find job006Η ΧΕΝ Θεσσαλονίκης, παγκόσμια, γυναικεία, μη κυβερνητική, εθελοντική Οργάνωση αναζητά κοινωνικούς επιστήμονες (ψυχολόγους, συμβούλους ψυχικής υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς, κοινωνιολόγους) να συμμετέχουν εθελοντικά σε παρεμβάσεις που θα απευθύνονται σε μαθητές λυκείου με θέμα την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τη βία.

Η παρέμβαση στους μαθητές θα υλοποιηθεί καθόλη τη διάρκεια του σχολικού έτους 2016-2017 σε λύκεια της Θεσσαλονίκης εντός του σχολικού ωραρίου.
Η δράση αυτή αποτελεί μέρος του προγράμματος "Παρεμβάσεις πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας στα σχολεία" που υλοποιεί η Κοινωνική Υπηρεσία της ΧΕΝ από τον Νοέμβριο του 2015, ως μέλος του Δικτύου Πρόληψης της Βίας, σε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να συγκεντρώνουν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
- πτυχίο κοινωνικών επιστημών
- μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη συμβουλευτική ή ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε κάποια ψυχοθεραπευτική προσέγγιση ανθρωπιστικής κατεύθυνσης
- εμπειρία στο συντονισμό ομάδας (τουλάχιστον 2 ετών)

Αποστολή βιογραφικού με τίτλο "Συμμετοχή στο πρόγραμμα για τη βία στα σχολεία" στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

Θα ακολουθήσει προσωπική συνέντευξη. Όσοι/όσες επιλεγούν θα λάβουν εκπαίδευση σε θέματα σχετικά με τη βία.