Διανύοντας το 13ο Έτος της Διαδικτυακής μας παρουσίας, ανακαλύπτουμε πως η Οικογένεια του E-psychology μεγαλώνει με ραγδαίους ρυθμούς.

Τα στατιστικά επισκεψιμότητας επιβεβαιώνουν πως το psychology.gr αποτελεί την πιο μεγάλη και ταυτόχρονα την πιο ιστορική Πύλη Ψυχολογίας στο Ελληνικό Διαδίκτυο. Τον προηγούμενο μήνα οι προβολές άρθρων/σελίδων έφτασαν τις 508.000!!!

Εντυπωσιακά είναι τα στατιστικά που δείχνουν πως πάνω από 2000 λέξεις κλειδιά εμφανίζουν το Portal μας στη πρώτη σελίδα αναζήτησης της Google και πάνω από 500 λέξεις στην πρώτη θέση. Μερικές από τις λέξεις που πληκτρολογούν οι χρήστες και μεταφέρονται στο psychology.gr είναι "ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, άγχος, φοβίες, διαχείριση θυμού, αυτοβοήθεια, κατάθλιψη, αγγελίες για ψυχολόγους".

Με σκοπό να σας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα, ρίξαμε μια λεπτομερέστερη ματιά στα στατιστικά μας και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας. Αναλυτικά, οι αναγνώστες μας κατά κύριο λόγο κυμαίνονται ηλικιακά από 25-34, ωστόσο υπάρχουν και μυημένοι στην Τεχνολογία που ξεπερνούν τα 65 χρόνια. Αναφορικά με το φύλο, οι άνδρες (54,15%) είναι λίγο περισσότεροι από τις γυναίκες (45,85%). Τέλος, παρατηρήσαμε πως οι αναγνώστες μας κατάγονται κατά κύριο λόγο από την Ελλάδα αλλά... η παρουσία μας γίνεται αισθητή συνολικά σε 106 Χώρες!
Η αλήθεια είναι πως ενθουσιαστήκαμε με τα αποτελέσματα και σε μερικές των περιπτώσεων ξαφνιαστήκαμε.

Σχετικά με το Forum του E-Psychology...
Όντας ιστοσελίδα Ψυχολογίας, θεωρήσαμε σκόπιμο να παρέχουμε την δυνατότητα στον οποιοδήποτε χρήστη να μοιραστεί τις σκέψεις του, να ανακαλύψει άτομα με τα ίδια ενδιαφέροντα καθώς και να αναζητήσει λύσεις σε τυχόν προβλήματα. Γι' αυτόν τον λόγο δημιουργήσαμε το Forum. Προς μεγάλη μας χαρά, ο κόσμος το αγκάλιασε! Συγκεκριμένα, σήμερα υπάρχουν 14.595 ενεργοί χρήστες με 613.800 μηνύματα.

Το psychology.gr κατάφερε και δημιούργησε έναν δίαυλο επικοινωνίας, επιτρέποντας σε χιλιάδες ανθρώπους - σε τακτική βάση - να αναζητούν έγκυρη ενημέρωση σε θέματα ψυχολογίας και ψυχικής υγείας και να θέτουν τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς τους. Τίποτα από τα παραπάνω δεν θα είχε συμβεί χωρίς την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη σας.

Σας ευχαριστούμε!

Η Ομάδα του E-Psychology.