Η Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό-Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς, ζητά την πρόσληψη ειδικότητας Ψυχολόγου ΠΕ για την κάλυψη της θέσης του Επιστημονικά Υπευθύνου του Κέντρου Ημέρας.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν την ειδικότητα Ψυχολόγου καθώς και τεκμηριωμένη εμπειρία τουλάχιστον δύο (2) χρόνων στη διεύθυνση εξωνοσοκομειακών Μονάδων Ψυχικής Υγείας ή Μονάδων και Προγραμμάτων ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και επαγγελματικής επανένταξης ή τουλάχιστον πέντε (5) έτη εργασιακή εμπειρία σε ανάλογες Μονάδες.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:

Στην αξιολόγηση θα συνεκτιμηθούν τα ακόλουθα:
1.Μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα αυτισμού-διάχυτων αναπτυξιακών διαταραχών.
2.Ενασχόληση με θέματα αυτισμού -διάχυτων αναπτυξιακών διαταραχών (γίνονται δεκτές και βεβαιώσεις εθελοντικής εργασίας).
3.Πιστοποιημένη γνώση Αγγλικής γλώσσας.
4.Πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπηρεσιών διαδικτύου.

Ο φάκελος της αίτησης απευθύνεται στην «Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό -Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς» και παραδίδεται ιδιοχείρως στη γραμματεία του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά, Εφήβους και Νεαρούς Ενήλικες με Διαταραχή στο Φάσμα του Αυτισμού Ν. Καστοριάς (Μανιάκοι), καθημερινά από 11:00 π.μ έως 19:00 μ.μ.ή υποβάλλεται ταχυδρομικά με εξπρές και συστημένη επιστολή μέσω ΕΛΤΑ ή μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφοράς στη διεύθυνση:

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ-Δ.Α.Δ. Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Φιλίππου & 28ης Οκτωβρίου, 52100 Μανιάκοι, Καστοριά (υπόψη κ. Κολλήγα Χρυσούλας).
Με την ένδειξη: «Προκήρυξη πρόσληψης προσωπικού. Κωδικός: ΥΠΕΥΘ».

Οι φάκελοι των αιτήσεων που θα αποστέλλονται ταχυδρομικά ή μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφοράς θα γίνονται δεκτοί εφόσον έχουν ημερομηνία αποστολής εξπρές και συστημένου ταχυδρομείου ΕΛΤΑ ή υπηρεσίας ταχυμεταφοράς μέχρι και την Δευτέρα, 7Δεκεμβρίου,μία δηλαδή ημέρα νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν εγκαίρως με το Σωματείο για να επιβεβαιώσουν την παραλαβή του φακέλου. Το Σωματείο δεν φέρει ευθύνη για λάθη/παραλείψεις/καθυστερήσεις των ΕΛΤΑ και των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνουν δεκτές.Μετά την παραλαβή των φακέλων των αιτήσεων θα ακολουθήσει ο έλεγχος και η αξιολόγησή τους από την αρμόδια επιτροπή και στη συνέχεια, εφόσον έχουν κατατεθεί όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και πληρούνται τα απαιτούμενα προσόντα, οι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη σε χρόνο που θα ορίσει η επιτροπή.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι είκοσι (20) ημερών και αρχίζει από την επομένη της 18/11/2015, ημέρας δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας προκήρυξης στην ιστοσελίδα του Σωματείου .