PDA

View Full Version : ΖΩΤΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ & ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣJoseph~ChristosKondylakis
16-08-2008, 16:12
Απάντηση εις τον dikaios/Σαβ-16-Αυγ(8)-2008

1.Α. Η γραπτή και η προφορική επικοινωνία ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ως προς την αισθητήριο οδό που ενεργοποιεί το ΣΥΣΤΗΜΑ της Αντίληψης
και συνήθως διακρίνουμε σε συνηθέστερα Ακουστικό ή Οπτικό τύπο της Προσωπικότητος
1.Β. Συνήθως ο ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΣ τύπος είναι πλέον ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ,με μεγαλλητέρα ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ και ΦΑΝΤΑΣΙΑ και συνήθως πιό
ΝΟΗΜΩΝ με μεγαλητέρα ικανότητα ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ , ενώ ο ΟΠΤΙΚΟΣ τύπος συνήθως είναι πιό ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΟΣ και
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΣ σε ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΡΟΤΥΠΑ των ΕΒΡΑΙΟελεγχομένων Μεσων Μαζικής Επικοινωνίας(ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΤΥΠ ΟΣ,..)
ΠΟΡΙΣΜΑ Στα μικρά παιδιά σας ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ κλασσικά παραμύθια και ΜΗΝ τα βαζετε να βλέπουν Τηλεόραση...

2.Α. Η ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΙΑ & ΤΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ & Η ΣΥΝΤΟΜΙΑ & Η ΣΥΝΑΦΕΙΑ & Η ΟΧΙ-Αντιθέσεις & Η ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ
ΛΟΓΙΚΟσυναισθηματικό ΣΩΣΤΟ ΝΟΗΜΑ είναι η ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ,...
ΚΑΙ δια τους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΝΟΟΥΝΤΕΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ,...
2.Β. η επικοινωνία ΜΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ & ΝΟΗΜΑΤΑ & ΕΙΚΟΝΕΣ δημιουργεί ΙΣΧΥΡΩΤΑΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΣΥΝΓΧΗΣΗ εις την
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ λειτουργούσα ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ της ΔΙΑΝΟΗΣΕΩΣ , και ΗΛΙΘΙΟΠΟΙΕΙ τους δέκτες της εν λόγω επικοινωνίας
ΠΟΡΙΣΜΑ Δια τούτο λόγω του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ αριθμού ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΩΝ στις Η.Π.Α. ο "απλός" λαός της έχει Ηλιθιοποιηθεί,Στατιστικά,
από τα ΕΒΡΑΙΟέλεγχόμενα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας(Τηλεόραση,Τύπ ος,Μουσική,Κινηματοφράφο,κ. α.) ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ
ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΟ παράγοντα ΗΛΙΘΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ οι ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΙΚΕΣ των συζητήσεις ΜΕ ΠΛΗΡΗ
ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ XΡΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ {ΓΙΑΤΙ;,ΔΙΟΤΙ...,ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΙΑ;}ν , οο>ν Ε Ζ+
(σχετικά εις την "Θεωρία της ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ" του SV1GZ )
2.Γ. Θεωρητικά "οποιοδήποτε" ΘΕΜΑ μπορεί να μελετηθεί Επιστημονικά , εάν χρησιμοποιηθεί η Επιστημονική μέθοδος σκέψεων και συλλογισμών ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ που εχει ΛΟΓΙΚΟ&"συναισθηματικό" ΝΟΗΜΑ,...
ΑΛΛΑ βέβαια υπάρχει ο "ΒΑΣΙΛΕΑΣ" ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ τα ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ("καθαρά") ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (π.χ. Η Θεωρία των Αριθμών , η Τοπολογία) και υπάρχει ο "ΒΟΘΡΟΣ" ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ π.χ. το "ποδόσφαιρο μέ μπύρα",...

3.A. Ο εβραίος Σιγκμουντ Φρόυντ , περιγράφει ΜΟΝΟ την ΕΒΡΑΙΚΗ ψυχολογία (π.χ. οιδιπόδιο σύμπλεγμα εβραίου με την μάνα του και μίσος στον πατέρα του ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ με π.χ. τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ Κρητικό που τον μεγαλώνει ΑΝΔΡΙΚΑ και Θαυμάζει τον Πατέρα του) και ο Σ. Φρόυντ λέει ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΕΣ λόγω των Σεξουαλικών Προβλημάτων του (π.χ. ότι η Γυναίκες φθονούν και ζηλεύουν διότι δεν έχουν το...ανδρικό πέος), ΑΛΛΑ των ΥΠΕΡΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ οι εβραίοι που έλέγχουν "ΟΛΑ" (Εμμεσα/άμεσα) τα Μ.Μ.Ε.(TV,τύπος,ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ,Μ δα,κ.α.) διάυτό παρουσιάζεται ΨΕΥΤΙΚΑ ως "συγχρονος"...
3.Β. Σύμφωνα με την δική μου επιστημονική γνώμη θεωρώ ΟΥΣΙΩΔΗ Ανθρωπινη Ψυχολογία την [Ψυχολογία Συμπεριφοράς του Ρώσσου Καθηγητού Ιβαν Παβλώφ (νόμπελ 1903) "+" την Διανοητική(cognitive) Ψυχολογία "+" την Ψυχολογία ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ του SV1GZ(Ιωσήφ-Χρήστου Κ. Κονδυλάκη) "+" την Ψυχολογία/Ψυχιατρική του επιστημονικού άρθρου του SV1GZ με τίτλο "Μία Επίδραση της Σημειολογίας στην Ψυχολογία και την Ψυχιατρική"+"Κ.Τ.Λ.,..
3.Γ. Σύμφωνα με την επιστημονική μου γνώμη η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ της ΕΦΗΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ...ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ {ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ..., ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΙΑ;}ν , οο>ν Ε Ζ+ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ..., ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΜΕ...ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΜΕΝΕΣ ΚΛΑΣΕΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ(π.χ. DSM-IV) ΠΟΥ ΚΑΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ Ή/ΚΑΙ ΥΨΗΛΑ ΝΟΗΜΟΝΕΣ 'Η/ΚΑΙ ΕΛΕΙΠΟΥΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ 'Η/ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ/ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ Ή/ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Ή/ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΝΟΗΣΕΩΣ(MIND CONTROL) (BEHAVIOUR STANDARIZATION BY F.E. DSM-IV)ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ Ή ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ...+K.Τ.Λ.,..


Υ.Σ. Είμαι ανορθόγραφος διότι από μικρό παιδί χρησιμοποιώ την κρίση μου σε λύση προβλημάτων , και έτσι ΔΕΝ μπορώ να αποστειθίζω χωρις λογικούς συσχετισμούς και συνεπώς ΔΕΝ μπορώ να θυμάμαι την Ασυσχετιστη Ορθογραφία,...

από τον SV1GZ , ημέρα Σάββατον-16-Αυγούστου(8)-2008 , επί της εορτής της +Επόμενης Ημέρας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου+

carrie
16-08-2008, 18:14
O_o

Η αποδειξη οτι αμα κοιτας την αβυσσο κοιταει και η αβυσσος μεσα σου. \'Η μηπως αμα εχεις την αβυσσο μεσα σου τοτε αυτα που βλεπεις ειναι αβυσσος?

Kassi
16-08-2008, 22:47
Πάντως τον τίτλο τον έγραψες σχετικά ορθογραφημένα σχετικώς πάντα με την ασυσχέτιστη ορθογραφική σου ταυτότητα και την σχετική σου ανορθογραφία....
Carrie θα πάρω το δεύτερο....

Υ.Γ +Κοιμήσεως της Θεοτόκου υπέρ ημών και πάντων των λαών+

diver
17-08-2008, 05:01
SV1GZ please post more

Θεοφανία
17-08-2008, 13:01
Σήφη.......άλλαξες ψευδώνυμο? Καλύτερα πάντως να άλλαζες τρόπο προσέγγισης.....για να μη πω προσυλητισμού ......

Helena
17-08-2008, 13:47
TROLL TROOOOOOOLLL

Bonnie1
17-08-2008, 15:58
Δεν καταλαβα τιποτα αγαπητε μου. Κατλαβα ομως οτι εισαι αφοριστικος. Ο φρουτ δεν μου αρεσει ουτεεμενα αλλα το θεωρω λιγο βαρυ και μη επιστημονικο να λες οτι ελεγε ηλιθιοτητες. Μιλαμε για εναν ανθρωπο ενα αιωνα πριν στην καταπιεσμενη κοινωνια της Βιεννης χωρις ιδιαιτερα ψυχομετικα μεσα στα χερια του. Ο παβλωφ βεβαια παλι δεν μου λεει κατι αλλα αυτο ειναι η γνωμη μου. Δεν καταλαβα επισης πως οριζεις την επιστημη, την οριζεις οπως συνηθιζουμε να την οριζουμε ενω αν ανατρεξουμε στην ετυμολογια της λεξης επισταμαι σημαινει γνωριζω καλα.ερευνω διεξοδικα. Και γιατι τα μαθηματικα ειναι επιστημη?Εδω συμφωνα με τους μαθηματικους υπαρχουν 11 διαστασεις και μιλαμε για 3. Αρα αποδεικνυεται κατι στα πλαισια του αντιληπτου κοσμου. Τετοιες συζητησεις δεν χωρανε αφορισμους, ουτε απολυτες γνωμες και βεβαια δεν γινονται μεταξυ τυριου και αχλαδιου.

Joseph~ChristosKondylakis
17-08-2008, 21:35
Απάντηση στην Bonnie1/Κυρ.-17-Αυγ(8)-2008/3ω 58λ ,μ.μ.(p.m.)

1. Απλά η ΕΠΙΣΤΗΜΗ μπορεί να ορισθεί ως η ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΗΜΕΝΗ & ΣΥΝΑΦΗΣ & ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΝΟΗΜΟΝΑ/SV1GZ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ {ΓΙΑΤΙ;,ΔΙΟΤΙ..., ΕΧΕΙ ΕΝΝΟΙΑ ; }ν , οο>ν Ε Ζ+ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ (ορισμός copyright by SV1GZ )

2. Οι μαθηματικοί ενδιαφέρονται δι α χώρους π.χ. ν-διαστάσεων ,
οο>=ν Ε Ζ+ και υπάρχει Ολόκληρος τομέας των Μαθηματικών Η ΤΟΠΟΛΟΓΙΑ που ενδιαφερεται και ασχολείται με ΧΩΡΟΥΣ και μετρικές χώρων και διαστάσεις χώρων και μετασχηματισμούς χώρων ,κ.τ.λ.

3. Ο εβραίος Σιγκούντ Φρόυντ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ την χρήση της ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ εις την κυρία του μέθοδο της \"ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ακρόασης\" δια τούτο σύμφωνα με τον ορισμό της Επιστήμης ο Σίγμουντ Φρόυντ ΔΕΝ μπορεί να θεωρηθεί επιστήμων και δια τουτο ΔΕΝ πηρε νόμπελ , ενώ ο Ρώσσος Χριστιανός Καθηγητής Ιβαν Παβλώφ πήρε το νόμπελ 1903 δια την \"Θεωρία του των εξηρτημένων αντανακλαστικών\"/ψυχολογία ης συμπεριφοράς.
Ο Σ. Φρόυντ είναι ΕΒΡΑΙΚΗΣ ψυχολογίας ΔΙΑΙΣΘΗΣΕΩΣ παρατηρών,...

Υ.Σ. Αλλαξα όνομα διότι ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ (\"ΣΑΜΠΟΤΑΖ\") στην συζήτηση σας.Είμαι ο Σήφης SV1GZ.

από τον SV1GZ την Κυριακή-17-Αυγ(8)-2008 , επι τη εορτη των
+Θ Ματθαίου,Μύρωνος,Παύλου +Ιουλιανής Μαρτύρων+

lies
18-08-2008, 12:32
O Eβραιος και Ο Χριστιανος.... πολυ μου αρεσει η προσεγγιση σου..