια

Remedy
24-12-2010, 19:05
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

keep_walking
24-12-2010, 19:06
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.


Ωραια τακτικη...πρωτα προσβαλλεις τον αλλον και μετα....ζητας και τα ρεστα.
Η ΙΔΨ καταλαβαμε φταιει...αλλα ελα που ειναι και αλλα παιδια με Ιδψ και δεν κανουν ετσι.

BrokeN_DoLL
24-12-2010, 19:11
φιλη ειμαι xD αμα θες γραψε κανενα τιτλο ελληνικου βιβλιου σχετικο που να σ'αρεσε, καναδυο φορες που ειχε τυχει να ψαξω ηταν πολυ ελαχιστα

;) οκ σορρυ φιληηηηη!!!!χιχιχι

λοιπον αυτα τα οποια εχω αγορασει ειναι τα εξης:

- στο μυαλο των σηριαλ κιλερς (του νταγκλας)
- επαγγελμα: κατα συρροη δολοφονος
- το προφιλ του εγκληματικου νου (που ειναι κ πολυ ωραιο κ εικονογραφημενο)
- τα παιδια της φωτιας , ο δρ.γιοζεφ μενγκελε κ η αγνωστη ιστορια των διδυμων του αουσβιτς

βαλε τους τιτλους στο google να δεις τους συγγραφεις και τις εκδοσεις γτ δν τα χω μπροστα μου.!

περισσοτερο απ ολα μαρεσε το προφιλ του εγκληματικου νου γιατι συνδιαζει κ ιατρικα μαζι κ εχει κ πολλες φωτος! και το ''στο μυαλο των σηριαλ κιλλερς''

ενα πολυ καλο ειναι το method and madness of monsters αλλα δν ειναι μεταφρασμενο κ εχει δυσκολη ορολογια

Θεοφανία
24-12-2010, 19:13
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

σέλειε....μετά και από αυτή τη συμπεριφορά, πολύς κόσμος νιώθει δικαιωμένος εδώ μέσα....

Remedy
24-12-2010, 19:13
remedy εγραψα και για τις πραξεις βασανισμου αι διαβασε πιο πανω................................ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ you know.....

ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΨΑ εσυ δν δινεις σημασια γτ εισαι πιο οργισμενη απο μενα εγω ειμαι κυριλε :)

τα πτυχια δεν κανουν τον ανθρωπο. ειναι για να μοστραρονται.

ω ναι οργη εχω, ασχολουμαι με αυτα....οποτε εχουμε κ λεμε

ΟΣΟΙ ειδηκοι τα παραθετουν-επιστημονες-ιστορικοι, ειναι οργισμενοι κ ανωμαλοι
ΟΣΟΙ προφαιλερς δουλευουν με την αστυνομια ειναι επισης οργισμενοι κ ανωμαλλοι
ΟΣΟΙ δημοσιογραφοι γραφουν αναλυτικα γιαυτα ειναι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ κ ανωμαλλοι
ΟΣΟΙ ιατροδικαστες εξεταζουν τα πτωματα ειναι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ κ ανωμαλλοι

εγω μαζι σου

τωρα δν ειμαι τοσο οργισμενη...............επρεπε να με γνωρισεις μεχρι πριν 1 χρονο.

το 666 της λουκα ηταν μια μεταφορα...........αλλα μαλλον για να παρεις τα πτυχια δν χρειαζοτανε να σκεφτεις κατι τετοιο

τεσπα δν μαρεσει να συνεχιζω καυστικοτητες γτ εχω παντα ενα τελευταιο λογο να πω, κ δν σε παιρνει. ουτε εσενα ουτε κανεναν. γτ εχω κ εγω πτυχια

η μεταφορα χρησιμοποιειται οταν υπαρχει αντιστοιχια.......εφοσον δεν υπηρχε κανενα σχολιο απο καποιον/α θεουσο, το σχολιο σου περι 666 ηταν παντελως αστοχο...δεν χρειαζεται πτυχιο για να το ηξερες αυτο, το μαθαιναμε στο δημοτικο...απλα σε βολευε, την αντιδραση καποιων απο εμας για την βιαιη συμπεριφορα σου εδω μεσα να την αποδωσεις σε καποιους θεουσους...δυστυχως ατυχησες....


ολοι αυτοι που αναφερεις ειναι ειδικοι στο θεμα και βοηθουν στην εξιχνιαση εγκληματων..
η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΩΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΩΝ που καμια εξειδικευση δεν εχουν περα απο αυτην των θαυμαστων της βιας, ποιον λογο ακριβως εχουν να το κανουν, μας λες?
κι αν βρισκεις καποιον λογο να το κανουν , καποιοι, καπου, καποτε, ιδιωτικως η σε καποιον σχετικο χωρο, ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΕΣΜΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ?

seleios
24-12-2010, 19:13
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

seleios
24-12-2010, 19:16
λυπαμαι που ειναι κολητη σου... δεν σου αξιζει ομως.. ειθε να δικαιωθουν ολοι, οχι μονο οι μεσα, αλλα και οι αποξω..

BrokeN_DoLL
24-12-2010, 19:17
επειδη δεν ειμαι ειδηκευμενη δεν μπορω να μιλαω? δεν καταλαβα!
και σου ξαναεξηγω ΔΕΝ αναφερεται σε σενα, αναφερομαι σε αλλους που ενδιαφερονται! αμα δεν θελεις μην συζητας αλλο σε αυτο το θεμα!
αλλοι θελουν να προτεινω βιβλια κλπ κλπ. εσενα τι σε κοφτει?

και τεσπα ακομα να καταλαβεις την σημασια του 666 οπως το εννοουσα, και το συνεχιζεις. αστο να παει στο διαολο!!!!!!

παραμονη Χριστουγεννων ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!

seleios
24-12-2010, 19:19
Ωραια τακτικη...πρωτα προσβαλλεις τον αλλον και μετα....ζητας και τα ρεστα.
Η ΙΔΨ καταλαβαμε φταιει...αλλα ελα που ειναι και αλλα παιδια με Ιδψ και δεν κανουν ετσι.

υπαρχει λογος που το εκανα αυτο.. δεν χρειαζεται να ξερουν ολοι το λογο.. αλλα οι "δικηγοροι" υποθεσεις θελουν μονο που σε αυτη την περιπτωση δεν υπαρχει "ψωμι"

seleios
24-12-2010, 19:20
σέλειε....μετά και από αυτή τη συμπεριφορά, πολύς κόσμος νιώθει δικαιωμένος εδώ μέσα....

λυπαμαι που ειναι κολητη σου... δεν σου αξιζει ομως.. ειθε να δικαιωθουν ολοι, οχι μονο οι μεσα, αλλα και οι αποξω..

BrokeN_DoLL
24-12-2010, 19:20
υπαρχει λογος που το εκανα αυτο.. δεν χρειαζεται να ξερουν ολοι το λογο.. αλλα οι "δικηγοροι" υποθεσεις θελουν μονο που σε αυτη την περιπτωση δεν υπαρχει "ψωμι"

ελα αστο ρε συ μν το συνεχιζεις δεν χρειαζεται.................

Θεοφανία
24-12-2010, 19:22
υπαρχει λογος που το εκανα αυτο.. δεν χρειαζεται να ξερουν ολοι το λογο.. αλλα οι "δικηγοροι" υποθεσεις θελουν μονο που σε αυτη την περιπτωση δεν υπαρχει "ψωμι"

σέλειε ξέρουμε όλοι το λόγο που επιτέθηκες στη ρεμ.
Σε μπάναρε στο τσατ.
Μόνο που όπως σου έχω ξαναπεί αυτό έγινε αφού παραπονέθηκαν τα περισσότερα άτομα εκεί μέσα πως τους παρενοχλούσες με υ2υ.
Σταμάτα λοιπόν να τα βάζεις με λάθος ανθρώπους και κοίτα να φτιάξεις τον εαυτό σου.

keep_walking
24-12-2010, 19:22
υπαρχει λογος που το εκανα αυτο.. δεν χρειαζεται να ξερουν ολοι το λογο.. αλλα οι "δικηγοροι" υποθεσεις θελουν μονο που σε αυτη την περιπτωση δεν υπαρχει "ψωμι"


Δεν μας ενδιαφερουν τα προσωπικα σου...εσυ εκανες ταχατες μου το δικηγορο της me ....γιατι εχεις προηγουμενα , αλλα εμας μας νοιαζει αυτο που βλεπουμε.
Η me τουλαχιστον παραθετει καποια επιχειρηματα καθως και η ρεμ στην λογομαχια επι του θεματος.

Remedy
24-12-2010, 19:23
επειδη δεν ειμαι ειδηκευμενη δεν μπορω να μιλαω? δεν καταλαβα!
και σου ξαναεξηγω ΔΕΝ αναφερεται σε σενα, αναφερομαι σε αλλους που ενδιαφερονται! αμα δεν θελεις μην συζητας αλλο σε αυτο το θεμα!
αλλοι θελουν να προτεινω βιβλια κλπ κλπ. εσενα τι σε κοφτει?

και τεσπα ακομα να καταλαβεις την σημασια του 666 οπως το εννοουσα, και το συνεχιζεις. αστο να παει στο διαολο!!!!!!

παραμονη Χριστουγεννων ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!

φυσικα και μπορεις να μιλας σαν μη ειδικη
μιλουσαμε για τα συγκεκριμενα κειμενα , για τα οποια δεν μιλουσες, απλα να αντεγραψες για να τα δουμε .
και ρωτω για χιλιοστη φορα
τι νοημα ειχε να δουμε περιγραφες ωμης βιας εδω μεσα?
το να προτεινεις βιβλια ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ , δεν εχει καμια σχεση με την βιαιη αυτη πραξη.
και για να σου μιλησω λιγο με τον τροπο που ισως καταλαβεις, θα εβρισκες εξισου ενδιαφερον και θα το αναδημοσιευες, ενα περιστατικο βασανισμου και εξοντωσης ενος ζωου? ναι η οχι και γιατι?

dora-agxos
24-12-2010, 19:25
σελειε εισαι ενα προβατο που τα βαζεις με τους λυκους!στον καναπε σου γρηγορα κ την μουσικουλα σου!

keep_walking
24-12-2010, 19:28
σελειε εισαι ενα προβατο που τα βαζεις με τους λυκους!στον καναπε σου γρηγορα κ την μουσικουλα σου!

Εχω καπου αδικο Δωρα? Προς τι ο χαρακτηρισμος λυκος? Ο σελειος δηλαδη βριζει και παρενοχλει με προβατισιο τροπο και η αντιδραση ειναι των κακων λυκων?

BrokeN_DoLL
24-12-2010, 19:28
και σου εξηγω για 1000στη φορα, τα κοπιαρα και μετα ΜΙΛΟΥΣΑ κιολας τις αναλυσεις μ κ τους διαλογους μ με αλλους δεν τους ειδες?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

ουφ με εσκασες Χριστιανη μου!!!!

ναι ας πουμε πριν 2-3 χρονια στην Κινα βαλανε σε ενα σαιτ ενα βιντεο με μια κινεζα να συνθλιβει με το τακουνι της ενα γατακι. ηταν λογος σχολιασμου σε πολλα φορουμ. κανεις δεν ειπε οτι καλα εκανε.....ολοι τα βαλανε με την κινεζα. οχι με τον θεματοθετη

εγω φταιω που βασανιζανε?

seleios
24-12-2010, 19:29
χεστικα για το τσατ. μονο κακο μου εκανε. εσυ πως και ελαβες θεση τωρα να μου απαντησεις?? ποτε δεν απαντουσες σε δικα μου θεματα, τι σε "ωθησε" να το κανεις αυτο?? ειστε μαζι στη "συμμορια? αρχηγος ποιος ειναι ο κηπ η, η ρεμεντι?

dora-agxos
24-12-2010, 19:31
Εχω καπου αδικο Δωρα? Προς τι ο χαρακτηρισμος λυκος? Ο σελειος δηλαδη βριζει και παρενοχλει με προβατισιο τροπο και η αντιδραση ειναι των κακων λυκων?

ποιος χαρακτηρισε ποιον??θελετε γλυκομιλητους οταν ξεφτιλιζετε πρωτοι?μιλαει ενας κ πεφτετε ολοι επανω του??επικαλειστε την αρρωστια του κ τον κολλατε στον τοιχο να του βγαλετε τις σαρκες??κ το επιχειρημα σας ειναι το τσατ??ε μην τρελαθουμε!οπου δειτε τσακωμο σαν τις μυγες!

iberis
24-12-2010, 19:32
Me, όταν γράφουμε κάτι ειδικά σε αυτό το φόρουμ που έχει ιδιαίτερη θεματολογία, πρέπει να το σκεφτόμαστε δύο φορές.
Η αντίδρασή σου για μένα είναι τελείως ανώριμη.
Το θέμα σου είναι επιεικώς απαράδεκτο, κι έχω ήδη καλέσει τον NikosD να εκφράσει την άποψή του.
Μην προσπαθείς να υποτιμήσεις την νοημοσύνη κανενός εδώ.
Ναι όλα στη ζωή είναι, ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ! Μάθημα μας κάνεις?
Πολλοί άνθρωποι εδώ μέσα έχουν υποστεί βία (λεκτική ή/και σωματική), δεν αποτελείς μοναδικό παράδειγμα.
Βάλ' τα κάτω και σκέψου τα γιατί μου φαίνεσαι λίγο μπερδεμένη. Λες πρώτα ότι ανοίγεις αυτό το θέμα για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις και μετά το συνδέεις με την βία που δέχθηκες εσύ. Έχεις κάνει κι άλλες φορές περιγραφές σκηνών βίας και μάλιστα σε παραξένευε που σου άρεσε η σκέψη (αν κάνω λάθος πες το μου). Τελικά για ποιον λόγο άνοιξες αυτό το φρικιαστικό θέμα? Ποιον νομίζεις ότι δουλεύεις?

υγ. Έχεις δει καμία κοπέλα βιασμένη να κάνει λεπτομερή περιγραφή του βιασμού της με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες? όχι ε? Γιατί άραγε?

Θεοφανία
24-12-2010, 19:33
χεστικα για το τσατ. μονο κακο μου εκανε. εσυ πως και ελαβες θεση τωρα να μου απαντησεις?? ποτε δεν απαντουσες σε δικα μου θεματα, τι σε "ωθησε" να το κανεις αυτο?? ειστε μαζι στη "συμμορια? αρχηγος ποιος ειναι ο κηπ η, η ρεμεντι?

σέλειε...σου έχω απαντήσει πολλές φορές στα δεκάδες υ2υ που μου έχεις στείλει, πως γράφω μόνο όταν κάτι με ενδιαφέρει. Δεν μπορώ να γράψω επειδή κάποιος θέλει πολλές απαντήσεις στα θέματα του.
Όταν βλέπω να βρίζουν ένα μέλος χωρίς λόγο παρά μόνο από εμπάθεια, δεν υπάρχει περίπτωση να χρειάζομαι ώθηση.
Τώρα, τα περί συμμοριών και αρχηγών δεν θα τα σχολιάσω.

seleios
24-12-2010, 19:35
Δεν μας ενδιαφερουν τα προσωπικα σου...εσυ εκανες ταχατες μου το δικηγορο της me ....γιατι εχεις προηγουμενα , αλλα εμας μας νοιαζει αυτο που βλεπουμε.
Η me τουλαχιστον παραθετει καποια επιχειρηματα καθως και η ρεμ στην λογομαχια επι του θεματος.

εσενα που σδου πεφτει λογος τωρα?? ετσι απο περιεργεια.. αστα κηπ, ξερω, οι περισοτεροι ξερουν, οτι εισαι μεσα σε αυτη την συμμορια, την "κλικα" εισαι ο "κηφηνας" του μελισιου και μολις ενιωσες να απειλειται το "σπιτι" σου ριχτηκες στη μαχη.

πιες ενα καφε και χαλαρωσε

Θεοφανία
24-12-2010, 19:38
ποιος χαρακτηρισε ποιον??θελετε γλυκομιλητους οταν ξεφτιλιζετε πρωτοι?μιλαει ενας κ πεφτετε ολοι επανω του??επικαλειστε την αρρωστια του κ τον κολλατε στον τοιχο να του βγαλετε τις σαρκες??κ το επιχειρημα σας ειναι το τσατ??ε μην τρελαθουμε!οπου δειτε τσακωμο σαν τις μυγες!

ποιος ξεφτιλισε πρωτος ποιον δωρα?
Για διάβασε καλύτερα γιατί σε παρασύρει το μένος σου και δεν είναι καλός σύμβουλος.
Το επιχειρημα μας ειναι το τσατ φυσικά γιατί όπως και συ, έτσι και ο σελειος φάγατε μπαν και από τότε υπαρχει ένας συνεχής πόλεμος.
Μην ανοίξουμε την ίδια κουβέντα, είναι και χρονιάρες μέρες.

BrokeN_DoLL
24-12-2010, 19:39
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

BrokeN_DoLL
24-12-2010, 19:40
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

dora-agxos
24-12-2010, 19:41
ποιος ξεφτιλισε πρωτος ποιον δωρα?
Για διάβασε καλύτερα γιατί σε παρασύρει το μένος σου και δεν είναι καλός σύμβουλος.
Το επιχειρημα μας ειναι το τσατ φυσικά γιατί όπως και συ, έτσι και ο σελειος φάγατε μπαν και από τότε υπαρχει ένας συνεχής πόλεμος.
Μην ανοίξουμε την ίδια κουβέντα, είναι και χρονιάρες μέρες.

ναι εχω παθει χρονια ακαυλιαση απο τοτε που δεν ξαναμπηκα(που μονη εφυγα)..δεν εχω κανενα μενος αγαπητη μου!καλα χριστουγεννα να εχετε!

BrokeN_DoLL
24-12-2010, 19:42
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Θεοφανία
24-12-2010, 19:43
ναι εχω παθει χρονια ακαυλιαση απο τοτε που δεν ξαναμπηκα(που μονη εφυγα)..δεν εχω κανενα μενος αγαπητη μου!καλα χριστουγεννα να εχετε!

:ρ....οκ, οπότε πριν μιλήσεις για λύκους διάβασε καλύτερα τι έγινε και μη παρασύρεσαι.
Καλά χριστούγεννα και σε σένα.

BrokeN_DoLL
24-12-2010, 19:43
ΝΙΚΟΣD ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

keep_walking
24-12-2010, 19:44
ποιος χαρακτηρισε ποιον??θελετε γλυκομιλητους οταν ξεφτιλιζετε πρωτοι?μιλαει ενας κ πεφτετε ολοι επανω του??επικαλειστε την αρρωστια του κ τον κολλατε στον τοιχο να του βγαλετε τις σαρκες??κ το επιχειρημα σας ειναι το τσατ??ε μην τρελαθουμε!οπου δειτε τσακωμο σαν τις μυγες!

Τωρα δηλαδη συμφωνα με την λογικη σου εγω πρεπει οταν με βριζει και με προσβαλλει καποιος να το λεω συγγνωμη εσφαλα.
Βρισε με λοιπον Δωρα για το τι φρικτος που ειμαι και στο τελος θα σου ζητησω και συγγνωμη.

Τι αλλο να πω...

dora-agxos
24-12-2010, 19:45
Τωρα δηλαδη συμφωνα με την λογικη σου εγω πρεπει οταν με βριζει και με προσβαλλει καποιος να το λεω συγγνωμη εσφαλα.
Βρισε με λοιπον Δωρα για το τι φρικτος που ειμαι και στο τελος θα σου ζητησω και συγγνωμη.

Τι αλλο να πω...

κηπ εισαι εκτος θεματος,αστο!

seleios
24-12-2010, 19:45
ποιος ξεφτιλισε πρωτος ποιον δωρα?
Για διάβασε καλύτερα γιατί σε παρασύρει το μένος σου και δεν είναι καλός σύμβουλος.
Το επιχειρημα μας ειναι το τσατ φυσικά γιατί όπως και συ, έτσι και ο σελειος φάγατε μπαν και από τότε υπαρχει ένας συνεχής πόλεμος.
Μην ανοίξουμε την ίδια κουβέντα, είναι και χρονιάρες μέρες.
θεφανια ποιος ειναι ο καλυτερος συμβουλος?? νομιζα πως ησουν εσυ, γιατι η ρεμεντι αποκλειεται! α, υπαρχει και ο κηπ...
σε παρακαλω πολυ μη κανεις το δικηγορο του διαβολου..

dora-agxos
24-12-2010, 19:48
παλι λαθος ανθρωποι θα φανε ειδοποιησεις!θαυμαστε τις διακρισεις του φορουμ!

seleios
24-12-2010, 19:50
[QUOTE=keep_walking;212902]Τωρα δηλαδη συμφωνα με την λογικη σου εγω πρεπει οταν με βριζει και με προσβαλλει καποιος να το λεω συγγνωμη εσφαλα.
Βρισε με λοιπον Δωρα για το τι φρικτος που ειμαι και στο τελος θα σου ζητησω και συγγνωμη.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΑΘΑ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 5 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΜΕΝΤΙ , ΜΕ ΕΒΡΙΣΕ, ΜΕ ΕΒΑΛΕ Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΨΩ . ΑΣΤΑ ΚΗΠ... ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ...

keep_walking
24-12-2010, 19:50
κηπ εισαι εκτος θεματος,αστο!

Ειμαι ο μονος που ειμαι εντος θεματος...δηλαδη η ρεμ επρεπε να σκυψει το κεφαλι και να καταπιει την προσβολη?
Δηλαδη η ρεμ ειναι ο κακος λυκος γιατι απαντησε στα ισια?
Οι προσβολες εχουν μια αρχη και τις διαβαζουμε.

dora-agxos
24-12-2010, 19:52
λυπαμαι..τιποτε αλλο δεν εχω να πω!φορουμ αυτοκαταστροφης γινεται για 4-5 ατομα!λυπαμαι για την ανεκτικοτητα των διαχειριστων!ολα τα αλλα ειναι μπουρδες!ασε την νομικη κηπ!αστην!βλεπε συμπεριφορες!

keep_walking
24-12-2010, 19:54
λυπαμαι..τιποτε αλλο δεν εχω να πω!φορουμ αυτοκαταστροφης γινεται για 4-5 ατομα!λυπαμαι για την ανεκτικοτητα των διαχειριστων!ολα τα αλλα ειναι μπουρδες!ασε την νομικη κηπ!αστην!βλεπε συμπεριφορες!


Ας μιλησουν λοιπον ολοι οσοι εχουν προσβληθει απο την συμπεριφορα καποιου...εαν προλαβουν.

Θεοφανία
24-12-2010, 19:55
Ας μιλησουν λοιπον ολοι οσοι εχουν προσβληθει απο την συμπεριφορα καποιου...εαν προλαβουν.\

ναι, πολύ ωραία παρατήρηση....ποιοι προσβλήθηκαν λοιπόν και αρχίσαν τα κοσμητικά επίθετα?
πχ, δώρα εσένα δεν σου απηυθυνε κανείς το λόγο αν θυμάμαι καλά.

dora-agxos
24-12-2010, 19:56
Ας μιλησουν λοιπον ολοι οσοι εχουν προσβληθει απο την συμπεριφορα καποιου...εαν προλαβουν.

εχουν αποχωρησει οι περισσοτεροι!αστα τωρα παμε παρακατω!δεν ειμαστε λαλακες εδω μεσα!

BrokeN_DoLL
24-12-2010, 19:57
EΕΓΩ ΜΕ 1 ΑΤΟΜΟ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑ

keep_walking
24-12-2010, 19:59
εχουν αποχωρησει οι περισσοτεροι!αστα τωρα παμε παρακατω!δεν ειμαστε λαλακες εδω μεσα!

Δεν σε βολευει μηπως? Ο καθενας μιλαει για την παρτη του...και οχι για το γενικο συνολο...

dora-agxos
24-12-2010, 19:59
\

ναι, πολύ ωραία παρατήρηση....ποιοι προσβλήθηκαν λοιπόν και αρχίσαν τα κοσμητικά επίθετα?
πχ, δώρα εσένα δεν σου απηυθυνε κανείς το λόγο αν θυμάμαι καλά.

ουτε κ εγω σου απευθυνα τον λογο εσενα..αν θυμαμαι καλα!εκτος αν φταιει η μυγα η ατιμη!

seleios
24-12-2010, 20:01
Ας μιλησουν λοιπον ολοι οσοι εχουν προσβληθει απο την συμπεριφορα καποιου...εαν προλαβουν.

ΞΕΡΟΥΜΕ! τρεις εισαστε. ας μη πουμε ονοματα.. προσβληθηκατε απο εμενα. σωστα? τα αυτονοητα λες κηπ. αλλη ερωτηση?

dora-agxos
24-12-2010, 20:01
Δεν σε βολευει μηπως? Ο καθενας μιλαει για την παρτη του...και οχι για το γενικο συνολο...

εγω δεν χρειαζομαι κανενος ειδους βολεμα..μιλα εσυ για την παρτη σου!ξερω εγω γιατι μιλαω και ολοι καταλαβαινουν!αντε γεια σου κηπ!

Θεοφανία
24-12-2010, 20:02
ουτε κ εγω σου απευθυνα τον λογο εσενα..αν θυμαμαι καλα!εκτος αν φταιει η μυγα η ατιμη!


όταν μιλάω εγώ με τον σελειος και απο κάτω του γράφεις πρόσεχε τους λύκους, μήπως το λες για τη θεία μου τη χίππισα αλλά επειδή έχω μύγα τσίμπησα?
Μήπως εκεί που έγραψα εγώ για το τσατ έγραψες απο κάτω πως μόνο για το τσατ λέμε, πάλι έχω μύγα?
Δώρα, ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλάκι μας. Δεν σου έχω απευθύνει ποτέ το λόγο, οπότε το θεωρώ τελείως άκυρο να λες απο πάνω πως έχω και μύγα.

Θεοφανία
24-12-2010, 20:04
ΞΕΡΟΥΜΕ! τρεις εισαστε. ας μη πουμε ονοματα.. προσβληθηκατε απο εμενα. σωστα? τα αυτονοητα λες κηπ. αλλη ερωτηση?

σέλειε...μη ξεκινήσουμε πάλι τα ίδια. Δεν δικαιούσαι να μιλάς εσύ. Έχουν κάνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μέλη παράπονα για την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ σου, μεσα και έξω από το φόρουμ. Σταμάτα το.

dora-agxos
24-12-2010, 20:04
όταν μιλάω εγώ με τον σελειος και απο κάτω του γράφεις πρόσεχε τους λύκους, μήπως το λες για τη θεία μου τη χίππισα αλλά επειδή έχω μύγα τσίμπησα?
Μήπως εκεί που έγραψα εγώ για το τσατ έγραψες απο κάτω πως μόνο για το τσατ λέμε, πάλι έχω μύγα?
Δώρα, ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλάκι μας. Δεν σου έχω απευθύνει ποτέ το λόγο, οπότε το θεωρώ τελείως άκυρο να λες απο πάνω πως έχω και μύγα.

δεν ειναι η μυγα..ειναι ολο το ζωικο βασιλειο!λοιπον αντε γεια σας ας την κανω κ εγω με ελαφρα οπως μερικες,αφου γα@@σαν την ψυχολογια των παιδιων!και προσοχη στις μυγες!δεν ειναι αστειες!

Remedy
24-12-2010, 20:05
EΕΓΩ ΜΕ 1 ΑΤΟΜΟ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑ
μη συγχιζεσαι μι
η ιβερις δεν ειπε αυτο που καταλαβες
οταν ηρεμησεις και το ξαναδιαβασεις θα το καταλαβεις

dora-agxos
24-12-2010, 20:07
και τωρα με συγχωρειτε,εχω να παω να πω τα καλαντα!

MERRY CHRISTMAS!

seleios
24-12-2010, 20:07
Δεν σε βολευει μηπως? Ο καθενας μιλαει για την παρτη του...και οχι για το γενικο συνολο...
σε θαυμαζω πραγματικα, εισαι κοντα στα δευτερα -αντα σου
και καθεσαι και εκφραζεις προσωπικες αποψεις χωρις να εισαι ειδικος επι του θεματος! η εχεις αγνοια η εισαι σκευωρος!

keep_walking
24-12-2010, 20:09
σε θαυμαζω πραγματικα, εισαι κοντα στα δευτερα -αντα σου
και καθεσαι και εκφραζεις προσωπικες αποψεις χωρις να εισαι ειδικος επι του θεματος! η εχεις αγνοια η εισαι σκευωρος!

Ειμαι κυριος και τα λεω ως εχουν ή οπως νομιζω οτι εχουν χωρις να εχω το αλαθητο του παπα.

dora-agxos
24-12-2010, 20:12
http://www.youtube.com/watch?v=vKkHxXZxUXM

τα εσοδα θα κατατεθουν στον συλλογο καργιων του e psy

seleios
24-12-2010, 20:12
σέλειε...μη ξεκινήσουμε πάλι τα ίδια. Δεν δικαιούσαι να μιλάς εσύ. Έχουν κάνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μέλη παράπονα για την ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ σου, μεσα και έξω από το φόρουμ. Σταμάτα το.

συγγνωμη, διαφημιση κανει τωρα?? θα σου πω εγω ποσοι εχουν κανει παραπονο, ειναι τοπολυ 3 ατομα, οποτε μη γινεσαι το τραγικο προσωπο της περιστασης και εκτιθεσαι! δεν ξερω εσυ, αλλα εγω μαζι σου δεν εχω προσωπικα,

seleios
24-12-2010, 20:14
κηπ μαθε να εισαι στη ζωη σου να κρινεις ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ! αυτο το συγκεκριμενο "συμφερον" σου δεν σε ΣΥΜΦΕΡΕΙ ! !

seleios
24-12-2010, 20:16
Ειμαι κυριος και τα λεω ως εχουν ή οπως νομιζω οτι εχουν χωρις να εχω το αλαθητο του παπα.κηπ μαθε να εισαι στη ζωη σου να κρινεις ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ! αυτο το συγκεκριμενο "συμφερον" σου δεν σε ΣΥΜΦΕΡΕΙ ! !

keep_walking
24-12-2010, 20:17
κηπ μαθε να εισαι στη ζωη σου να κρινεις ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ! αυτο το συγκεκριμενο "συμφερον" σου δεν σε ΣΥΜΦΕΡΕΙ ! !


Δεν εχω συμφερον....εσυ εχεις συμφερον σε καθε σου ενεργεια θα ελεγα. Εαν εγω ειμαι μια σταλα ιδιοτελης εσυ γεμιζεις σακια με ιδιοτελεια...και φταις κατα την αποψη μου πως να το κανουμε.

seleios
24-12-2010, 20:20
σέλειε ξέρουμε όλοι το λόγο που επιτέθηκες στη ρεμ.
Σε μπάναρε στο τσατ.
Μόνο που όπως σου έχω ξαναπεί αυτό έγινε αφού παραπονέθηκαν τα περισσότερα άτομα εκεί μέσα πως τους παρενοχλούσες με υ2υ.
Σταμάτα λοιπόν να τα βάζεις με λάθος ανθρώπους και κοίτα να φτιάξεις τον εαυτό σου. α, και ολογος που επιτεθηκα εχει να κανει απο πολυ παλια, σε μια αλλη παρεξηγηση που αδικηθηκα! το τσατ δεν εχει καμια σχεση, ουτε με ΝΟΙΑΖΕΙ! ειλικρινα! αφου εκει μεσα ειστε κλικα.. αν λοξοδρομισει καποιος απο ενα λαθακι, πεφτετε σαν τα ορνια πανω του να τον φατε!

seleios
24-12-2010, 20:22
Δεν εχω συμφερον....εσυ εχεις συμφερον σε καθε σου ενεργεια θα ελεγα. Εαν εγω ειμαι μια σταλα ιδιοτελης εσυ γεμιζεις σακια με ιδιοτελεια...και φταις κατα την αποψη μου πως να το κανουμε.μα πως θα μεινεις εσυ στειρος απο λογια?? απεδειξε οτι λες με επιχειρηματα! μεγαλη μπουκια να τρως κηπ, μεγαλες κουβεντες να μην λες!

dora-agxos
24-12-2010, 20:22
α, και ολογος που επιτεθηκα εχει να κανει απο πολυ παλια, σε μια αλλη παρεξηγηση που αδικηθηκα! το τσατ δεν εχει καμια σχεση, ουτε με ΝΟΙΑΖΕΙ! ειλικρινα! αφου εκει μεσα ειστε κλικα.. αν λοξοδρομισει καποιος απο ενα λαθακι, πεφτετε σαν τα ορνια πανω του να τον φατε!

oooo καημενε σελειε!!ρε τι εχουμε παθει με αυτο το τσατ!!εκει ειναι το θεμα??ποιος το χεζει!!η συμπεριφορα ειναι!το πως μιλανε σε βριζουν κ βρισκεις και τον μπελα σου αν αντιμιλησεις!

keep_walking
24-12-2010, 20:23
α, και ολογος που επιτεθηκα εχει να κανει απο πολυ παλια, σε μια αλλη παρεξηγηση που αδικηθηκα! το τσατ δεν εχει καμια σχεση, ουτε με ΝΟΙΑΖΕΙ! ειλικρινα! αφου εκει μεσα ειστε κλικα.. αν λοξοδρομισει καποιος απο ενα λαθακι, πεφτετε σαν τα ορνια πανω του να τον φατε!


Τι λαθακι ρε σελιος...σοβαρα μιλας. Δεν ημουνα μπροστα στο μπαν αλλα πολλα μελη ειχαν φρικαρει με την παρτη σου....ποιο λαθακι? Εδω κοντεψαμε να γεμισουμε εγκυκλοπαιδεια...μακαρι να μιλησουν και αλλοι που εχουν προσβληθει..τι να πω.

Remedy
24-12-2010, 20:25
προς ολους τους πικραμενους:
αυτο λεγεται "εκει που μας χρωστουσαν, μας πηραν και το βοδι".....
(ασε ρε ντοριτακι...ασε λεμε......)

seleios
24-12-2010, 20:27
Τι λαθακι ρε σελιος...σοβαρα μιλας. Δεν ημουνα μπροστα στο μπαν αλλα πολλα μελη ειχαν φρικαρει με την παρτη σου....ποιο λαθακι? Εδω κοντεψαμε να γεμισουμε εγκυκλοπαιδεια...μακαρι να μιλησουν και αλλοι που εχουν προσβληθει..τι να πω.
Ο,Ο,Ο,Ο,Ο! εσυ φιλε εισαι αδικημενος, εσυ επρεπε να ησουν στο ταλεντ σοου στο ρολο του υποκριτη! σαν δεν ντρεπεσαι! να μιλησουν ρε! να μιλησουν! ετσι για να το βουλωσεις!

dora-agxos
24-12-2010, 20:28
"αυτο λεγεται "εκει που μας χρωστουσαν, μας πηραν και το βοδι"....."

σε εσενα αναφερεσαι?ασε ρε rementoula,merentoula,tarantoula!ασε!

seleios
24-12-2010, 20:30
προς ολους τους πικραμενους:
αυτο λεγεται "εκει που μας χρωστουσαν, μας πηραν και το βοδι".....
(ασε ρε ντοριτακι...ασε λεμε......) εσυ το βραδυ οταν κοιμασαι, θα ονειρευσαι οτι το φορουμ αυτο σου ανηκει, και μας διαγραφεις ολους! αμ δεν ειναι ετσι ομως, για αυτο οταν ξυπνας εισαι κακοδιαθετη και μας κραζεις εδω περα! συμβουλη μου: παρτο αλλιως, γιατι ετσι θα βρεις πολλα εμποδια!